|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#51 |
Member
پستها: 31
سپاس: 0
در 9 پست 21 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دیگه کم کم فدرر باید خدافظی کنه و بره تو کارهای خونه و بچه داری به زن چاق و زشتش کمک کنه
![]() تا رنکش دو رقمی نشده باید بره ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() اما به نظرم بخش عمده ای از مشکلات حاضر - حداقل 70 درصد به مدیران سایت بر می گرده که برای رونق دادن به سایتی که خودشون بنا نهادند . هیچ کوششی نمی کنند . ماهها می گذره و انواع و اقسام تورنمنت ها میان و میرن اما هیچ خبری , تحلیلی از این بزرگوران در هیچ کجای سایت به چشم نمی خوره . این عزیزان فقط خواننده مطالب هستند و بعضا بعضی از پست ها رو لایک می کنند . اگر در هر تورنمنتی حداقل 50 درصد مطالب فنی و تخصصی با انواع و اقسام گزارشات و تحلیل ها پیرو موضوع تورنمنت باشه . مطمئن باشید وضعیت روبه بهبود میره. نام نمی برم . اکثرا همونایی که رنگ اسم کاربریشون با بقیه فرق می کنه . از حدود یک سال و نیم پیش هیچ مطالبی در سایت درج نکرده اند و اگر هم مطلبی نوشته شده بسیار مختصر بوده . پس دوستان عزیز همانطورکه می آئید برای سایت هیئت نظارت میزارید و برای اونها وظایفی مشخص می کنید. از افراد صاحب نظر دعوت کنید، در صورت امکان خواهش کنید که بیان و یه فکری واسه سایت بکنند . تعجبم از پاور عزیز که در این خزان سرد سایت پست های سنگین پخش تلویزیونی و سئوالات ماهواره ای کاربران رو جواب میده . آفرین به این همت . حداقل 10 برابر اون چیزی که ما می بینیم تحت عنوان پاسخ به سئوالات ماهواره به صورت خصوصی به باکس کاربرای مختلف ارسال میشه . 5 نفر مثل پاور نازنین توی این سایت داشتیم . اوضاع خیلی فرق می کرد . مدیران سایت نگن جو سایت خراب شده ما نیستیم . بیائید جلو و کاری کنید مطمئن باشید اوضاع تغییر می کنه از پاور عزیز هم میخوام که دانش تنیسی خودشو محدود به کانال های ماهواره پخش تلویزنونی نکنه و بیاد تحلیل های خوبشو توی سایت واسه بقیه بنویسه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Member
پستها: 31
سپاس: 0
در 9 پست 21 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() من هرگز نگفتم که نادال و نوله برن شما فدرر رو با اسطوره هایی مثل نادال و نوله مقایسه میکنی؟ ![]() به نظر من فدرر سظح atp رو آورده پایین ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]()
کاملا مخالفم راج از مفاخر تنیسه و یکی از 10 بازیکن برتر تاریخ تنیس
بعد از بازنشستگیش خلا و نبودش کاملا حس خواهد شد شخصا امیدوارم حداقل تا 2018 در تاپ تن ببینمش ...................... به مناسبت بازی دیروز و نتیجه قابل توجه تنیسور خوب اسپانیایی آلبرت راموس ویلانوس نگاهی کردم به کارنامه این بزرگوار https://matchstat.com/tennis/player/...0Ramos-Vinolas این بزرگوار در مقابل نواک و رافا هر کدام 2 بازی داشته و هر 4 تا را باخته در مقابل اندی بازی نداشته و در برابر راج هم 1-1 جالبه که با سونگا هم 2 بار بازی کرده و باخته براش آرزوی موفقیت میکنم ویرایش توسط مسعود 289 : 10-14-2015 در ساعت 02:21 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Senior Member
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
ضمنا در همین پست توهینهایی مثل بیچاره و ذلیل هنوز وجود داره که مخاطبش مستقیما کاربرانه آیا از نظر هیات نظارت این الفاظ توهین نیست و مجازه!؟ در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود. ویرایش توسط مسعود 289 : 10-14-2015 در ساعت 02:30 PM |
||
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#57 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#58 |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]()
سلام خدمت همه دوستان و عرض ادب
متاسفانه راج باخت و باخت بدي هم بود ست اخرو بنظرم خوب سرو نزد بخاطر همين باخت و بي برنامگيه كادرش يه تبريك ويژه به jfk يا همون ٢٨٩ دستم خورد لايك شد ميخواستم محمد علي عزيزو لايك كنم واقعا اين بشر(jfk) چرا دمشو نميگيرين بندازينش بيرون تمام پستاش توهين به راج و هواداراشه ناظرين شما كه با راي اين بچه ها ناظر شدين من كه راي ندادم فقط مهران يكي دو نفرو پيشنهاد داد كه من راي ندادم اينو پرت كنين بيرون بره تو سايتهايي كه امثال خودش اونجان يه تبريك وبه نواك واقعا تورنمت فوقالعاده اي داشته البته خوب بودنش بخاطر ضعف رافا بوده ولي اين دليل نميشه كه تواناياشو ناديده و قهرمانياشو زير سوال ببريم راجر با اين سنش سه تا تورنمت معتبر پي در پي به فينال رسيد فوقالعاده اي مرد من كه راضيم همين كه مياي تو زمين كلي جاي شكر داره راجع به رافا عرض كنم كه رافا بايد يه خون تازه اي بايد به خودش تزريق كنه يا بايد نوع بازيشو تغيير بده يا مربيشو عوض كنه با اين شرايط اوضاش بعيد ميدونم بهتر بشه اندي هم كه اخراي تنيسشه ديگه بعيد ميدونم با وجود نواك گرندي بگيره ولي راجر هنوز تواناييه بردن گرندو داره استراليا ٢٠١٦ مال راجره يا رافا ولي بشرطي كه رافا بشه رافاي ٢٠١٣ نواك هم كه نواكه بي نظيره سرو فورهند بكهند والي همه چيزش خوبه فعلا ضعفي نداره مگه اينه شرايط سني بدنش كم بياره |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#59 |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]()
سلام خدمت همه دوستان و عرض ادب
متاسفانه راج باخت و باخت بدي هم بود ست اخرو بنظرم خوب سرو نزد بخاطر همين باخت و بي برنامگيه كادرش يه تبريك ويژه به jfk يا همون ٢٨٩ دستم خورد لايك شد ميخواستم محمد علي عزيزو لايك كنم واقعا اين بشر(jfk) چرا دمشو نميگيرين بندازينش بيرون تمام پستاش توهين به راج و هواداراشه ناظرين شما كه با راي اين بچه ها ناظر شدين من كه راي ندادم فقط مهران يكي دو نفرو پيشنهاد داد كه من راي ندادم اينو پرت كنين بيرون بره تو سايتهايي كه امثال خودش اونجان يه تبريك وبه نواك واقعا تورنمت فوقالعاده اي داشته البته خوب بودنش بخاطر ضعف رافا بوده ولي اين دليل نميشه كه تواناياشو ناديده و قهرمانياشو زير سوال ببريم راجر با اين سنش سه تا تورنمت معتبر پي در پي به فينال رسيد فوقالعاده اي مرد من كه راضيم همين كه مياي تو زمين كلي جاي شكر داره راجع به رافا عرض كنم كه رافا بايد يه خون تازه اي بايد به خودش تزريق كنه يا بايد نوع بازيشو تغيير بده يا مربيشو عوض كنه با اين شرايط اوضاش بعيد ميدونم بهتر بشه اندي هم كه اخراي تنيسشه ديگه بعيد ميدونم با وجود نواك گرندي بگيره ولي راجر هنوز تواناييه بردن گرندو داره استراليا ٢٠١٦ مال راجره يا رافا ولي بشرطي كه رافا بشه رافاي ٢٠١٣ نواك هم كه نواكه بي نظيره سرو فورهند بكهند والي همه چيزش خوبه فعلا ضعفي نداره مگه اينه شرايط سني بدنش كم بياره |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
تبریک به دوستداران رافا
علی الخصوص محمد پیمان و پاور عزیز واقعا بازی سختی بود و رافا خیلی خوب بود بنظرم رافا داره پوست میندازه و بر میگرده به همون جایگاه برترش رافای واقعی را احتمالا در بارکلیز میشه دید به امید فینال نواک-رافا |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|