|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟ | |||
يك تورنمنت |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4.76% |
دو تورنمنت |
10 | 23.81% |
سه تورنمنت |
7 | 16.67% |
چهار تورنمنت |
9 | 21.43% |
پنج تورنمنت |
9 | 21.43% |
هیچ تورنمنتی |
5 | 11.90% |
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
تازه حرف شما هم درست نیست،اگر هم بود مانعی بر سر راه کسی نبود 1 مدیر فدرری داریم،یکی نادالی افشین و مهرداد مسئول مسابقات هستند که هیچ ربطی به جای دیگه ای نداره کسی دیگه میخواد مسئولیت قبول کنه؟ بسم الله قضیه منم که کلا متفاوته و هیچ نقش مدیریتی ندارم،فقط در نقش آرایشگر سایت هستم،هر چند بد سلیقه ام ولی دیگه به بزرگی خودتون ببخشید حالا فدرر کی رافا رو تو مصدومیت برده و ما بی خبریم؟ ![]() چه کسی از طرفدارا گفته که همچین پیروزی ای حال میده به ما؟ اون قسمت هد تو هد هم دیگه مضحک ترین حرف ممکن در این تاپیک بود البته امیدوارم تا جایی که میتونید باهاش حال کنید و به ما بیچاره ها بخندید ![]() در ضمن کسی جلوی کسی رو نگرفته که نتونه مطلب بنویسه،اگه همچین روزی پیش بیاد اولین کسی که میره منم هر کس هر چیزی خواست بگه (در چارچوب ادب) اگه حرفش مورد قبول ما نباشه همیچین قشنگ جوابش رو میدیم(نوشتاری فقط ![]() ![]() شما هم حرفی مورد قبولتون نبود همین رفتار رو بکنید فروم یعنی همین اینجوری هم هست که رونق میگیره ویرایش توسط Saeedzr : 04-12-2010 در ساعت 12:58 PM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
فصل خاك , نادال , نظر سنجی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|