|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1281 |
Tech Support
![]() |
![]()
روزی که فدرر On-Fire نباشه امثال سونگا هیچ شانسی برای بردن ندارن، وای به روزی که On-Fire باشه!!
این برد رو به همه دوستان فدرری اعم از بخیل و غیر بخیل تبریک میگم، ![]() امیدوارم بازی فینال رقابتی بشه و فرد مستحق قهرمان بشه. البته من طرفداره اندی هستم. ![]() |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1282 | |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() حالا افشین فدرر قهرمان بشه نه اگه نشد که کارم تمومه(صفر امتیاز میگیرم) چون تو انتخابام مورای نیست ![]() |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1283 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1284 | |
Roger's Fan
|
![]() نقل قول:
جناب امیرشکیلا استاد بزرگ میفرمایند. ما مدتهاست میخواییم این حقیقت رو به دوستان نادالی بقبولونیم. ولی نمیشه! ماست سیاهه! ![]() |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1285 | |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
خوبی؟ همین افشین هم این چیزا بهمون میده ندیدی تا من گفتم گفت فقیرم راستی یه چیزی بهت میگم ولی ادامش ندیا محمد دعوامون میکنه چون از وقتی تو رفتی من واقعا عاقل شدم دلیل همه اف تاپیکا تو بودی برای همه روشن شده ![]() این هفته اگه آرسنال منچسترو شکست داد بیای سایتا نه فرار کنی باشه سهیل ![]() ولی اگه خدای نکرده منچستر برد نیای خیلی بهتره ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1286 | |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]() نقل قول:
![]() گاهی وقتا بهتره بشنینی عذاب بکشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که اندی میاد فینال و احتمالش هم هست که آخر بازی من گریم بگیره و یه مقاله بلند بالا در وصف تلاشش بنویسم و ... خلاصه ! با اینکه من مدتیه نیستم ولی خوب اندی حق بعضیا رو می ذاره کف دستشون ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1287 | |
Murray's Fan
|
![]() نقل قول:
اون بدقواره ی دیلاقی کروات رسما له شده بود ... رسما !!!!!!! تو اینم اگه شک داری یه بار دیگه بازی رو ببین ... واقعا انتقام یو اس اپنو از اون منفور گرفت ... دمت گرم ... شیر جودی حلالت !!!!!! یکی از بهترین بازیایی بود که ازش دیدم ... اون صحنه ی آخر که نگو ... چنان دادی زدم همه اهل خونه ترسیدن ! واقعا گل کاشتی امسال اندی ... اگه 3-0 هم به راجر ببازی ( که خیلی بعیده ) بازم بهترین بازیاتو کردی ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1288 | |
Murray's Fan
|
![]() نقل قول:
اشکال نداره ... شما بچسب به راجرتون تا یکشنبه حریفتو بشناسی ... ___ اندی خوش شانس بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای خدا اینجا چه حرفایی می شنوم !!!!! ____ |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1289 |
Roger's Fan
|
![]()
حسین مورای عزیز
سلام. بالاخره اندی رسید فینال! بازم مثل یو اس اوپن مجبوریم بزنیم بترکونیمش! تا 150001 سال باشه بریتانیایی ها گرند اسلم نبرده باشن! |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1290 | |
Murray's Fan
|
![]() نقل قول:
دقت کردین چقدر سبک بازیش عوض شده ؟؟؟؟؟ از اسپین استیلاش بگیر تا موقعایی که سر و والی بازی می کنه ... پسر تو فوق العاده ای ! خیلی کارت درسته ... ببینم یکشنبه می تونی اشکمو درآری یا نه !!!!!!! ( ضمنا اگر دوستان به پستای من اعتراضی داشتن حق انحصازی پاسخگویی رو به علیرضای عزیز واگذار می کنم ... البته اگر نتونستم بیام ... ) |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|