|
![]() |
#1 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() چرا بحث رو مغلوبه می کنی؟
بحث می دونی از کجا شروع شد؟ از اینجا که شما گفتی اغلب هوادارهای رافا از وقتی هیچی نبود هوادارش بودن باشه، مویا و هیوئیت (که خودشون در تاریخ تنیس هیچ پخی نیستن) بشارت ظهور یک نابغه رو دادن ![]() باشه، تا اینجا قبول ولی من نمی تونم این رو قبول کنم که از همون موقع و با تعاریف مویا و هیوئیت، هوادارهای رافا، یک دل نه صد دل عاشقش شده باشن اصلا همچین چیزی منطقی نیست هنوز هم می گم، هوادارهای رافا، اغلبشون، وقتی رافا رو شناختن که برای دفعات پیاپی راجر رو مغلوب کرد وقتی شناختنش که رولند گاروس 2005 رو برد بله، من نمی گم هیچ جنبنده ای نبود که رافا رو در اون موقع هم بشناسه ولی اون افراد در اقلیت هستن ایراد من به کلمه ی "اغلب" بود که شما استفاده کردی اصلا هر کسی از رافا تعریف کرده باشه باز هم اکثر هوادارهای رافا، وقتی او رو شناختن که رولند 2005 رو برده بود نه با تعاریف مویا و هیوئیت همین الان هم از امثال گریگور دیمیتروف خیلی تعریف می شه و می گن خیلی آینده داره ولی چقدر هوادار داره؟ هوادارهای رافا که با تعاریف مویا و هیوئیت هوادارش نشدن که؟ خودشون باید 4 تا بازی به چشم ببینن، بعد هوادارش بشن |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
گریگور دمیتروف کجا تونسته یه برد خوب بیاره؟؟ رافا تو سال 2004 تونست نامبر وان وقت یعنی فدرر رو ببره!! اولین قهرمانیش رو بیاره، تازه رافا موقعی اسمش سر زبون ها افتاد که قهرمان ملی اسپانیا شد و در سن 17 سالگی تونست قهرمانی دیویس کاپ رو برای اسپانیا بیاره اونم با شکست دادن نامبر وان وقت یعنی رادیک!!! وقتی چیزی رو نمیدونی الکی مجبور نیستی اظهار نظر کنی من وقتی میگم مویا از رافا تعریف کرد دقیقا قبل از همون بازی دیویس کاپ تاریخی گفت که رافا نامبر وان میشه!! خیلی از مردم اون موقع چشمشون دنبال رافا بود و تو فروم های خارجی هم کلی از همون موقع در موردش صحبت شد... ممکنه در ایران و کشورهائی که علاقمند تنیس کمن از رولند گروس محبوب شده باشه ولی مسلما تو کا دنیا از همون سالها طرفدار پیدا کرد ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
بردن رادیک روی خاک کار راحتیه، چه نامبر وان بوده باشه، چه نامبر 10000 همون طور که عالم و آدم برده بودنش همه می دونن که رادیک بازی روی خاک بلد نیست راجر فدرر در تاریخ 2 فوریه سال 2004 نامبر وان شد بازی رافا و رادیک در دسامبر سال 2004 انجام شد اونوقت شما می گی راجر تازه 3-4 روز بود نامبر وان شده بود؟ ![]() آخه وقتی چیزی رو نمی دونی دلیلی نداره که اطلاعات بلغور کنی که ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|