|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
08-17-2015, 01:43 PM | #1 |
Author
|
جوکوویچ: یک نفر در ورزشگاه حشیش میکشید!/ بوی آن را احساس کردم و دچار سرگیجه شدم
نواک جوکوویچ در جریان بازی دور نیمه نهایی رقابتهای تنیس مسترز مونترئال برابر جرمی شاردی از بوی موجود در ورزشگاه گلهمند شد. به گزارش بیبیسی اسپورت، مرد شماره یک دنیای تنیس با رفتن به سمت داور مسابقه از بوی موجود در ورزشگاه شکایت کرده و گفت: "یک نفر حشیش میکشد، می توانم بوی آن را احساس کنم و دچار سرگیجه شدم." جوکوویچ پس از بازی نیمه نهایی به خبرنگاران گفت: "نمیتوانید باور کنید چقدر بد بود. هر کس که در حال کشیدن آن بوده امیدوارم فردا برنگردد. احتمالا جایی در آسمان هفتم سیر می کند! دیروز در بازی دونفره نیز چنین بویی احساس شد و امروز بار دیگر این بو در ورزشگاه است. یک نفر هست که واقعا از زندگیاش در زمین تنیس لذت می برد." دیدار نهایی مردان راجرز کاپ بامداد امروز با برتری اندی ماری برابر نواک جوکوویچ به پایان رسید. bankvarzesh |
08-17-2015, 11:20 PM | #2 |
Forum Expert
|
پاسخ : جوکوویچ: یک نفر در ورزشگاه حشیش میکشید!/ بوی آن را احساس کردم و دچار سرگیجه شدم
این دیگه واقعا بهونست
شما وقتی بخوری مییشه و سرگیجه بهت دست میده که در یک فضای بسته و کوچیک مثلا توی ماشین وقتی پنجره ها بالاست یکی Joint برنه اما در فضای باز ... |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-17-2015, 11:27 PM | #3 |
Senior Member
پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER-
NADAL-MARIA SHARAPOVA
WAWRINKA
Juan Martin DEL POTRO
Jo-Wilfried TSONGA
GRIGOR DIMITROV
|
پاسخ : جوکوویچ: یک نفر در ورزشگاه حشیش میکشید!/ بوی آن را احساس کردم و دچار سرگیجه شدم
احتمالا حشیشش غنی شده بوده وگرنه ت استادیوم به اون بزرگی و فضای باز کمی عجیبه
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|