Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 05-29-2011, 10:15 PM   #11
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .

به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .

کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .

اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .
شما بکهند نادال رو با راجر مقایسه میکنیدبکهند نادال فقط تو حالت دفاعی کاربرد داره.
manoochehr آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش