09-04-2010, 06:42 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin
اون پیشنهاد خوبه ولی کافی نیست.
دوباره آقای x توی تاپیک فنی که قراره بسازین میاد فحش میده و در میره و آقای y کل کل بچه گونه وتوهین.دوباره باید زحمت پاکسازی وانتقال و تذکر ....
من یه پیشنهادی ارائه میدم.اگر دوست داشتی ازش استفاده کن.
شما باید یه سیستم جدید تعریف کنی.
شما کاربران رو به دو درجه تقسیم کن.کاربران درجه A و درجه B.این درجه ها کنار همون علامت انلاین هر کاربری که پایینه بذار.
کاربرانی که بالای 300 پست دارن میشن درجه A.باقی درجه B.
بعدش دو تا تاپیک بحث وتبادل نظر به نامهای A , B بساز و البته این هم براش باید تعریف کنی کسی که درجه B هست اتوماتیک وار نمیتونه توی تاپیک A پست بزنه وبطور اتوماتیک رد میشه.
اینجوری کسی که تازه توی سایت عضو شده براحتی نمیتون بیاد توی تاپیک A توهین کنه.
چجوری یک کاربر درجه B می تواند درجه A شود؟
کاربرانی که توی تاپیک B با هم بحث میکنن.طبیعتا خودشون از پست های یکدیگر تشکر میکنن.حال کاربران A به تاپیک B رفته و برای هر پستی که فنی وجالبه تشکر برنن.
پس از اتمام تورنمت.به تاپیک B رفته .یک یا چند کاربر که تشکر شده بیشتری دارن درجه A میشن.
این یه چرخه هست.
مسلما کاربری که تازه توی سایت عضو شده و میاد توهین میکنه هرگز توی تاپیک B تشکری دریافت نمی کند که بخواد درجه A شه.پس به تاپیک فنی که تاپیک A هست هیچ صدمه ای وارد نمیشه.
|
باز ما ایرانی ها برای حل کردن یک مسئله شروع کردیم به پاک کردن صورت مسئله. اقا این موضوعی که دارین راجع بهش اظهار نظر میکنین توی همه فروم ها و در هر زمینه ای وجود داره. خصوصا اینکه این فروم ورزشیه و روح ورزش رقابته. رقابت هم از هر نوعش وجود داره هم جوانمردانه هم نا جوانمردانه.
شما در نظر بگیرین توی کشور ما تماشاگرا 20 متر با زمین فوتبال فاصله دارن باز کار خودشون رو می کنن. هم فحش میدن هم صندلی زیر پاشونو میندازن تو زمین هم با هم درگیر می شن و هزار کار دیگه. حالا اگه سازمان لیگ تمام بازی ها رو بدون تماشاگر برگزار کنه ایا این مسئله درست میشه. شاید موقت حل بشه ولی راه حل دائمی نیست.
ولی توی اروپا تماشاگر 1 متر با زمین فوتبال فاصله داره ولی کوچکترین بی احترامی به هیچکس نمیکنه چون فرهنگشو داره.
ما هم باید از خودمون شروع کنیم و این قضیه رو فرهنگ سازی کنیم. الکی بابت هر موضوعی همدیگرو متهم نکنیم. با هم با احترام حرف بزنیم و با احترام همدیگرو نقد کنیم. اگرم کسی بدون مقدمه شروع به بی احترامی کرد که خیلی کم پیش میاد دیگرون جوابش رو ندن تا خودش خسته بشه. اخه من بیام از صبح تا شب اینجا فحش بدم و مدیر تالار پستهام رو حذف کنه و بقیه هم هیچ واکنشی نشون ندن مطمئن باشین خودم دو روزه خسته میشم و میرم.
اگر هم کسی ناسزای دیگری رو جواب داد مدیر تالار باید با جدیت با کسی که جوابش رو داده برخورد کنه.
در واقع میخام نقش مدیر پررنگ تر باشه. مثل این نباشه که یکی تو خیابون بزنه تو گوش من منم همونطوری جوابشو بدم. خوب میرم شکایت می کنم نه اینکه 2 تا بزنم تو گوشش.
خلاصه به فکر راه حل باشین نه دور زدن مسئله.
ضمنا اقا فخری مگه چند نفر با پستهای بالای 200 تا داریم. و اینکه اونی که شهروند درجه 2 هست و خیلی با ادبه چرا باید فحش بخوره. به نظر من اصلا پیشنهاد خوبی نیست. اگه خواستی کامل برات نقدش میکنم.
|
|
|