|
گفتگو |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#24 |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]()
واقعا مضحک و در عین حال رقت انگیزن این ده نفر
شامل نویسنده و تاییدکننده هاش تا حالا یعنی اینقدر بیسواد و در عین حال زخم خورده معلومه این مطلب و مطالب مشابه یکساله آتش تون زده و سوزشش هنوز هم خوب نشده خوب باید به اطلاعتون برسونم سوزش و ناکامی تون فعلا ادامه داره این مقدمه بود اما جان کلام به عنوان یک نواک فن به عملکرد نواک افتخار میکنم و بصیرت و فهم بالای تنیس خودم را ستایش میکنم با کمال شجاعت قبل از آغاز فصل دست به پیشبینی زدم و چقدر خوب نواک ۳ گرند نگرفت اما ۲ گرند گرفت و یک گرند را در فینال باخت بسیار نزدیک به پیشبینی نواک ۶ مسترز نگرفت اما ۴ مسترز گرفت و یک مسترز را در فینال باخت باز هم نزدیک به پیشبینی المپیک که کلا یک رویداد بود و نواک غافلگیرانه راند یک را به فینالیست المپیک باخت بارکلیز هم قهرمان نشد اما به فینال رسید و در مقابل شماره یک دنیا شکست خورد باز هم نزدیک به پیشبینی کلا این پیشبینی به واقعیت بسیار نزدیک بود و این ده نفر فقط با نوشتن و تاییدش بیسوادی و کم فهمی خودشون را از واقعیات تنیس و علم احتمالات نمایش دادند و باعث ریشخند خود شدند حالا خیلی دوست دارم یکی از این حضرات که ۵ ساله درهر گرند دنبال گرند ۱۸ راج هستند جرات و جسارت به خرج بده و بگه عملکرد نواک و راج در سال ۲۰۱۷ چگونه خواهد بود من همینجا میگم نواک در سال ۲۰۱۷ مجددا نامبروان خواهد شد حداقل ۲ گرند اضافه میکنه و احتمال هر چهارتاش را هم میدم حداقل ۴ مسترز میگیره و احتمال میدم تا ۶ مسترز بارکلیز ۲۰۱۷ را هم متعلق به نواک بدانید اما در مورد راج حداکثر معجزه کنه بتونه سال ۲۰۱۷ را در مکان ۶ رنکینگ به پایان برسونه و هیچ تورنمنت مسترز و گرندی را نخواهد برد پنجم آذر نودوپنج |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|