جوکوویچ- فدرر
من امروز احساس میکنم فدرر صبورتر باشه نسبت به بازیهایی که قبلا با جوکوویچ داشته.
Hitting through Novak روی خاک و اون هم در یک روز بادی، ره به ترکستانه.
در بازی قبلی فدرر با مونفیس بر خلاف تصور من که مونفیس باید نقش بازیکن صبورتر رو ایفا میکرد، این راجر بود که در خیلی از رالی ها بازیکن صبور میدان بود.
در این چند وقته گذشته بازیکنی که تقریبا نواک رو شکست داد اندی ماری بود. اون بود که یه Serving for the match هم رسید ولی اما با بدشانسی بازی رو باخت.
فلی لوپز در دیدارهایی که امسال با جوکوویچ داشت بازی نزدیکی ارائه داد، حتی در دوبی یک ست هم از نواک گرفت و در بلگراد هم میتونست یک ست بگیره.
وجه مشترک ماری و لوپز چیست؟
هر دو این بازیکنان، سرویس خوبی دارند، بازی متنوعی ارائه میدن و در دفاع به خوبی از اسلایس بهره میبرند و گاها سرو اند والی میکنن و توانایی خوبی در جلوی تور دارند.
راجر هم هر آنچه ماری و فلی دارند رو بهترش رو داره، تنها چیزیکه کمتر داره، همین مسئله صبور بودنه، راجر تمایل زیادی داره که پوینتها رو خودش تموم کنه، ولی امروز به نظر من راجر سعی میکنه خیلی صبوتر بازی کنه از بیسلاین، راجر اگه بخواد سعی کنه از بیسلاین Outright winner بزنه هیچ شانسی نداره، نواک از Pace استقبال میکنه.
با این حال شانس نواک برای بردن امروز خیلی بیشتره به نظر من.
نادال -ماری
بازی قبلی ایندو در مونته کارلو بازی جالبی بود، اندی ماری که فورهندش همیشه ضعیفترین قسمت بازیش بود، تعداد خیلی زیادی وینر از اون سمت زد، سر تا پا حمله بود و کلا بازی غیر قابل انتظاری رو ارائه داد.
بازی خونی و حرکت ماری درون زمین خیلی خوبه، سالیان قبل در حرکت روی خاک خیلی مشکل داشت که امسال ظاهرا در این قسمت پیشرفت خوبی کرده.
مصدومیت ماری از ناحیه مچ پا، احتمالا باعث این میشه که امروز سعی کنه حتی بسیار تهاجمی تر کار کنه و امروز به احتمال زیاد اندی کسی باشه که حمله میکنه (البته اینتا حدودی به وضعیت مچش بستگی داره)
در این چند وقت اخیر، بازی تهاجمی نادال در برابر کسانی که دقاع خوبی دارند، در آخر منجر به این شده که تعداد ارورهاش بالا بره، بنابراین من احساس میکنم رافا اگه امروز حس خوبی نداشته باشه بیشتر سعی کنه بازی رو کنترل کنه.
کلا برای من خیلی سخته بفهمم تو این بازی کی قراره چیکار کنه.
اگه بازی بر وفق مراد اندی پیش نره احتمال اینکه وسط بازی Retire کنه هم هست.
|