04-22-2012, 12:17 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نادال در مقابل جوكويچ ‘همه چيز را براي به دست آوردن دارد’
رافائل نادال در فينال مسابقات مونت كارلو با نواك جوكويچ روبرو مي شود، اين هشتمين رويارويي نفرات اول و دوم جهان در فينال يك تورنومنت از ابتداي فصل 2011 است.
جوكويچ هر هفت فينال اخير را به سود خود پايان داده، از جمله دو فينال خاك رس سال گذشته در مادريد و رم.همچنين در سه فينال گرنداسلم بر نادال غلبه كرده:ويمبلدون و آزاد آمريكا 2011 و آزاد استراليا 2012، بازي تاريخي پنج سته كه آخرين رويارويي آن ها بوده.نادال به دنبال كسب هشتمين قهرماني متوالي در مونت كارلو است.بازيكن اسپانيايي از رولند گاروس 2011 تا كنون موفق به كسب قهرماني نشده.
نادال:”حس مي كنم نسبت به او چيز خيلي كمتري براي از دست دادن دارم.من همه چيز را براي به دست آوردن دارم.اين مهمترين نكته است.اين تنها نكته مثبت درباره هفت مرتبه شكست است.مسابقات بعدي، فقط بايد ببريد.به مسابقه وارد مي شويد و مي دانيد اتفاق عادي شكست است ولي بيشترين تلاش را براي تغيير اوضاع مي كنيد.اين چيزيست كه سعي در انجامش دارم.”
در حاليكه جوكويچ مانند همين زمان در فصل گذشته بدون شكست نيست، ولي پس از قهرماني در ميامي به اينجا آمده.پيش از شكست دادن نادال در تورنومنت مادريد سال گذشته، بازيكن صرب ركورد 9 شكست و بدون پيروزي را در خاك رس مقابل نادال داشت.
جوكويچ:”سخت ترين بازي تورنومنت برايم خواهم بود.او در اينجا شكست ناپذير بوده.بهترين بازيكن در زمين خاك رس است.او بهترين تاريخ بر روي اين سطح است.اين بزرگترين نبرد است.بايد خوب بايد بازي كنم.بايد از ابتدا تا پايان خوب بازي كنم.نمي توانم افت و خيز داشته باشم.در مقابل رافا نمي توانم چنين هزينه اي بپردازم.ازين موضوع آگاهم.ولي چرا باور نداشته باشم كه
مي توانم ببرم؟”
پدربزرگ جوكويچ خاكسپاري شد
پدربزرگ پدري نواك جوكويچ، ولاديمير، روز شنبه در مراسمي كه گفته شده رييس جمهور صربستان در آن حضور داشته دفن شد.مرد شماره 1 تنيس جهان به خاطر حضور در مسابقات مسترز مونت كارلو قادر به شركت در اين مراسم نبود.جوكويچ گفت كه انصراف دادن از تورنومنت را در نظر گرفته است.
جوكويچ:”ولي از سوي ديگر من يك حرفه اي هستم و زندگي جريان دارد.مي دانم كه حالا نمي توانم چيزي را تغيير دهم.قطعا اين چيزيست كه زندگي به شما مي دهد و مي گيرد.اين چرخه طبيعي زندگيست. من خيلي به او نزديك بودم، پس فقدان بزرگي براي من و خانواده ام بود.ولي او همراه من است، اين را مي دانم، در روح.فقط بهترين خاطرات را به ياد مي آورم، و اين چيزيست كه قدرت بازي كردن را به من داد...مي خواهم باور داشته باشم كه وقتي يك انسان از اين دنيا مي رود، روحسش باقي مي ماند و وارد موجود ديگري مي شود و ما بايد زندگي كه آن فرد به جاي گذاشته را مقدس بشماريم.”
رابطه بين سرنا و فرناندز بهتر شده
سرنا ويليامز مي گويد كه او و كاپيتان تيم فد كاپ آمريكا، مري جو فرناندز رابطه بهتري دارند.امروز ويليامز بازي انفرادي خود را با پيروزي پشت سر گذاشت تا آمريكا 2-0 مقابل اوكراين جلو بيفتد.ويليامز در ماه فوريه پس از پنج سال در رقابت هاي فد كاپ برابر بلاروس شركت كرد.اين اولين بار بود كه در تيم فرناندز حضور مي يافت.
سرنا به Fedcup.com گفت:”از زمان رقابت فد كاپ برابر بلاروس كمي گذشته، برايم خوب بود كه مري را بيشتر بشناسم و او مرا به عنوان بازيكن بيشتر بشناسد.به نظرم اين بار رابطه خيلي بهتري داريم.مي خواهم آن را ادامه دهم.تمرين خوبي برايم است و ديدن نظرات مختلف خيلي خوب است.”
|
|
|