01-30-2014, 09:54 AM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra0007
سلام به همگي. كلا ٤تا سوال داشتم:١)من ميخوام راكت بخرم ولي ميخوام ببينم به طور كلي كدام مارك بهتر است(انتخاب خود من هد است).٢)لطفا اسم انگليسي ان اصطلاحي كه مقدار پاور و كنترل موجود در راكت را مشخص ميكند بگوييد.٣)من ميخوام راكت را از نمايندگي هد در باشگاه انقلاب بخرم،خواستم ببينم ممكنه اونجا راكت تقلبي بدن.؟٤)اينكه از كجا بفهميم يك راكت به خصوص مارك هد تقلبي است يا نه.مرسييييييي
|
نقل قول:
ببخشيد،خواستم بپرسم هفته اي ٣جلسه هر جلسه ١ساعت،براي تنيس كافيه؟؟؟!!
|
نقل قول:
اونجايي كه من ميرم ساعتي، ١٠هزارتومان است،ميگم به نظرشما اين گرونه يا ارزون؟؟اگه گرونه باشگاه ديگري سراغ داريد؟؟مثلا ورزشگاه انقلاب چند ميگيره؟؟؟
|
نقل قول:
اقاي mspayam بازي بنده در سطح حرفه اي و براي مسابقت دارم اماده ميشوم،لطفا شماهم وقتي چيزي نميدونيد نظر نديد.با تشكر
|
جناب کسرا
من فکر می کنم واسه ی شما سوءتفاهم پیش اومده، من گفتم "اگر مبتدی هستین" که الزاماً معنیش این نیست که شما قطعاً مبتدی هستید. از طرف دیگه من این جمله رو با توجه به پست هایی که قبلاً گذاشته بودین گفتم. من تا حالا با بازیکن های حرفه ای (که حرفه شون تنیس بازی کردن باشه و از این راه پول دربیارن) برخورد نداشتم ولی بازیکن های آماتور سطح پیشرفته ای رو که دیدم همه شون می دونستن که چند ساعت باید تنیس تمرین کرد و چه راکتی براشون مناسبتره و ... . بیشتر دوستانی هم که در مورد راکت سوال می پرسن در سطح مبتدی هستن (همونطور که من و شما هم یه زمانی مبتدی بودیم و مبتدی بودین توهین نیست)، و با این وصف به بنده حق بدین که وقتی یه نفر در مورد راکت سوال های پایه ای می پرسه من احتمال بدم که مبتدی باشه و اطلاعات بیشتری در اختیارش بذارم.
با این همه اگه از اون پست من دلخوری ای واستون پیش اومده من از شما عذرخواهی می کنم و اگه باز هم سوالی داشتین در خدمتتون هستم.
|
|
|