|
Barclays ATP World Tour Finals |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه کسی قهرمان این تورنمنت می شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 52.94% |
رافائل نادال |
9 | 17.65% |
نواک جوکوویچ |
9 | 17.65% |
اندی موری |
2 | 3.92% |
خوان مارتین دلپوترو |
0 | 0% |
نیکلای داویدنکو |
3 | 5.88% |
فرناندو ورداسکو |
0 | 0% |
رابین سودرلینگ |
1 | 1.96% |
رأی دهندگان: 51. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#151 | |
Tech Support
![]() |
![]()
فرید جان در اون لینک زاویه های برخورد به زمین تقریبا متشابه در نظر گرفته شده، ولی این چیزی که جف کوپر گفته اینکارو نکرده، این جمله قشنگ علت و معلول رو توضیح داده:
the topspin ball would hit the ground at the steepest angle and thus bounce at the steepest angle
این پستی که من در صفحه قبل زدم: نقل قول:
|
|
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#152 |
Forum Expert
|
![]()
خب من یک سری از مطالبش که به بحث ما مربوط هم نمیشه اما جنبه اموزشی داره رو می زارم
تیتر مطلب: How Topspin Works in Tennis Higher Flights, Steeper Bounces, and Clay Topspin makes the ball drop faster; therefore, it allows you to hit higher over the net at any given forward ball speed. Just by reducing the likelihood that your ball will hit the net, topspin provides a huge advantage, but higher clearance over the net brings a second advantage as well: a ball that descends from a greater height will bounce higher, often so high that your opponent can't generate a powerful response, especially on the backhand side این یک حسن بزرگ در بازی در ارتفاعه
دوستان اگر یادشون باشه من سالهای گذشته درباره بازی در شهر هائی که ارتفاع از سطح دریا دارند ( مانند مادرید که 600 متر ازتفاع از سطح دریا دارد ) می گفتم که بازیکنانی که از ظربات Flat استفاده می کنند به علت اینکه در Thin air توپها بیشتر از نرمال در هوا حرکت می کنند اینگونه بازیکنان توپهاشون معمولا در خارج از زمین ( پشت خط Base ) فرود میاد , اما بازیکنانی که از Top Spin استفاده می کنند توپهاشون در لحظه اخر ( drop faster ) در اخر زمین فرود میاد. |
![]() |
![]() |
#153 |
Forum Expert
|
![]()
فرید جان در اون لینک زاویه های برخورد به زمین تقریبا متشابه در نظر گرفته شده، ولی این چیزی که جف کوپر گفته اینکارو نکرده، این جمله قشنگ علت و معلول رو توضیح داده:
the topspin ball would hit the ground at the steepest angle and thus bounce at the steepest angle دقیقا همینه علت اینکه Top Spin بیشتر Bounce می کنه همینه چون بخوای یا نخوای وقتی که شما بر روی توپ Top Spin میزاری توپ با بیشترین Steepest angle ممکنه فورد میاد و در نتیجه با Steepest angle ممکنه هم بالا میاد ( بسته به میزان Top Spin اعمال شده بر روی توپ )
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#154 | ||
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
نقل قول:
|
||
![]() |
![]() |
#155 |
Forum Expert
|
![]()
اشتباه نکن دوست من اون لینکی که شما اول کار گذاشتی که مربوط به علم فیزیک و این حرفهاست داره ضد صحبت شما و حرف من رو میگه
این لینکی که من گذاشتم مربوط به دنیای واقعیه تنیسه |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#156 |
Forum Expert
|
![]()
از لحاظ علم فیزیک TopSpin بیشتر باعث Bounce کمتر میشه ولی ضربه Topspin چون در عمل یا Trajectory عمیق تر همراهه، توپ با زاویه بیشتری به زمین برخورد میکنه و چون Pace هم داره باعث میشه بیشتر Bounce کنه، در واقع عامل که بیشتر تعیین کنندست Angle In هست.
قسمت بنفش رو ول کن ( بابا فیزیک رو ول کن واقعیتی که بر روی زمین بازی اتفاق میفته رو بچسب ) به قسمت قرمز پستت توجه کن خودت داری درست میگی بابا چرا خودتو منو گیج می کنی اتفاقا الان دارم از این بحث حال میکنم ( بی تعارف گفتم ) خب ما هم داریم راجع به ظربه Top Spin در تنیس و عملکرد ان بحث می کنیم. وگرنه دیدی که حرفی که راجع به توپ بسکنبال زده بود دقیقا با حرف شما یکیست. این نوع ظربه زدن به توپ هنگام اعمال Top Spin توسط زننده ظربه است که بخواهد یا نخواهد توپ با Steepest angle ممکن به زمین می خورد ( زننده ظربه بخواد یا نخواد وقتی که از Top Spin استفاده کنه Net Clearance اجتناب ناپذیره ) و در نتیجه با Steepest angle ممکنه از زمین جدا می شود که به اصطلاح بهش میگن Bounce بیشتر. من حرف اولم این بوده که توپی که Top Spin داره پس از برخورد با زمین Bounce بیشتری می کند |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#157 |
Rafa's Fan
پستها: 656
سپاس: 7,789
در 659 پست 3,780 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ::::::::::::>
RAFAEL NADAL
|
![]()
همین الان بازی رافاوفدرر رااز الجزیره+7داره پخش می کنه اونهای که شرینگ ندارند با این کد باز میشه
JSC Sports +7 (13.0E) in HEX: 0C 8A 38 CE DF 4B 47 71 88 AC 5A 8E E9 2E C7 DE |
![]() |
![]() |
#158 |
Tech Support
![]() |
![]()
درسته، در عمل بیشتر اینجوریه ولی بعضی ها مثل نواک با گریپ وسترن یه جور خاصی ضربه میزنه یعنی کامبینیشنی از Pace و Spin ایجاد میکنه، با Pace نمیزاره توپ خیلی Curve بر داره و از طرفی Spin هم به توپ میده البته طبیعتا Spin ش نسبت به یه ضربه TopSpin محض کمتره ولی در عمل Rebound توپ به طور عجیبی کم ارتفاع میشه. این تاپیک هم دیدنش خالی از لطف نیست،
http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=258741 |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#159 |
Tech Support
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#160 |
Forum Expert
|
![]()
Just by reducing the likelihood that your ball will hit the net, topspin provides a huge advantage, but higher clearance over the net brings a second advantage as well: a ball that descends from a greater height will bounce higher, often so high that your opponent can't generate a powerful response, especially on the backhand side
ببین همون مطلبی که بالا گذاشتم , قسمت اولش حرف منو زده که Margin of error بیشتری داره و قسمت دوم هم حرف شما رو.
|
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|