03-31-2012, 05:39 PM | #1 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
ویدیوی کفش جدید Nike: مصاف کریس رونالدو و رافائل نادال در زمین تنیس
ویدیوی کفش جدید Nike: مصاف کریس رونالدو و رافائل نادال در زمین تنیس Nike-Mercurial-Vapor-8-1.jpg شرکت Nike در تازه ترین تیزر تبلیغاتیاش دو ستاره اصلیاش را رودرروی هم قرار داده است. NikeMercurialVaporVIII_CR_Nadal_09_large.jpg کریستیانو رونالدو و رافائل نادال در این تیزر تبلیغاتی که برای معرفی مدل جدید کفش مرکوری تهیه شده، با هم تنیس و فوتبال بازی می کنند. حرکات کریس رونالدو در این ویدیو با توپ تنیس در نوع خود دیدنی است. لینک مستقیم دانلود ویدیو FLV با حجم حدود 6.5 مگابایت: 1436650.jpg Nike Football - Mercurial Vapor VIII - Cristiano Ronaldo vs. Rafa Nadal کیفیت بهتر و HD این ویدیو 1:37 دقیقهای در یوتیـوب نیز قابل تماشا است. |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
03-31-2012, 08:01 PM | #2 |
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
ویرایش توسط nima.a : 03-31-2012 در ساعت 08:11 PM |
04-06-2012, 06:50 PM | #3 |
Xpelled Mentor
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
رویارویی کریس رونالدو و رافائل نادال در کورت چمن تنیس شرکت در یک آگهی تبلیغاتی کمپانی نایک بهانه خوبی بود تا نادال و رونالدو در کنار هم قرار بگیرند. Rafael Nadal, Spain شرکت در آگهی تبلیغاتی نایک، بهانه خوبی بود تا کریستیانو رونالدو و رافائل نادال درکنار هم قرار بگیرند.این آگهی تبلیغاتی کفشهای Mercurial Vapor VIII بود. دراینجا میتوانید تصاویر منتخب رویارویی این دو قهرمان افسانهای فوتبال و تنیس را در کورت چمن ببینید. نادال هم دوست داشت تا پوشیدن این کفشها را تجربه کرده و حس رونالدو دراین کفشها را داشته باشد. درجریان این کمپین تبلیغاتی رونالدو حرکاتی تماشایی را به نمایش گذاشت. نادال بارها عشقش را به فوتبال ابراز کرده. او با دوستانی که در دنیای فوتبال دارد، شاید بتواند در دنیای فوتبال هم نامش را بیش از پیش جا بیندازد. در جریان این کمپین تبلیغاتی رونالدو و نادال در کنار هم میگفتند و میخندیدند. کفشها مال تو یا مال من؟ و این هم لباسهای نایکی بود که رونالدو در این کمپین بر تن داشت |
04-06-2012, 06:53 PM | #4 |
Xpelled Mentor
|
نادال، از رونالدو سوال میکند؛ کریس: همیشه انگیزه دارم، چون فوتبال زندگی من است شام بیرون برویم و تنیس بازی میکنم. ولی زمان آزاد زیادی ندارم. دوست دارم دوستانم را ببرم. دوست دارم کارهایی انجام بدهم که هیچ ربطی به فوتبال ندارند. دوست دارم درکنار دوستانم باشم. دو ستاره، رودرروی هم. بعد از شرکت در آگهی تبلیغاتی کمپانی نایک برای معرفی کفش جدید این کمپانی، کریستیانو رونالدو و رافا نادال، گفتگویی متفاوت داشتند. این بار این تنیس باز سرشناس اسپانیایی بود که از کریس سوال میپرسید و ستاره پرتغالی با صداقت تمام پاسخ سوالات نادال را میداد. در اینجا میتوانید متن این گفتگو را مطالعه کنید:
رافا: من هم همین طور. همیشه در حال تماشا کردن مسابقات ورزشی ام. تمام ورزشها را دوست دارم ولی ورزش مورد علاقه ام فوتبال است. خیلی ازبازیها را میبینم. همیشه بازیهای تو را میبینم و از گلهایت لذت میبرم. عموی من هم مدافع بارسا و مایورکا بود.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|