|
Barclays ATP World Tour Finals |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه کسی قهرمان این تورنمنت می شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 52.94% |
رافائل نادال |
9 | 17.65% |
نواک جوکوویچ |
9 | 17.65% |
اندی موری |
2 | 3.92% |
خوان مارتین دلپوترو |
0 | 0% |
نیکلای داویدنکو |
3 | 5.88% |
فرناندو ورداسکو |
0 | 0% |
رابین سودرلینگ |
1 | 1.96% |
رأی دهندگان: 51. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
وقتی رافا میبازه ما اصلا مسخره نمیکنیم . توی رولند که پرید به دوربین هیچ کس نیومد چیزی بگه . ولی تو چی ؟ یه بار نشد راجر ببازه شروع نکنی به گفتن این حرفا ![]() فشارم با حرف تو بالا رفت . ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
من راجر چه ببازه چه ببره هر وقت حرکت غیر اخلاقی کنه میام میگم. شما رافا میبازه هیچی نمیگید؟ شما مدام دارید هرچی دلتون میخواد میگید چه ببازه چه ببره. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
ولی تو بلافاصله بعد از باخت فدرر شروع میکنی به سم پاشی ! جو رو خراب میکنی من احمق هم عصبانی میشم . اگه درست به هدفت فکر کنم امکان نداره عصبانی بشم |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیزی بهش گفت؟ بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟! من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید. |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
رافا هم هر موقع باخته اومدم گفتم باخت ولی احترام طرفداراشو نگه دارید . هیچ موقع به رافا نگفتم آشغال دفاعی . هیچ موقع ولی تو هر موقع راجر میبازه میای این حرفا رو میزنی . میگی چون با داویدنکو خیلی گرم خوش و بش نکرده بی اخلاقه ... بی بی خوش شانسه و این چرت و پرتا بعد از ویمبلدون پارسال تو آیتی ست هم که هر چی دلت خواست به راجر گفتی . اگه خواستی میرم پست ها رو واست میارم تا بخونیشون و بفهمی که چه حرفایی به راجر زدی از همه ی این جرفا گذشته یه توهین من به رافا رو بگو ؟! یه بار که من به رافا گفته باشم آشغال دفاعی ... فقط گفتم مثلا فلان بازیکن داغونش میکنه ... ولی بی احترامی نکردم . |
|
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
مطمئن باش من انقدر مرد هستم که زیر حرفم نزنم از تو و بزرگتر از تو هم نمی ترسم که بخوام دروغ بگم من اگه می گم آشغال، اشاره ام به سبک بازی هست نه، اشتباه نکن، با دسته ی کورها طرف نیستیم تو فقط کوری این رو مطمئنم. حسادت چشمات رو کور کرده تو کلا حسادت در کلامت موج می زنه با اینکه خیلی ادعای روشن فکری داری، ولی این رو بدون که آدم روشن فکر هرگز اجازه نمی ده که تعصب و حسادت در وجودش رخنه کنه تمامی اظهار نظرهات هم در رابطه با اسطوره، آلوده به کینه س و بی ارزش اوجش هم اون بهونه ها پس از رولند گاروس و این جمله ات که گفتی راجر خیلی وقته که تموم شده س بود |
|
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|