نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
من مدتیکه کاملا سرویس بازیکنا رو زیر نظر دارم و با هم مقایسه میکنم، مثلا رافا Standing ش، روی سرویسهای مختلف از Ad Court و Deuce Court فرق داره، حتی در طول بازی. اوایل بازی عقب تر میاسته، بعد که شروع به Read کردن سرویس حریف میکنه، بعضی ها رو میاد جلوتر البته بعد از Ball Toss مثلا مثل رادیک نمیاد از اول تو زمین بایسته. موری و راجر و نواک هم که همشون توانایی خوبی در خوندن سرویس حریف از روی Ball Toss دارن به همین ترتیب عمل میکنن.
در اینکه خیلی عقب وای میسته به خصوص روی خاک شکی نیست. ولی الان رو Hard یه رویه دوگانه داره، بعضی ها رو میاد نزدیک، خیلی ها رو هم نه. ولی باز به 4 متر خیلی بعیده برسه. 
|
من یه مصاحبه از Nadal در استرالیای امسال خوندم که برای دریافت سرویس بازیکنان Big Server مانند Karlovic , Isner و Roddick وی مانند دروازبانها در فوتبال که 50-50 می کنند وی هم قبل از زدن سرویس اینکار رو می کند.
بله دریافت سرویس رو می توان از روی Ball Toss و از روی اینکه بازیکن در چه امتیازهائی به کدام سمت سرویس می زند حدس زد ( مثلا در امتیازات حساس مانند Break Point ها و و مهمترین امتیاز هر Game که 15-30 است و 30-30- و Deuce.
البته برخی بازیکنان از یک Ball Toss سرویس میزنند و برای زدن سرویسهای مختلف Ball Toss شونو عوض نمی کنند که دریافت سرویس اینگونه بازیکنان سختتر هم میشود.
برخی بازکنان هم Ball Toss شون پائینه مانند Monranes که Hewitt که یکی از بهترین Return of Serve های جهان رو داره بعد از اولین باری که باهاش بازی کرد گفت که سرویس وی قوی نیست اما چون Ball Toss بسیار پائینی داره خواندن سرویسش خیلی سخته.
اما این حرف Nadal که روزگاری یکی از بهترین Return of Sreve های جهان را داشت کمی ما را به همان گفته گزارشگران و حرفهای خودمون که بعد از بازگشتش از مصدومیت در سال گذشته اصلا Return of Serve ش مانند گذشته نیست می اندازه.
به نظر من در حال حاظر مقایسه Return of Serve بازیکنانی که شما مثال زدید با Nadal درست نیست. و در یک دسته قرار نمی گیرند.
محمد جان چیزیه که من نه تنها راجع به Nadal بلکه در مورد برخی بازیکنها هنگامی که در مسابقات TMS سیستم Hawk Eye سرویسهارو نشون میده دیدم برام جای تعجب داره که شما که اینهمه نکته سنجید چه جور ندیدید.