11-02-2010, 03:28 PM | #1 |
Former Staff
|
عکسی از نادال
وقتی مدیران سایت نادالی باشن..........
عکسارو پاک کردم ویرایش توسط AndreS : 11-03-2010 در ساعت 09:58 PM |
11-02-2010, 06:56 PM | #2 |
Tech Support
|
دوست مهربان، لطفا از عناوین تحریک آمیز و بودار استفاده نکنید، ضمنا این عکس رو قبلا بچه ها گذاشته بودن.
عنوان اصلاح شد. با سپاس |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 08:02 AM | #3 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نکنه شما همجنس گرایی که از این عکسا خوشت اومده؟!!!
محمد جان بهتره این تاپیک رو نابود کنی میدونم میخوای دموکراسی رو رعایت کنی، ولی خب ایشون داره از آزادی هایی که تو این فروم داره سواستفاده میکنه! تاریخ عضویت: سپتامبر 2010 چقد هم با سابقه هستند ایشون دوستاشم چقد به دلشون نشسته و تشکر کردن ویرایش توسط Rafa : 11-05-2010 در ساعت 08:12 AM |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 08:27 AM | #4 | |
Senior Member
|
نقل قول:
من خودم مخالف بودم ولی فکر نکنم دیگه برگرده تو سایت طرف رو کشتی تاپیک اصلا حذف بشه بهتره |
|
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 09:07 AM | #5 | |
Tech Support
|
آندرس جان، قضیه رو داری الکی سیاسی میکنی، اگه مشکلات فیلترینگ رو نداشتیم، من به شخصه عنوان تاپیک شما رو هم اصلاح نمیکردم، حالا کاری نداریم که کلا قرار دادن عکسهای پاپاراتزی و این مورد شما که دیگه از اون هم عبور کرده، از نظر خود من کار اخلاقی نیست.
نقل قول:
همونطور که خودت گفتی برای حفظ آزادی نمیتونم این کار و بکنم. |
|
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 11:58 AM | #6 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
این انجمن اونقدر آزادی داره اصلا مهد آزادیه. اروپاست.
تو هیچ زمینه ای مثل این انجمن نداریم در ایران ولی اسم تاپیک عکسی از ناداله در صورتی که عکسه پاک شده تاپیک پاک بشه بهتره |
11-04-2010, 05:45 PM | #7 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
عکس هائی که الان پاک شده قبلا شاید 7-8 ماه پیش تو یکی از تاپیک های قدیمی گذاشته شده و کشف جدیدی نبود!! اسم تاپیک هم ویرایش شده چون بنظر کمی منحرف میرسید!
در مجموع ربطی به نادال و فدرر بودن مدیران نداره حتی اگه همچین عکسی از فدرر هم با اون تیتر زده میشد نیاز به ویرایش داشت!! |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 06:40 PM | #8 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
من که عنوان قبلی تاپیکو ندیدم ولی حدس میزنم عنوان تاپیک" اونجای نادال" بوده
|
11-04-2010, 08:06 PM | #9 |
Former Staff
|
با سلام
من قصد توهین نداشتم.قصد کشف جدید و این حرفا هم نبود. این عکس ها گفتم شاید جالب باشه و گذاشتم. عنوانش هم اون چیزی که به نظرم اومد گذاشتم.اگه توهین بوده حرف شما درست اما من فکر نمی کنم توهینی بوده باشه. اگر هم با مسائل فیلترینگ مشکل داشته قبول دارم. اما واسه اون دوستی که اومد و علنا توهین کرد متاسفم.جوابش رو هم نمیدم چون اهل جواب دادن و جنگ لفظی نیستم.به خاطر این حرف ها و این مسائل هم اونقدر ضعیف نیستم که تو سایت نیام. جالبه Thanks زدن واسه پست من جرم هست اما کسایی که واسه پست توهین آمیز اون دوستمون Thanks زدن هیچ عمل خلاف عرف و ادب انجام ندادن.جالبه اکثرا هم مدیر هستند. من فکر نکنم سابقه عضویت ملاک باشه واسه قضاوت. خوبه چیزهای جدیدی فراگرفتیم! سعی میکنم دیگه در ضمینه عکس فعالیتی نکنم و فقط از مطالب سایت استفاده کنم. موفق باشید. ویرایش توسط AndreS : 11-04-2010 در ساعت 08:49 PM |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
11-04-2010, 08:40 PM | #10 |
Senior Member
|
آندراس جون من از طرف کاربر rafa از شما عذرخواهی می کنم. بازم عکس بذار. به نظر من که طرفدار رافا هستم
فقط ممکن بوده که عنوان تاپیک مشکل داشته باشه. اونم فقط به خاطر پیلترینگ احتمالی.نفس گذاشتن اون عکس مشکلی نداره. حقیقتی بوده که وجود داشته. بازم عذرخواهی می کنم از شما |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|