|
آزاد قطر (Qatar ExxonMobil Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
01-09-2011, 11:43 PM | #221 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
این از کجا ناشی میشه؟ از شکستهای وحشتناک قبلی اش!! فدرر باور کرده که به رافا مثل آب خوردن میبازه حتی اگه همه دنیا رو ببره. این از عملکردش کاملا واضحه. شروع فینال استرالیا 2009 یادته؟ فدرر با یه دابل فاولت و متزلزل شروع کرد. فدرر آسونترین حریف رافاست افشین خان چه بخوایی چه نخوایی! متاسفم ولی باید بپذیری این واقعیت تلخ رو! اختلاف رافا با فدرر اینقدر زیاده که امتیاز نگرفتن فدرر در صورت قهرمانی تو استرالیا اصلا خوب نیست. تازه شاید امتیاز هم داد! اگه رافا بیاد فینال امتیاز میگیره و اگه ببره امتیاز بیشتری هم می گیره. ببین وضع چندان جالب نیست. توصیه میکنم تسبیح دستت بگیری و دعا کنی رافا بازم مثل 2009 مصدوم بشه شاید فدررت صدقه سری این اتفاق ناخوش آیند یکی دو تا گرند اسلم دیگه ببره و اعتماد بنفس شما بره بالا. هر چند اعتماد بنفس شما این روزها با تورنمنتهای 250 امتیازی هم تا عرش بالا میره. به قولی گرند اسلم دوحه!!!!!! سید یک بودن فدرر تو ویمبلدون هم واقعا جای خنده که نه گریه داره. انگلیسی ها همیشه با قوانین مسخره و بر خلاف دیگران حرکت کردنشون شهره هستن. شما باور نکن! نامبروان سید 2 بشه؟!!!! واقعا مسخره است!! این حرفت و این به کف دست انداختنت ازت بعید بود! دیگه خیلی کفگیر به ته دیگ خورده؟؟!!!!!!!!!!!! |
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
01-09-2011, 11:54 PM | #222 |
Moderator
|
|
01-09-2011, 11:58 PM | #223 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
ولی این که میگی فدرر آسون ترین حریف رافاست چند علت داره ، یا داری خودتو گول میزنی ، یا این که کلا با تنیس غریبه هستی رافا 10 تا از پیروزیهاش مقابل راجر توی خاک بوده ، فدرر هم 2 بار توی خاک رافا رو برده خارج از خاک هد تو هد چطوره ؟ 6-4 فدرر ! من منظورم این نیست که بازیهای روی خاک مهم نیست ، دارم میگم اگه رافا بازیهای بیشتری برده واسه اینه که در اکثر تورنمنت ها رافا اصلا به فینال هم نمیرسید ، روی خاک هم که فدرر همیشه یه پای فینال بود ، رافا هم توی خاک قوی تره ، اینو که صد بار گفتیم . کفگیر هم به ته دیگ نخورده ، با یه تورنمنت 250 هم به عرش نرسیدیم ، این شمایید که یه سال 3 تا گرنداسلم بردید خدا رو هم بنده نیستید ، راجر که 3 سال این کارو کرده، آخرین بار هم که تو لندن بردیمتون دیگه ، اون که 250 نبود ؟ هرچند واسه همین 250 هم قبل از شروع تورنمنت کلی کری خونده بودی ولی الان از زیرش در رفتی اگه لوکاس لاکو فدرر رو بیگل میکرد همین شما از سر و کول ما پایین نمیومدی !!! اختلاف رافا با فدرر اینقدر زیاده که امتیاز نگرفتن فدرر در صورت قهرمانیتو استرالیا اصلا خوب نیست. این یه قسمت رو هم خودم جواب نمیدم ، بچه ها خودشون بخونن ، خداییش ازین خنده دار تار نمیتونستی در مورد استرالیا نظر بدی ، باشه اصلا راجر دور اول حذف شه بهتره ، چه فایده ، اگه قهرمان شه که امتیازی نمیگیره ویرایش توسط Afshin : 01-10-2011 در ساعت 09:09 AM |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
01-10-2011, 12:25 AM | #224 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
آیات عظام دارن کل کل می کنند. این مطلب خنده دار هم برای شادی دوستان میذارم کمی شاد بشیم. مطلب از خبرگزاری ایرناست :
در ديدار نهايي اين مسابقات كه در زمين تنيس ورزشگاه بين المللي خليفه دوحه برگزار شد ، 'روجرر فدرر' مرد شماره دو تنيس جهان با نتيجه دو بر صفر و با امتيازات 6 بر 3 و 6 بر 4 مقابل نيكولاي داوندكو روس كه در رده بندي فدراسيون بين المللي تينس در رده چهارم قراردارد ، به برتري رسيد. براساس اين گزارش ، 'فدرر' جايزه 177 هزاردلاري و 'داوندكو' نيز جايزه 93 هزار و 250 دلاري اين مسابقات را از آن خود كردند. |
01-10-2011, 07:22 AM | #225 |
Former Staff
|
|
01-10-2011, 07:33 AM | #226 | |
Former Staff
|
نقل قول:
ما همیشه دوست داریم راجر و رافا به هم بخورن من همیشه دوست دارم به هم بخورن چون یه جورایی الان جذابیت تنیس این دو نفرن اما مث اینکه شما دوست من واقعا خیلی دیگه داری بی انصافی میکنیاین دابل فولت و این چیزا یعنی چی!!! راجر لندن قهرمان شد خیلی شادی کرد فقط یه فریاد همین..بعد هم که اون جام رو بش دادن با یه لبخند کوچک بسنده کرد...یعنی دیگه براش عادی شده اما خسته نشده..دوست داره جیزای جدیدتری با بازیکنان جدید یاد بگیره...خود راجر گفته بازیکنان جدید باعث میشن من تو بازیم پیشرفت کنم و باعث بشم روز به روز بهترشم...کجا شکستهاش وحشتناک بوده عزیز من؟!این حرفا چیه فقط یه بار تو رولند گاروس 2008 بد نتیجه گرفت...والله ما آرزوی مصدومیت واسه رافا نمیکنیم...نمیدونم شما طرز فکرتون چجوره...الله و اکبر |
|
01-10-2011, 08:49 AM | #227 | |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
شما به یک نحوی حرف میزنی انگار راجر تا الان نادال رو نبرده یا با نتایج فجیع میبازه.شما که منطق رو نمیپذیری اما من میگم: 10 تا از برد های نادال از راجر در خاک بود!!! در هارد و چمن هردو فدرر رکورد بهتری از نادال داره(این میشه نبردن؟!) در خاک هم شاید شما ندیده باشی اما بازیهای خیلی نزدیکی میکردن. موافقم که در یک مدت زمانی راجر از لحاظ ذهنی مقابل نادال مشکل داشت اونم در 2008 به اوج رسید اما از 2009 به اینور که راجر اعتماد به نفیش رو دوباره بالا برد...اون وضعیت تموم شد . نمونش هم ریلکس بودنش در فینال لندن. بگذریم! نادال سر سخت ترین حریف راجر هست. همین.. .... در مورد اختلاف رنکینگ...با سیستم جدید رنکینگ 2-3000 امتیاز با یک گرنداسلم پر میشه . در نتیجه خیلی نمیشه روی این امتیاز ها حساب کرد. و مورد اخر که من نمیدونم به چه دلیل خیلی برای شما مهم هست . سید 1 بودنه!؟ خب که چی...راجر 4 سال و نیم پشت هم هر جا رفت سید 1 بود...کجا رو گرفت؟! سید 1 یا 2 یا 3 بودن خیلی اهمیت نداره. راجر 16 گرنداسلم برده رافا از سال 2005 کم کم تا 2006 دیگه به اوج رسید و از 16 گرنداسلمی که راجر برده...10 تاش از 2006 به اینور در حضور نادال بوده. این که برین دعا کنین رافا مصدوم شه یا رافا نباشه..یا راجر گرنداسلم برده چون نادال نبوده حرفهای بسیار غیر منطقی وخنده داری هست. |
|
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
01-10-2011, 12:28 PM | #228 | |
Rafa's Fan
|
نقل قول:
چون نگفتم فدرر بهترین و والاترین قهرمان دنیاست؟؟!!! چون برخلاف میل جنابعالی حقایق تلخی رو گفتم؟!!! هروقت فدرر نامبر وان بشه بهش افتخار میکنین و میگین مهمه!! هر وقت رافا -------امتیاز و رنکینگ کلا بی ارزش میشه!! بخدا وقتی پستت رو میخونم خنده ام میگیره. آخه به چه بهایی اینطور حرف میزنی؟!!! یعنی میخوایی منکر این بشی که فدرر در مقابل رافا مشکل داره؟!! از همین جا معلومم شد که با چه فکری داری حرف میزنی. یه خورده فکر کن افشین خان. با شکلک خنده و این حرفها کارت پیش نمیره. شما گفتی فدرر استرالیا رو میگیره و نمیذاره بقیه بهش نزدیک بشن. یادت که هست؟ چند تا پست قبلی!!! ولی من گفتم اونطور که فکر میکنی هم نیست چون اتفاقات دیگه ای ممکنه بیفته مثلا رافا بیاد فینال امتیاز میگیره ولی فدرر قهرمان هم بشه امتیاز نمیگیره حالا کجا فاصله اش کمتر میشه؟!!! اینقدر درکش سخت بود استاد تنیس؟؟!!!!!! افشین! آدمهای ضعیف از ابزار زور مجازی اشون استفاده میکنن. چرا؟ چون ضعفهای محیط واقعی رو اینجور جاها جبران میکنن! مرد باش بنویس ویرایش بعلت غرض شخصی و ضعف خودت. توهین از تو باشه خوبه از بقیه باشه گناهه؟!!!! متاسفم برات!! دلم برات میسوزه چون شایسته ترحم هستی. ==================================== غرضی در کار نبوده ، علت ادیت شدن توضیح داده شده . برای خود متاسف باش که از هر 100 خطی که مینویسی 99 خطش در حاله کلکل با کاربرا ، توهین به علایقشون و خودشون و متشنج کردن جو هستی ، دریغ از یک پست که هدف دیگه ای داشته باشه . توهین از طرف هر شخصی اشتباه هست ، من و شما نداره ، با همه برخورد میشه . ویرایش توسط Afshin : 01-12-2011 در ساعت 03:05 PM دلیل: توهین به تنیسور مورد علاقه ی کاربران |
|
01-10-2011, 12:39 PM | #229 | |
Rafa's Fan
|
نقل قول:
هیچ شک و شبه ای نیست محمدرضا جان. فعلا با همین 250 تا خوش باش دوست من. مبارکت باشه. دابل فولت یعنی چی؟؟ معلوم شد کی تنیس رو از طریق اخبار دنبال میکنه! فینال استرالیا 2009 یادته؟!! گیم اول سرویس دست فدرر بود. چطور شروع کرد؟!! روحیه داغونش رو دیدی؟!! این آدم با رافا مشکل نداره؟!! یعنی بازی با رافا تو فینال گرند اسلم براش عادیه؟؟ مثل داویدنکو یا تسونگا؟ یادت باشه بازم فدرر به رافا میبازه. شکستش وحشتناک نیست که جلوی عالم و آدم اونطوری میزنه زیر گریه؟؟ حالا بیا بگو گریه یه کار مقدسه!! تو و افشین با بچه بچه کردن فقط خودتون رو خراب میکنین. بحث کردن با شما ----- فقط وقت تلف کردنه برادر من. 250 امتیاز دوحه مبارک تو باشه. هر کس هم گفت چیزی نیست بگو بچه ای! شرم باد بر این طرز طرفداری! پست بالا افشین ویرایش توسط Afshin : 01-14-2011 در ساعت 05:33 PM دلیل: توهین مستقیم به کاربران |
|
01-10-2011, 01:17 PM | #230 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
با این کل کل های دوستان حالا کی جرئت داره بعد استرالیا بیاد تو فروم؟؟!!!!
مگر اینکه هم راجر و هم رافا مصدوم بشن!!!!!! |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|