|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
فدرر تنیسوریه که ذاتاً بازی لب تورو بلده چون از دوره سرو اند والیر ها میاد با این طرز فکر و سبک رشد کرده و همه قهرمانان دوره کودکیش مثل بکر و ادبرگ و سمپراس جزو بهترین های این سبک در تاریخ هستند . ولی به دلایل مختلف که سبک سرو اند والی به مرور زمان به حاشیه رفت فدرر نیز مجبور شد تسلیم این روند بشه گرچه هیچ وقت چه در دوران اوجش و چه بعد از اون این سبک بازیو بطور کامل کنار نگذاشت و همیشه به عنوان یک راهکار در مواقع پیچیده ازش استفاده کرد . ولی بعد از سال 2013 دوباره یک تصمیم بزرگ گرفت تصمیم به بازگشت به سبک آشنای قدیمی . البته معلوم نشد فدرر این تصمیمو قبل از شروع همکاری با ادبرگ گرفته بود و یا اینکه پیشنهاد ادبرگ بود . در بعضی از مصاحبه ها فدرر گفت که خودش این تصمیمو گرفته و چون ادبرگ بهترین شخص برای کمک گرفتن در این زمینه بود پیشنهاد همکاری به ادبرگ داد . و در بعضی از مصاحبه ها گفت که ادبرگ خیلی واضح و صریح بهش گفته که دیگه توان بازی کردن از رو بیس لاین با بازیکنانی جوانتر مثل نواک رو نداره و باید همچین تغییریو در بازیش بده. به هرحال این توان بالقوه تو بازی فدرر وجود داشت و فقط دوباره به گزینه اصلی بازیش تبدیل شد . البته باید اشاره کرد روش بازی که فدرر چند ماهی هست ارائه میدهد فراتر از سرو اند والی است . فدرر چه در زمان سرویس گیم و چه ریترن گیم تا جایی که در توانش هست اگرسیو بازی میکنه در اولین فرصت به تور نزدیک میشه و اگه نتونه به تور نزدیک بشه از روی بیس لاین بسیار اگرسیو بازی میکنه مخصوصاً رو بال فرهند . ترجیح اول فدرر نزدیک شدن به توره حتی اگر احتمال موفق شدنش کمتر از 50 درصد باشه (به نظر من) ، بخاطر همین ریسک بالا هم پسینگ شات های بسیاری میخوره . دلیل دیگری که فدرر اینقدر بی محابا و با ریسک خیلی بالا به تور نزدیک میشه (به جز کوتاه کردن پوینت) اجازه ندادن به ریتم گرفتن بازی حریف هست . تو فینال شانگهای سیمون خیلی خوب به این مسئله اشاره کرد . سیمون بعد از اون بازی گفته بود که مجبور بوده بخاطر ترس از نزدیک شدن فدرر به تور ضرباتشو با ریسک بالا و با فاصله اندک از روی تور بزنه چون همیشه نگران حمله فدرر به تور بوده(نقل به مضمون) . در واقع گرچه فدرر بخاطر این مسئله امتیازهای زیادی لبه تور از دست میده ولی در عوض همیشه حریفش نگران حمله فدرر به تور میمونه و باعث بالا رفتن ارورهاش میشه . البته به نظر من دلیل دیگر پسینگ شات خوردن های غیر معمول فدرر تو بعضی از بازیها مثل فینال ویمبی ، افت کیفیت اسلایس های فدرر هست دلیل اصلیش هم تغییر راکته . فدرر با راکت جدید و بزرگتر تونست پاور زیادی به ضرباتش اضافه کنه ولی به همون مقدار ظرافت ضرباتش کمتر شد . بکهند اسلایس همیشه جزو بهترین ضربات فدرر بوده ولی بعد از تغییر راکت بطور واضحی کیفیتش افت کرد . من همیشه نگران نت اپروچ هایی هستم که با بکهند اسلایس شروع میشه برخلاف نت اپرووچ هایی که با فرهند شروع میشه . باید اضافه کنم که برای بازی لبه تور و سرو اندوالی نیاز به movement و هوش فوق العاده ای هست با اینکه ظاهراً فدرر با این سبک بازی و کوتاه کردن پوینت ها انرژی کمتری تلف میکنه ولی در واقع از نظر ذهنی این سبک بازی بسیار خسته کننده است . حتی تو یکی از مصاحبه هاش فدرر به این مسئله اشاره کرد که movement خاصی که برای این سبک بازی نیاز هست چقدر خسته کننده است . البته مطمئناً ادبرگ توصیه های بسیار ارزشمندی در این مقوله به فدرر داده است ، ادبرگ به گفته خیلی ها بهترین بکهند والی تاریخو داشته . |
|
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|