|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1331 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1332 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]()
چقدر بده که حریف نیمه نهایی، از حریف دور اول هم ضعیف تر باشه
![]() دلم واسه رسانه های فرانسوی می سوزه دیشب هر کانال فرانسوی می زدم، داشتن در موردش حرف می زدن اصلا در حد نیمه نهایی نبود بازی با داویدنکو بیشتر شبیه نیمه نهایی بود تا این بازی اما من یه ست از بازی دیدم، صحنه هایی رو دیدم که نگران شدم راجر با تمام قوا، می کوبید کنج زمین، سونگا خیلی خیلی راحت برگشت می داد سرویسهای کاملا زاویه دار و محکم رو خیلی راحت برگشت می داد سنگین بودن توپ و کند بودن زمین کاملا مشخصه و این مساله در مقابل موری، خیلی نگران کننده س فدرر باید خیلی عالی بازی کنه که فینال رو ببره، اگه بتونه سرویس رو خیلی خوب بزنه، عالیه موری وقتی یکی خوب سرویس بزنه، عصبی می شه (مشابه بازی پارسال با ورداسکو) حتما هم باید امتیازها رو کوتاه کنه وینر که خیلی سخته زدنش بنابر این باید بیاد جلوی تور امیدوارم که با دقت والی کنه، والا خیلی راحت Pass می شه نکته ی دیگه ای که راجر صد در صد بهش توجه داره، اینه که موری مواقع حساس روی T سرویس می زنه باید منتظر سرویس در همون ناحیه باشه امیدوارم موری در برک پوینتها، مثل بازی با رافا سرویس نزنه |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1333 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
من روی صحبتم با شما نبود کسایی که باید می فهمیدن، فهمیدن ![]() |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1334 |
Former Staff
|
![]()
برنامه روز شنبه در بخش مربوطه قرار داده شد
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1335 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
لطفا به چند نکته توجه کن : 1. اینجا فرقی بین راجری و نادالی نیست! بیشتر بچه ها با هم بعد از مدتی اخت شدن و این حرفها واسه کل کل و کری خوندن هست. وقتی یکی چند روز نیاد دلمون واسش تنگ میشه چه نادالی چه فدرری 2. اگه به پستهای قبلی توجه کنی میبینی که نادالی ها طرفداریشون دیگه افراطی شده. اصلا هیچکس حق نداره نادال رو ببره وگرنه بدترین توهینها بهش رواست مثل کچل یا سودرلینگ که هزار تا چیز بارش میکنن. 3. روال همه ما این بود که ملاحظه طرف مقابل رو بکنیم اما از اون طرف اگه کسی فدرر رو میبرد مینوشتن : درود به شرف ... همیشه آرزوی باخت فدرر رو دارن حالا به هر کسی. اگه هم کسی بیاد بگه ملاحظه کنین خود شما میگی : ها این سیاست طرفه ! خوب چرا وقتی اینجوریه آدم بیاد مثل احمق ها خوشحالی خودش رو خراب کنه؟! 4. حالا که رافا ضعیف شده این زمزمه ها شنیده میشه وگرنه قبلش نادالی ها به خدا بنده نبودن! بازم رافا یه گرند اسلم ببره میگین رافا یعنی خدا! مگه سال 2008 نبود که بعضی ها میگفتن دیگه فدرر کارش تمومه و باید خداحافظی کنه و از این دست چرندیات؟! کلام آخر اینکه ما دوستان شما هستیم که بیرحمانه به ما تاختید. ما هرگز دشمن شما نیستیم. تو همین استرالیا هم دیدی که همه ما از باخت رافا با مصدومیت ناراحت شدیم و اون یکی دو نفر هم مثل بعضی از رافایی ها خوشحالی کردن. علت چیزی که ازش ناراحتی رو باید تو رفتار خودتون جستجو کنی! |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1336 |
Former Staff
|
![]()
من با حرف ريو عزيز موافقم..همين طرفداران نادال بودند كه ميگفتن روجر ديگه تموم شده و بايد خداحافظي كنه ولي توسال2009 ديديد تو چهار فينال حضور داشت!ديديد بهترين مقام ها رو برد.راجر امسال يه ركورد جالب و از آن خود ميكنه و من آرزو دارم كه هر 4گرند اسلم و از آن خود كنه
![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1337 |
Former Staff
|
![]()
بچه ها فينال اي تي پي رو كه يادتونه..روجر چه جور موراي رو له كرد..حالا دوبرابر اون و خورد ميكنه.فقط خداكنه اتفاق خاصي نيفته و روجر مث امروز راحت بازي رو كنترل كنه
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1338 |
Senior Member
پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole,
Rafa,
Juan,Tipsarevic,
Gasquet,Verdasco,Gonzo,
Gulbis,Isner,Ferrero,
Nalbandian,Monfils,
Andreev,Dimitrov,
Sharapova,Ivanovic,
Kvitova,Azarenka,
Lisicki,Vesnina
|
![]()
سلام
فقط همین : خاک بر سر نوواک جوکوویچ!!!! |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1339 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1340 |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() سلام
تبریک میگم فینالیست شدن راجر رو این دوبازی اصلا در حد نیمه نهایی گرنداسلم نبود. من دوست دارم بگم دو تا لاشه اومدن نیمه نهایی سونگا و چیلیچ دیگه انرژی نداشتن که بخوان به فینال فکر کنن، هم دور چهارم و هم کوارتر بازیاشون 5 ستی شد، هر دو، تازه چیلیچ دور دوم هم بازیش 5 ستی شد. امیدوارم که یکشنبه سرویس مورای نگیره و گرنه کار فدرر به شدت سخت خواهد بود. توپ خیلی سنگینه و زمین هم بسیار کند و عبور توپ از این دفاع مورای خیلی سخته و اگه سرویس مورای هم بگیره شاید اندک شانس ها هم از دست بره. البته سرویسای روجر هم تعیین کننده خواهد بود. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|