![]() |
#1221 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
شما اگه فاکتورهایی دیگه ای هم واسه ی خرید راکت مد نظرتون هست بگین تا برای انتخاب های بعدی اونا رو هم ملاک قرار بدم. ولی به نظر من با اینکه این خیلی مهمه که آدم راکتشو دوست داشته باشه، ولی اینکه یه راکتی رو صرفاً چون بازیکنی که ازش خوشش نمیاد نگیره، کمی غیرمنطفیه. اما اگه جداً همچین نظری دارین، باز بگین تا راکت هایی که ویژگی هاشون مشابه این راکت هست رو براتون پیدا کنم. آپدیت آخر این راکت هم همون اسم AeroPro Drive رو بدون پسوند خاصی داره و اندازه ی سر راکت هم همون 100 هستش، اما آپدیت های قبلیش هم خوبن. می تونین مشخصات کامل این راکت در این لینک پیدا کنین Babolat AeroPro Drive |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1222 | |
Junior Member
پستها: 11
سپاس: 8
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
الان دیگه head از گزینه هام خارج شد چون خیلی سنگینه و مچ دست من زیاد قوی نیست میخوام بدونم بابولات (AeroPro Drive)که 200000 تومن گرونتره ویلسون(Blade 98 (18x20) هست ارزش داره که بخرم یا نه؟ چون هردو کنترل خوبی دارن این اختلاف قیمت فقط مربوط به مارک هست یا تکنولوژی هم تاثیر داره؟ ممنون |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Moderator
|
![]()
سلام
همونطور که توی پست های قبلی هم بهتون گفتم، راکت Blade 98 18x20 به خاطر پترن بسته اش کنترل بهتری داره، اگه بیشتر ضربه هاتون فلت هستن، این راکت رو بگیرین، اما اگه بیشتر ضربه هاتون تاپ اسپین هستن بهتره راکت AeroPro Drive رو تهیه کنین. اون اختلاف قیمت هم با توجه به چیزی که گفتین، بیشتر مربوط به اینه که اون فروشنده ی موردنظر شما داره راکت AeroPro Drive رو گرونتر می فروشه چون می بینه که طرفدار بیشتری داره، و گرنه قیمت جهانی این دوتا راکت با هم برابره. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Junior Member
|
![]()
با سلام
لطفا یه سایت برای دانلود بازی های تنیس معرفی کنید |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1226 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 23
در 11 پست 39 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آغاسی، رادیک، بلیک، فیش، کوئری، مایک و باب برایان، ایزنر، ونوس ویلیامز و همشیره، جک زاک، مدیسون کیز، داونپورت، دنیس کودلا
|
![]() سلام به همگی . تو اینترنت دنبال یه جا برای مشورت درباره راکت بودم که به شما بر خوردم ![]() من 6 ماهه که تنیس رو شروع کردم.راکتم از اول برای خودم نبود و از راکت قدیمی برادرم استفاده می کنم . wilson triad 4 . برای یاد گرفتن خوب بود ولی الآن دیگه حس می کنم داره اذیتم می کنه و می خوام راکت رو عوض کنم. بین این 4 راکت مرددم: Head Graphene Speed Rev Head Graphene Prestige PWR Dunlop Biomimetic S8.0 Lite Dunlop Biomimetic S6.0 Lite اون دو تا اولی رو مربیم داشت و قدرت و کنترل خوبی در کنار هم داشتند. دو تا راکت دانلوپ رو هم یه بار تست کردم توی والی و اسمش خوب بودند. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
انتخاب یه راکت از بین این 4 تا بستگی زیادی به این داره که شما چقدر توقع دارین که قدرت راکتتون زیاد باشه و چه نوع سویینگی دارین. از بین این 4 تا راکت، راکت Dunlop Biomimetic S8.0 بیشترین قدرت رو داره و برای بازی با اون باید سویینگ کوچک داشته باشین. راکت های Dunlop Biomimetic S6.0 و راکت Head Graphene Prestige Pwr تقریباً قدرتشون یه اندازه اس. قدرت راکت Head Prestige Speed Rev از همه کمتره و به سویینگ متوسط نیاز داره. به یاد داشته باشین که هرچقدر قدرت راکت بیشتر باشه، کنترلش پایین تر میاد. به همین خاطر من توصیه می کنم که قبل از خرید راکت به توقعی که ازش دارین فکر کنین و بعد تصمیم بگیرین. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 23
در 11 پست 39 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آغاسی، رادیک، بلیک، فیش، کوئری، مایک و باب برایان، ایزنر، ونوس ویلیامز و همشیره، جک زاک، مدیسون کیز، داونپورت، دنیس کودلا
|
![]()
ایول. راهنمایی های خوبی بود.دیروز یه بار دیگه راکت مربیم رو قرض کردم (همون دومی) و فکر می کنم آخرش همین رو بگیرم. فقط یه کم باز بین این و دانلوپ s6 مرددم.یه کم حس می کنم اون برای والی و اسمش و ضربات فلت (اهل تاپ اسپین نیستم) بهتر بود. نظرتون چیه؟ زیادی دارم وسواسی بازی در میارم؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Junior Member
پستها: 26
سپاس: 42
در 6 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
مهدی جان سلام
ای بزرگوار سلام ای دست گل تنیس تاکرز سلام بنده که فکر می کنم معرف حضورت هستم، ایشالا که الآن تو دلت نگی اَه باز این سیریش پیداش شد!!! :) من الآن یک سال و 5 ماهه خیر سرم دارم تنیس شروع می کنم، ولی به جان خودم این دفعه جدیه قضیه، بهت قول میدم. پریروز رفتم پیش مربی جدیدم بابت شروع، واسه انتخاب راکت به این نتیجه رسیدم که از همین ایران بگیرم و دسته دو البته. چون بودجم حدود 300ـه. منتها مربی ما گفت راکت از جنس گرافیت بگیر، چون فلزی هاش دست رو خراب می کنه. من خیلی گشتم دنبال اینطور راکت هایی ولی به چندتا سوال داشتم؛ 1 اینکه بابولات از جنس گرافیت میزنه ولی هد از جنس گرافین. فرقشون چیه؟ 2 اینکه واقعن فلزی دست رو خراب می کنه؟ من Head youtek IG speed MP 300 رو میخواستم تا امروز بخرم ولی چون از جنس گرافیت/گرافین نیست دست نگه داشتم. ممنون میشم در مورد جنسش راهنماییم کنی.. چون راکت های جدید از این جنسن و قیمت ها بالا. خیلی خیلی ممنون ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Junior Member
|
![]()
سلام
اقا کسی از این فاکتورهای راکت اطلاعاتی داره؟ و اینکه بالا و پایین بودنشون چه تاثیری داره؟ Balance Swingweight Stiffness Power Level مرسی |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |