نمایش پست تنها
قدیمی 05-31-2010, 10:14 AM   #470
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
همونطور که پاور عزیز گفتن اندی باید برای ویمبی خودش و آماده کنه،سرویساش دقیقا بدرد ویمبی میخوره!
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!به نظر من امسال فینال رولند یه چیزی متفاوت هست..امیدوارم بازی های قشنگی از آب در بیاد..امروز ببینیم بلوچی میتونه برای نادال مشکل ساز باشه یا نه!اگه نادال بازی مقابل هیوویت و انجام بده هرگز بلوچی نمیتونه جلوشو بگیره

رابين تا الان 11 بار از راجر باخته و صفر بار برده!!! به آمار نميشه توجه كرد. ولي راجر در مقابل بازيكناني توي گرانداسلم ها ميبازه كه اولا خودش بسيار پر اشتباه بازي كنه و ثانيا به همراه اون حريفش اقتدار و تهاجم قطعي و قدرتي دلپوترو رو توي فينال 2009 يو اس اوپن پارسال داشته باشه. با اين اوصاف بعيد ميدونم سودرلينگ بتونه از پس راجر حتي گرفتن فقط يه ست بر بياد.

برديچ هم به نظر من توي گرانداسلم خوراك راجره. اصولا راجر توي هر گرانداسلمي به قول خودش فرصت كافي براي برد حريف داره(بدليل 3 ست از 5 ست بودن بازي)

سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: