10-21-2015, 07:11 PM | #1 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
walkover یعنی چه؟
سلام دوستان
من بازیهای تنیس رو دنبال میکنم و یه سوالی برام پیش اومده walkover یعنی چه؟ اصلا چی میشه که یه بازی walkover میشه؟ |
10-21-2015, 07:41 PM | #2 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
پاسخ : walkover یعنی چه؟
نقل قول:
درود بر شما یعنی رفتن به دور بعد بدون انجام مسابقه به خاطر انصراف حریف از انجام بازی به دلایل مختلف من جمله مصدومیت پیش از بازی و غیره. این واژه در بخش واژگان تنیس تاکرز، به همراه دیگر واژگان تنیسی توضیح داده شده است. کلیک کنید: بخش فرهنگ واژگان و اصطلاحات تنیس به زبان فارسی در تنیس تاکرز ویرایش توسط PowerVu : 10-21-2015 در ساعت 07:47 PM |
|
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|