قدیمی 09-04-2010, 11:47 PM   #301
Reza23
Rafa's Fan

آواتار Reza23

پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط jiji-federer نمایش پست ها
راستی راجر وقتی حریفش نزدیک تور بود ی ضربه زد قوس مانند که که ازسرحریفش رد شد خورد به زمین حریف اگه فوتبال بود بش می گفتن چیپ حالا که تنیسه به این ضربه چی می گن؟!
این ضربه لاب بود
Reza23 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 12:05 AM   #302
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

نقل قول:
نوشته اصلی توسط jiji-federer نمایش پست ها
راستی راجر وقتی حریفش نزدیک تور بود ی ضربه زد قوس مانند که که ازسرحریفش رد شد خورد به زمین حریف اگه فوتبال بود بش می گفتن چیپ حالا که تنیسه به این ضربه چی می گن؟!

راجره دیگه. باید هر دفعه یکی از ضربه هاش Shoot Of The Day بشه. البته متیو هم یه لوب قشنگ زدا
امروز عالی بازی کرد. همه چیزش خوب بود. سرویس ها عالی. خصوصاً بکهنداش که فوق العاده بود. فرهندشم که دیگه هیچی نگم بهتره. خصوصاً اون ضربه ای که در حالیکه توپ روی بکهندش بود برگشت و یه وینر فورهند زد.
گیم اخر بازی هم برای اینکه بازی بدون هیجان تموم نشه سه تا بریک پوینت به حریفش داد و بعد بازی رو برد.
دور 1/8 هم که احتمالا به سودرلینگ میخوره که بازی فوق العاده ای میشه.
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 12:20 AM   #303
Ehsλn
Roger's Fan

آواتار Ehsλn

پستها: 298
سپاس: 2,824
در 298 پست 2,751 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها

دور 1/8 هم که احتمالا به سودرلینگ میخوره که بازی فوق العاده ای میشه.
منظور شما همون دوره 1/4 دیگه؟
Ehsλn آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ehsλn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 04:21 AM   #304
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

وووووووووووووووووو!!!
حال کردم با بازی های امشب.
اول از همه بازی مونفلیز-تیپسارویچ"با اینکه دوست داشتم تیپسارویچ بازی رو ببره ولی واقعا مونفلیز نشون داد میتونه در هارد موفق تر ازباشه!
سودرلینگ در یه بازی راحت تونست حریف هلندی خودش و شکست بده!
گاسکه کماکان داره بازی هاش و میبره و به مراحل بالاتر میرسه
و اما بازی فیش کلمنت که میتونم بگم یکی از قشنگترین بازی ها شد!بابا این فیش تازه یادش اومده باید گرند اسلم بگیره!
راجر عزیز در یه بازی عالی با پرفورمنس خوب تونست حریف خودش و شکست بده..راجر عالی بود..با بادم خوب مقابله کرد.
ملزر حریف بعدی راجره که به نظر من بازی تقریبا سختی واسه راجر میشه.
واااااای بازی ماریا-ووزنیاکی چی بشه!بازی کیم-آنا چی بشه!
امروز باد اذیت همه کرد!یه سرویس یانکویچ زد که رفت تو آسمون!
بازی انرژیک و زیبا بازی نواک-بلیک بود...بابا من خیلی حال کردم..بلیک کارش 20ه!اگه باد نبود شاید یکم شرایط فرق میکرد..خیلی پر انرژی بود جیمز!بازی خوب نواک هم برام جالب بود..هر دو تنیسور عملکرد خوبی داشتن.
اما راجر عزیز امروز عالی بودی..اگه همین بازی رو نگه داری بی شک قهرمانی
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 06:31 AM   #305
I.man
Former Staff

آواتار I.man

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ECL!PSE نمایش پست ها
منظور شما همون دوره 1/4 دیگه؟
تو هم هي به من گير بده آخر شبه ديگه چيكار كنم.
منظورم همون Quater Final بود. خودمم ديشب يخورده تعجب كردم چرا اينقدر زود بهم خوردن
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 08:53 AM   #306
MaTAdoR
Rafa's Fan

آواتار MaTAdoR

پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza23 نمایش پست ها
این ضربه لاب بود
سلام آق رضا
کم پیدایی
؟
MaTAdoR آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 09:00 AM   #307
farhad10
Member

پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER

با سلام

بازي هاي ديشب بازي هاي جذابي بودند با وجود اينكه سرعت باد خيلي زياد بود! اما باعث نشد خيلي كيفييت بازي پايين بياد!
بازي راجر و متيو يك بازي بسيار جذاب بود چرا كه متيو تا اخر بازي نا اميد نشد و در برابر راجر خوب بازي كرد و راجر هم كه فوق العاده بود همه چيزش. نكته جالبي كه وجود داره اينه كه اگر در برابر راجر سرو اول رو خراب كردي مشكل ميتوني روي سرو دوم براي گرفتن امتياز حساب باز كني چون كه تقريبا اكثر سرو دوم را راجر از حريفش ميگيره و اين را توي بازي هاي گذشته نشان داده است.

بازي جوكويچ هم كه از قبل برنده بازي مشخص بود اما بليك فراتر از پيش بيني ها ظاهر شد و بازي خوبي را ارائه كرد مخصوصا در ست دوم و در تاي بريك كه نواك را بد جوري اذيت كرد!

در مورد رافا هم يه نكته بگم و اون اينكه اگر به همين صورتي كه داره سرو ميزنه پيش بره ديگه خيلي سخت ميشود كه جلوش ايستاد چون قبلا رافا از ناحيه سرو واقعا نقص بزرگي داشت اكثر سروهاش رو با اسپين ميزد اما الان تمامشون فلت شدن ! و الان به نظر من تبديل به يك بازيكن كامل شده و از اين به بعد ميشه با اين نوع بازي كردن روي تمام سطوح براش شانس قهرماني قائل شد. نكته جالب ديگه اينكه نسبت به قبل خيلي هجومي تر بازي ميكند و اين ميتونه كمك بزرگي براش باشه در بازي هاي اينده. به نظر من كلا روز به روز داره بهتر ميشه البته اگر همينطور فرم خودش رو حفظ كند!

در مورد بازي هاي زنان هم به نظر من برنده بازي ها كيم و كارولين هستند چون بازي هاي انا و ماريا نسبت به اين دو بازيكن فانتزي تر هست و از نظر فني ضعيف تر و به نظر من بازي هاي كيم و كارولين و همچنين سرنا كه در اين بازي ها حضور ندارد از نظر فني و قدرتي خيلي سر تر از بازي هاي بقيه تنيسور هاي زن هستند جون ثبات بيشتري دارند در بازي!

به اميد قهرماني اسطوره

موفق باشيد
در پناه حق

ویرایش توسط farhad10 : 09-05-2010 در ساعت 09:06 AM
farhad10 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farhad10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 10:47 AM   #308
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

از بین چهار بازی دور چهارم مردان که تاکنون کاملا مشخص شده بازی فیش-جوکوویچ یکی از قشنگترین بازیها میشه، بخصوص حدس میزنم یه بازی Night Session بشه و مردم نیویورک هم پشت فیش خواهند بود. فیش هم که تازگی ها شدیدا شاخ شده و باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا خیر؟ جدا از برنده بازی باید بازی قشنگ و جذابی باشه

بازی تمام فرانسوی گاسکه یا مونفیس هم بازی قشنگی میشه، من که امیدوارم ریچی ببره ولی هرچی هست پیش بینی می کنم بازی 5 ستی بشه!!

بازی فدرر-ملتزر و سودرلینگ-مونتانیس هم بازیهای خوبی میتونه باشه اگه ملتزر و مونتانیس خودشون رو زود نبازن و تا آخر بازی بجنگن، در غیر اینصورت حریفانی نیستن که بتونن برای فدرر و سودرلینگ دردسرساز بشن...

در قسمت زنان هم بازی تورنمنت شاید بازی ماریا با کرولین باشه، من که امیدوارم ماریا ببره ولی با توجه به علاقه ای که به جفت تنیسور ها دارم اگه کرولین هم ببره ناراحت نمیشم، بازی پتروا و زووناروا هم بازی خوبی میتونه باشه ولی دو بازی دیگر (ویکمیر با کانپی و سیبولکوا با کوزنتسوا) چندان بازی قشنگی نمیتونه باشه! امیدوارم سیبولکوا بزنه کوزی رو شل و پل کنه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 11:22 AM   #309
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin نمایش پست ها
اون پیشنهاد خوبه ولی کافی نیست.
دوباره آقای x توی تاپیک فنی که قراره بسازین میاد فحش میده و در میره و آقای y کل کل بچه گونه وتوهین.دوباره باید زحمت پاکسازی وانتقال و تذکر ....

من یه پیشنهادی ارائه میدم.اگر دوست داشتی ازش استفاده کن.

شما باید یه سیستم جدید تعریف کنی.
شما کاربران رو به دو درجه تقسیم کن.کاربران درجه A و درجه B.این درجه ها کنار همون علامت انلاین هر کاربری که پایینه بذار.

کاربرانی که بالای 300 پست دارن میشن درجه A.باقی درجه B.

بعدش دو تا تاپیک بحث وتبادل نظر به نامهای A , B بساز و البته این هم براش باید تعریف کنی کسی که درجه B هست اتوماتیک وار نمیتونه توی تاپیک A پست بزنه وبطور اتوماتیک رد میشه.

اینجوری کسی که تازه توی سایت عضو شده براحتی نمیتون بیاد توی تاپیک A توهین کنه.

چجوری یک کاربر درجه B می تواند درجه A شود؟
کاربرانی که توی تاپیک B با هم بحث میکنن.طبیعتا خودشون از پست های یکدیگر تشکر میکنن.حال کاربران A به تاپیک B رفته و برای هر پستی که فنی وجالبه تشکر برنن.

پس از اتمام تورنمت.به تاپیک B رفته .یک یا چند کاربر که تشکر شده بیشتری دارن درجه A میشن.
این یه چرخه هست.
مسلما کاربری که تازه توی سایت عضو شده و میاد توهین میکنه هرگز توی تاپیک B تشکری دریافت نمی کند که بخواد درجه A شه.پس به تاپیک فنی که تاپیک A هست هیچ صدمه ای وارد نمیشه.

فخی جان
از لحاظ فنی همچین چیزی قابل اجرا نیست که بشه برای یه تاپیک دسترسی مجزا قائل شد.
جدا از اون، به نظر من هم روش خوبی نیست، ببینید اگه دوستان لطف کنن، کسی چیزی گفت که توش توهین و بی احترامی بود، فقط و فقط گزارش کنن، کار کشدار نمیشه. اینجوری که هر کی یه چیزی بگه کار فقط بدتر میشه.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2010, 12:04 PM   #310
I.man
Former Staff

آواتار I.man

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اگه دوستان لطف کنن، کسی چیزی گفت که توش توهین و بی احترامی بود، فقط و فقط گزارش کنن، کار کشدار نمیشه. اینجوری که هر کی یه چیزی بگه کار فقط بدتر میشه.
كاملاً درسته . اين تالار هم مدير داره هم قانون. هر كس توهين كرد بقيه بدون كوچكترين توجهي به پستش فقط زير آب طرف رو پيش مدير بزنن. مدير هم طبق قانون تالار باهاش برخورد مي كنه. بقيه هم از مباحثه با هم لذت ميبرن.
سبز باشيد و استوار
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش