![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
لحظاتی پیش، برترین تنیسور جهان اعلام کرد که در مسابقات بازل شرکت نخواهد کرد.
رافا در فیس بوکش نوشت: Hi all, sorry to announce that I won't travel to Basel in Switzerland but after very exhausting weeks I have to regroup my fitness and my body. I will do my best to come back to the Swiss Indoors next year. |
![]() |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
خبر خوبي دادي
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Rafa's Fan
|
![]()
خب قطعا از اینکه از دیدنش در یک تورنمنت محروم شدم ، ناراحتم ولی خوب تصمیم خیلی خوب و بجایی گرفت ...... امیدوارم در پاریس و به خصوص لندن با تمام قوا حاضر بشه ....
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
سلام. متاسفم که اعلام کنم که به بازل در سوییس نخواهم رفتم. بعد از هفتههای طاقتفرسایی که گذراندم، باید بار دیگر سلامت و آمادگی را به بدنم بازگردانم. همه سعیام را میکنم برای مسابقات سوییس سال آینده آماده باشم ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|