|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Rafa's Fan
پستها: 5
سپاس: 13
در 5 پست 37 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ONLY RAFA
|
![]()
دوستان خسته نباشید، دیشب توی همین سایت یه جایی دیدم که ساعت بازی رافا رو 9:30نوشته بود، میلاد هم گفت بازی 11:30 هستش، می تونید وقت دقیقش رو بگید؟
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی رافا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#183 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
تو فکر کنم اوج خوش شانسی های فدرر رو ندیدی!! بازی که هیچوقت از یادم نمیره فینال میامی فکر کنم یا ایندین ولز که با لیوبیچیچ بود و فدرر سه ست رو تو تای بریک برد... دیگه آمار Let Cord های فدرر از دست خودشم خارج شدش چند بار توپ خرد لب تور ایوان و افتاد تو زمینش!!!! اینو گفتم چون خوش شانسی فقط به قرعه نیست هر چند از نظر قرعه هم فدرر پوز کل دنیا رو زده ![]() مثل ویمبلدون و رولند که تو کل 14 مسابقه با 1-2 تا حریف تاپ تن بازی کرد ای بترکی دیگه چه قرعه ای راحت تر از اون؟؟! |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#184 |
Former Staff
|
![]()
در مورد قرعه ی تاپ تن که قبلا هم گفتم، رتبه نیست که تنیس بازی می کنه، بلکه فرمه
ممکنه در یه تورنمنت خاص، رنک 30 از 1 آماده تر باشه این از این در مورد لت کورد هم پیش میاد مثل ست اول بازی نادال و نیکولای در همین دوحه خوب تو بازیها رو نمی بینی، من نمی تونم زیاد باهات وارد بحث بشم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
اتفاقا فینال دوحه رو دیدم!! همچین زیادم نبود لتکورد ها ولی تو اگه اون بازی رو دیده بودی الان اینطوری مقایسه نمیکردی!!
ضمنا تو خودت با خط اول حرفات صحبت های قبلیت رو نقض کردی، اول میگی بازیکن در پیت به رافا (خوردن که از نظر رنکشون بله همه در پیتن!!!) ولی الان میگی فرمه که حرف میزنه پس رنک پشم ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
خوب من با توجه به گذشته ی بازیهای رافا می گم که حریف به درد بخور بهش نمی خوره نمونه ش سال قبل که هیچکی حتی نمی تونست مقابلش بازی رو به تای برک بکشونه توی دوحه هم همین طور مثلا فدرر در دور دوم رولند گاروس به یه حریف خیلی خوب خورد: خوزه آکاسوسو توی استرالیا به تیپسارویچ و بردیچ توی یو اس اوپن به آندریف نادال چی؟ همرو 3-0 می زنه، مفت و مسلم به نیمه نهایی می رسه همیشه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
خوب عزیز من رافا قدر تر از حریفاشه توقع داری یه ست به حریفش هدیه بده که تو راحت بشی؟؟
رولند گروس 2008 که هر کسی میخورد بهش له میشد همونطور که همه شدن ورداسکو که تازه آدم شده بود رو بیگل کرد، آلماگرو رو چطوری برد، نواک رو چطور برد؟! اینا حریف نبودن؟ در حالی که همه هم تو خاک سرشناس بودن!! مثلا تو استرالیای پارسال هاس و گونزالس رو حساب نمی کنی؟ یا تو رولند که تو این سالا 2-3 بار به هیوئیت خورده!!؟ مگه تو ویمبلدون 2006 با همین باقداتیس تو بهترین روز هاش نیفتاد؟! الان وقت ندارم بشینم حریفای رافا تو 4 دور اول گرند اسلم های 5 سال اخیر رو برات در بیارم ولی حتما در اسرع وقت این کار رو می کنم که بهت ثابت کنم حریفای فدرر راحت تر از حریفای رافا بودن... |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#188 |
Former Staff
|
![]()
رولند گاروس 2008 قبول، روی قدرت خودش بود
من اصلا به رولند 2008 هرگز اعتراض نکردم ولی بقیه ی جاها با قرعه ی خوب اومد بالا هاس و گونزالز رو آدم حساب نمی کنم چون فرمشون اصلا خوب نبود نادال خیلی مرد بود تامی هاس ویمبلدون و رولند گاروس 2009 رو می برد گونزالز هم که کلا مقابل رافا عددی نیست توی یو اس اوپن به جنازه ی رافا 3-0 باخت توی ویمبلدون هر کسی نمی تونه روی چمن بازی کنه ویمبلدون مثال خوبی نیست هر وقت فرصت کردی در خدمتت هستم من نمی دونم این تیکه ی وقت ندارم و .... چه مد جدیدیه بهمن هم همیشه می خواد کلاس می ذاره می گه حالم به هم می خوره از این حرفتون ![]() تشریف ببرید، هر وقت وقت داشتید بیاید، کسی واستون کارت دعوت که نفرستاده |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
نمیدونم پس اعتراض تو به چیه!؟؟ یه جا این حرف که تنیس همش مچ آپه رو تکرار می کنی، در اینصورت رافا در هر حالی مچ آپ خوبی برای هاس و گونزو نیست!! اینجا میگی هاس و گونزو رو آدم حساب نمی کنی!!!! یعنی نه تنها داری بازیکنای خوبی مثل اینا رو لوث می کنی بلکه داری حرف مچ آپت هم پاک می کنی
![]() بعد میای میگی ویمبلدون مثال خوبی نیست... یعنی رافا باید چیزی رو به تو ثابت کنه؟؟ حتما باید یه بار هاس ویمبلدون رو ببره تا تو دیگه اعتراضی نکنی؟! ضمنا اینم بگم که هاس و گونزالس سگشون می ارزه به صد تا آکاسوسو و اینجور بازیکنا!! لطفا موضعت رو مشخص کن هی از این به اون نپر |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#190 |
Tech Support
![]() |
![]()
تو واقعا چطور روت میشه این حرف رو بزنی؟ هاس استرالیا همون هاس رولند بود یه ذره این ور اون ور، اگه بازی تو رولندش با راجر کامپتیتو شد و راجر تا لبه باخت پیش رفت به خاطر ضعف راجر بود، چرا از این ور به قضیه نگاه نمیکنی؟ هان؟ اگه رافا حریفشو رو راحت ببره حریفه ضعیف بوده ربطی به کیفیت رافا نداره اگه راجر یه حریفی مثل اکاسوسو
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|