|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#161 |
Former Staff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#162 |
Senior Member
پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
|
![]()
نواک هم اومد بالا
چیزی که تماشاچی میبینه با واقعیت گاهی متفاوته نواک امروز اصلا به خودش فشار نیاورد و زیاد از لحاظ ذهنی هم خودشو نمیخواست خسته کنه و مسلما این ها برنامه بوریس بکر بود دبل فالت ، انفورسد های خیلی بد و دوندگی کم نواک امروز به دنبال برد با صرف کمترین انرژی بود خیلی از رالی هارو واگذار کرد که عجیب بود در ظاهر ولی برنامه ریزی شده بود نواک از معدود تنیسورهایی هست که کاملا با برنامه وارد کورت میشه و اگر برنامه هاش عملی نشه خیلی سخت میتونه خودشو جمع و جور کنه ، خصوصیتی که نادال نداره و به نظر شخص من فدرر هم همینطور و در مجموع نواک رو راحت تر میشه عصبی کرد و بهم ریخت (البته نه این فدرر که پا به سن گذاشته) مقایسه فدرر این روزها با نواک یا نادال واقعا قیاس مع الفارق هست من فکر میکنم نادال فردا بتونه بردیک رو شکست بده فقط کافیه همانند بازی با اندرسون از فرست سرو هاش استفاده کنه و یکم اگرسیو بازی کنه ببخشید طولانی شد |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#163 |
Former Staff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#164 |
Banned Users
پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
نادال-بردیک
کیریوس-ماری ......... نواک-رائونیک نیشیکوری-واورینکا تقابلهای کوارتر! به نظرم نادال راحت میاد بالا و شانس کیریوس و ماری را برابر می دونم اگر سمی را نادال با ماری بازی کنه بازی کلاسیکی میشه که مطمئنم خودش همین را ترجیح میده اگر کیریوس حریف نادال بشه حقیقتا چه شود! اون خاطره ویمبلدون سرویسهای کشنده و تماشاگران استرالیایی بنظرم اگر کیریوس ماری را بزنه احتمال اینکه به فینال هم برسه زیاده هرچند صمیمانه امیدوارم نادال فینالیست بشه برای یک فینال پرشور و سوپر کلاسیک از اونطرف نواک شک ندارم به رائونیک حتی ست نمیده 80 درصد هم شانس برتری نیشی را بر استن می دونم من از الان می تونم جام را در دستان نواک تصور کنم |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Just Nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#165 | |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#166 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
به امید قهرمانی نادال
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#167 |
Former Staff
![]() |
![]()
لذت بردیم از نتیجه و بیگل
![]() خیلیم خوب ![]() |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#168 |
Senior Member
پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خوب نادال هم حذف شد و بدون شک با حذف هر کدام از این بازیکنان مثل نادال ، فدرر ، نواک ...از جذابیت و هیجان مسابقات هم به طبع کاسته خواهد شد . ( خدائی چند نفر فینال گرندی که سلیچ برد را کامل تماشا کردن )
با سطح آمادگی که نادال داشت پس از طی مصدومیت ، شانس بالائی برای حضور در سمی و فینال براش کم بود ، ولی خوب دیگه ناداله و می تونه بر خلاف تصورات کارهای نشدنی هم انجام بده . تصور من این هست که اگر ست سوم را می گرفت بازی را بر میگردون و برنده می شد . در نهایت مثل اینکه دیگر نباید انتظار داشت بازیکنی در طول فصل موفق به گرفتن 2و 3 تا گرند بشه مثل زمانی که فدرر ، نادال و نواک موفق به این مهم شدن . به امید تماشای بازی های پرهیجان باقی مانده . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#169 |
Former Staff
|
![]()
نادال با مربیگری تونی خیار حتی فیوچرز رو هم نمیبره
مربی که فقط بلده واموس بگه |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#170 |
Rafa's Fan
پستها: 50
سپاس: 310
در 48 پست 306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa,dimitrov, bouchard,sharapova
|
![]()
نه
![]() ![]() در کل خودم شانس قهرمانی رافا رو کم میدونستم.اگه کیریوس از این گروه بالا بیاد احتمال قهرمانیش زیاده فکرشو بکنید این کیریوس اول بشه چی میشه چه حرکتایی توجمع انجام میده |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی narges 95 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|