09-12-2011, 01:25 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezapor
من گفتم توي امسال، يعني از وقتي روجر فدرر وارد سن 30سالگي شد ،خوب اهل تنيس اين سن رو پايان دوران حرفه اي تنيس مي دونند نه پايان بازيكني تنيس چه بسا بازيكناني مثل آغاسي و ... هم تاسن 34سالگي مقام قهرماني اوردند .از رولند امسال وقتي روجر جلوي رافا خسته شد و ديگه نتوست بعد از ست اول دنبال توپها بدوه مشخص بودبازي تمومه و بعد از سونگا الان نوبت نواك بود كه اين روش رو پياده كنه و گرنه اگر يه بازي مسترز بود الان كار تموم شده بود.توي مصاحبه بعد از بازي هم گفت كه من سعي و تلاشم رو كردم و از باختنم ناراحت نيستم .ما بايد قبول كنيم كه روجر فدرر الان 30سالشه و نفر سوم هست يعني نيروهاي جونتر دارن جايگاهش رو ميگيرند.اگر اين باخت رو سال 2007مي اورد شايد خيلي سخت تر بود برامون تا الان . يادتون نره روجر فدرر دو ست از نواكي گرفت كه الان رنك يكه و توي اين تورنمنت حتي يه ست هم به حريفاش تا قبل از اين بازي نداده بود و توي امسال 5بار رافائل نادالي رو شكست داده كه بردنش براي تمام بازيكنها شبيه خواب و يا افسانه هست .به نظر من روجر فدرر بازي بسيار زيبايي انجام داده و همين كه هنوز هم توي اين همه مدعي جزء 4 نفر برتر دنيا تنيس شده برامون كافيه . پس پيش به سوي مسترز بعدي ( شانگهاي ).دوستان لطفا از حال و هواي باخت روجر فدررخارج بشيد و يك ذره از محبتتون نسبت به اون كم نكنيد .البته تا آخر عمرش .به خاطر حسن ختام اين شعر از حافظ رو براي هواداري روجر فدرر عزيز ميزارم تا به خودشون بيان و كمتر گله كنند:
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت  نازكم كن كه دراين باغ بسي چون تو شكفت
گل بخنديد كه از راست نرنجم ولي  هيچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت
|
در مرحله یکچهارم مقابل هموطنش تیپسارویچ یک ست رو واگذار کرد.
با حرفات موافقم.
|
|
|