|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
10-09-2012, 12:00 AM | #1 |
Roger's Fan
|
اخبار مسابقات مسترز شانگهای
صعود چيليچ، گاسكه و كوئري به دور دوم، نااميدي بزرگ براي آلماگرو سيد دهم، مارين چيليچ، براي نخستين بار در چهار تلاش خود در شانگهاي موفق شد برنده از زمين خارج شود. او كه 7-5, 6-3 لوكاس كوبات را از پيشرو برداشت، در حال حاضر رتبه پانزدهم رنكينگ رقابتي براي حضور در فينال تور جهاني را در اختيار دارد و به دنبال جبران شكست هفته گذشته در دور اول رقابت هاي پكن است. ريشارد گاسكه فرانسوي كه به تازگي در تايلند مقام قهرماني را به دست آورده، شروع خوبي براي ثبت دومين عنوان تور آسيايي خود داشت و موفق شد 4 تا از 5 فرصت بريك را به ثمر بنشاند و 77 درصد امتيازهاي سرويس اول را به خود اختصاص دهد تا 6-2, 6-3 برايان بكر آمريكايي را حذف كند. گريگور ديميتروف هم پس از غلبه 7-5, 6-3 بر پابلو آندوخار به مصاف نواك جوكويچ خواهد رفت. بازيكن بلغاري 21 ساله، 7 ضربه ايس زد و از هر دو فرصت بريك استفاده كرد. سم كوئري ركورد اين فصل خود را به 32 برد و 22 باخت ارتقا داد. بازيكن 25 ساله به كمك 11 ضربه ايس، 6-3, 6-1 ژه لي چيني را از پيشرو برداشت. كوئري: “به نظرم حالا بهتر از يك سال و نيم پيش كه رنك 17 بودم بازي مي كنم. حس مي كنم اكنون بهتر هستم. اعتماد به نفس بيشتري دارم. امروز حس خوبي داشتم. بازي كردن در اين استاديوم لذت بخش بود. فكر كنم عالي سرويس زدم. خوب ريترن كردم و از فرصت هاي بريك استفاده كردم. اين نكته مهم بود.” در ديگر مسابقات مهم دوشنبه، آلكساندر دولگوپولوف اوكرايني در جريان برد 6-3, 6-2 برابر جرمي شاردي باثبات بود. بازيكن 24 ساله به بيست و نهمين پيروزي اين فصل خود دست يافت. او در مدت 68 دقيقه، سه مرتبه حريفش را بريك كرد و 71 درصد اميتازات سرويس را كسب كرد. آندرياس سپي ديدار دور دوم با سيد چهارم، توماس برديچ را برپا كرد. بازيكن ايتاليايي به 89 دقيقه زمان نياز داشت تا 6-2, 7-6(5) مايكل برر را حذف كند. پس از شكست ياركو نيمينن با نتيجه 6-2, 7-6(4)، كوين اندرسون 203 سانتي متري نبرد غول آساي دور دوم را با سيد هشتم، جان ايزنر 206 سانتي متري رقم زد. براي مشاهده گالري عكس منتخب روز دوم مسابقات به همراه مهماني بزرگان مي توانيد از صفحه فيسبوك تنيس تاكرز بازديد كنيد. |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-10-2012, 12:12 AM | #2 |
Roger's Fan
|
روز سوم شانگهاي؛ نبرد تايبريك ها به سود ايزنر به پايان رسيد او پس از مسابقه چنين گفت: “واقعا هردو ما خوب سرويس زديم. يكي از معدود دفعاتي بود كه، فكر نكنم از نظر سرويس شكست خوردم، ولي او از نظر تعداد ايس، درصدها و همه چيز با من برابري مي كرد. پس هردو فوق العاده خوب سرويس مي زديم. به چند امتياز بستگي داشت و من موفق شدم برنده شوم. كمي با مشكل مواجه شدم. آنقدر خوب سرويس زدم كه شايد در دو ست پيروز شوم، ولي مجبور شدم در سه ست كار را به پايان ببرم. خيلي خيلي خوشحالم كه به دور بعد صعود كردم. مي دانم كه به سادگي مي توانستم شكست بخورم.” در ديگر مسابقات مرحله دوم، فرناندو ورداسكو فرصت حضور خوان موناكو در فينال تور جهاني را با مشكل مواجه كرد. بازيكن اسپانيايي 39 تا از 55 امتياز سرويس را كسب كرد و سه بار حريفش را بريك كرد و 6-4, 6-2 برنده شد. همچنين نفر دهم رنكينگ مردان، مارين چيليچ كروات در 90 دقيقه، 7-5, 6-1 از سد مارتين كليزان گذشت. اين تكرار ديدار دور چهارم آن ها در آزاد آمريكا بود كه چيليچ در آنجا هم پيروز شده بود. هيويت كه يكي از بزرگترين موفقيت هاي دوران بازيش را با قهرماني در تورنومنت مسترز كاپ 2002 شانگهاي ثبت كرد، درباره آن گفت: “خيلي وقت پيش بود. خاطره خيلي ويژه اي برايم است. موفق شدم رنكينگ 1 را نگه دارم و با قهرماني مقابل بازيكنان برتر كار را به پايان ببرم. بازگشت به شانگهاي هميشه برايم شگفت انگيز است. اين دومين بار است كه به عنوان يك تورنومنت مسترز در آن شركت مي كنم. يكي از تورنومنت هاي مورد علاقه ام است. سازمان دهي درجه يك و براي بازيكنان فوق العاده است.” نيشيكوري كه حالا بهترين رنكينگ دوران بازيش (رتبه 15) را در اختيار دارد، گفت: “مسلما ساده نيست كه به اين زودي بعد از قهرماني در تورنومنت بازي كنيد. ولي امروز روز خوبي داشتم...بازي كردن در اينجا را دوست دارم.” فلورين ماير آلماني فقط هشت امتياز را در ست دوم واگذار كرد و 6-4, 6-0 برنارد توميك را حذف كرد. اين سومين پيروزي ماير در سه رويارويي با استراليايي 19 ساله بود. توميك: “امسال كمي متفاوت بود. دفاع كردن بود، دفاع از امتيازات. من شروع به حس كردن فشار كردم. در 16، 17 سالگي با فشار روبرو نبودم. فكر كنم در پنج يا شش ماه گذشته شروع به ضربه زدن كرده و برايم هزينه دارد. امسال راه خيلي سختي بود. برنامه ريزيم آن طور كه بايد نبود و بازي هاي زيادي را كه شايد بايد مي بردم از دست دادم.” براي مشاهده گالري عكس منتخب روز سوم از صفحه فيسبوك تنيس تاكرز بازديد كنيد. |
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
Behr@d,
D3ADMAN,
delpotro,
Hamid_RUUD,
john,
Lily Nadal,
love.RF,
Maani,
manoochehr,
manoochehr1984,
mh_nik,
msh13792,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
Paymaan,
Pouya,
PowerVu,
SABORI,
sahand,
Sajad,
The King,
شایان نادال
|
10-11-2012, 12:23 AM | #3 |
Roger's Fan
|
بدون توجه به تهديد مرگ، فدرر در شانگهاي پيروز شد فدرر: “فقط درباره اين است كه دوباره چگونگي بازي كردن امتيازات را حس كنيد، حتي با اين وجود كه فقط چند هفته بوده. ولي آخرين مسابقه من بر روي خاك رس بود. هميشه به اين فكر هستيد كه آيا چيزي را در اين مدت از دست داده ايد يا خير.” فدرر 31 ساله كه آخرين حضورش در شانگهاي را با صعود به فينال (شكست از ماري) تجربه كرد، اين هفته به دنبال كسب بيست و دومين عنوان قهرماني مسترز دوران بازيش است. اگر او موفق شود ديدار دور سوم خود مقابل هموطنش استانيسلاس واورينكا را با پيروزي پشت سر بگذارد، ركورد 300 هفته صدرنشيني در رنكينگ مردان را قطعي خواهد كرد. او درباره ركورد احتمالي 300 هفته حضور در رتبه 1 ادامه داد: “قطعا هيجان زده ام. عدد بزرگيست. هرچند 299 يا 300 تفاوت زيادي برايم ايجاد نمي كند. مسلما بازي بزرگي برايم خواهد بود. اگر به گذشته نگاه كنيد، مسابقات زيادي بودند كه از نظر ثبت ركورد برايم اهميت زيادي داشتند، و اين يكي ديگر است. همچنين بازي كردن مقابل يك دوست خوب كار را سخت تر مي كند. اين به ويژگي فردا مي افزايد.” واورينكا كه به عنوان سيد سيزدهم در تورنومنت شركت كرده، امروز در كمتر از دو ساعت 6-4, 4-6, 6-4 دنيس ايستومين را از پيشرو برداشت. 1 باخت برساند. جوكويچ كه فقط پنج امتياز بر روي سرويسش از دست داد، همچنين بهترين ركورد اين فصل مسابقات مسترز (30 پيروزي برابر 5 شكست) را در اختيار دارد. نواك پس از مسابقه گفت: “از سرويس زدنم در پكن و مسابقه امروزم خيلي راضي هستم. اين چيزيست كه بر روي آن كار كرده ام. تكيه كردن بر سرويس در تنيس امروزي يك برتري بزرگ است. پس سعي مي كنم تا مي توانم امتياز ساده به دست آورم. امروز چنين بود. براي شكست دادن حريفم كمك كرد.” جوكويچ در دور سوم با فلسيانو لوپز اسپانيايي بازي مي كند كه 76 درصد امتيازهاي سرويس را كسب كرد تا روند دو شكست پياپي از فيليپ كولشرايبر را متوقف كند و 6-3, 6-4 در 74 دقيقه برنده شود. 6-3, 6-3 حريف ايتاليايي خود را شكست داد و در مرحله بعد با سم كوئري ديدار مي كند كه از نتيجه 3-1 در ست سوم بازگشت تا راه يافته به نيمه نهايي شانگهاي 2011، كي نيشيكوري را 2-6, 6-1, 6-4 مغلوب كند. در ديگر ديدارهاي امروز، قهرمان آزاد آمريكا، اندي ماري به علت مصدوميت و انصراف فلورين ماير آلماني به دور بعد صعود كرد. او با آلكساندر دولگوپولف روبرو مي شود كه سيد پانزدهم، ژيل سيمون را 6-3, 6-4 حذف كرد. يانكو تيپسارويچ از بي ثباتي بازي هموطنش ويكتور ترويسكي استفاده كرد و هر هشت فرصت بريك را ناكام گذاشت تا 6-2, 7-6(3) به پيروزي دست يابد. حريف دور سوم براي بازيكن صرب، تامي هاس خواهد بود كه 6-4, 6-4 از سد تامي روبردو گذشت. ريشارد گاسكه هم دومين قرباني رادك استپانك در شانگهاي بود. بعد از پيروزي مقابل ليتون هيويت در دور نخست، استپانك در 88 دقيقه، 6-4, 6-4 قهرمان تورنومنت بانكوك را از پيشرو برداشت. گالري عكس منتخب روز چهارم را در صفحه فيسبوك تنيس تاكرز ببينيد. ویرایش توسط Nima93 : 10-11-2012 در ساعت 12:29 AM |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Behr@d,
delpotro,
Hamid_RUUD,
john,
Lily Nadal,
love.RF,
Maani,
manoochehr,
manoochehr1984,
mh_nik,
Mohammad Reza,
msh13792,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
Paymaan,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
rezapor,
sahand,
Sajad,
The King,
شایان نادال
|
10-12-2012, 01:17 AM | #4 |
Roger's Fan
|
300 هفته صدرنشيني براي فدرر و صعود سيدهاي برتر به يك چهارم نهايي راجردرباره ركورد گفت: “وقتي يك بچه كوچك بودم هيچ وقت به چنين چيزي فكر نكردم، قطعا اينگونه است. فقط اين آرزو را داشتم كه شايد يك روز بتوانم به صورت منظم در تور بازي كنم، در ويمبلدون بازي كنم، شايد روزي نفر اول جهان شوم. و حالا اينجا در 300 هفته هستم. خيلي شگفت انگيز است. شايد يكي از بزرگترين موفقيت ها. بدون شك به اين ركورد خيلي افتخار مي كنم.” سيد برتر در دور بعد با مارين چيليچ مصاف خواهد كرد. بازيكن كروات سه تا از 12 فرصت بريك را ناكام گذاشت تا به روند دو شكست پياپي مقابل فرناندو ورداسكو پايان دهد و در دو ساعت و هشت دقيقه، 37ـُمين برد اين فصل خود را با نتيجه 4-6, 6-1, 6-4 به دست آورد. او پس از مسابقه چنين گفت: “به نظرم خيلي خوب بازي كردم. شرايط با هفته گذشته خيلي خيلي متفاوت است. فقط سعي كردم محكم بمانم و در ابتدا خيلي توپ ها را نزديك خطوط نفرستم. سعي كردم ارتفاع توپ ها را پايين نگه دارم. وقتي توپ به ارتفاع شانه اش مي رسد ضرباتش خيلي محكم است. فقط سعي كردم ارتفاع توپ را پايين نگه دارم، محكم بازي كنم و خوب سرويس زدم.” ماري 25 ساله براي صعود به نيمه نهايي رادك استپانك را پيشرو خواهد داشت كه پس از غلبه 6-4, 6-7(5), 6-3 بر جان ايزنر به اولين يك چهارم نهايي خود از ماه ژوئن رسيد. او مقابل 17 ضربه ايس ايستاد و دو بار حريفش را بريك كرد. استپانك: “حضور در يك چهارم نهايي هميشه عاليست. تورنومنت هنوز به پايان نرسيده است. اين هفته تنيس خوبي را ارائه مي دهم. سطح زمين را دوست دارم. براي بازيم مناسب است. سعي مي كنم بيشترين استفاده را از آن ببرم.” 68 دقيقه پيروز شد. جوكويچ: “سعي دارم از بازدهي سرويسم لذت ببرم. در تور به خاطر سرويسم خيلي معروف نيستم. ولي تا به اين جاي تورنومنت و همچنين در پكن، برايم خيلي خوب كار كرده. امتيازهاي ساده زيادي را برايم به ارمغان آورده، اعتماد به نفس بالايي در مسابقات.” جوكويچ در مرحله يك چهارم نهايي با تامي هاس ديدار مي كند كه براي به دست آوردن پيروزي اين فصل خود، 92 درصد سرويس هاي اول را به امتياز تبديل كرد و 6-2, 6-1 يانكو تيپسارويچ صرب را مغلوب كرد. او اكنون 499 برد در دوران بازيش ثبت كرده. سونگا: “حس مي كنم در سطح خيلي خوبي بازي مي كنم. عالي بازي كردم. به نظرم در چند ماه گذشته سطح بازيم را كمي بهبود داده ام. خيلي تلاش كردم. حالا شروع به ارائه بازي خوب كردم و اميدوارم همينطور ادامه دهم. پس از آن، مسلما لندن برايم هدف است.” سيد چهارم، توماس برديچ هم شانس حضور خود در رقابت هاي فينال تورجهاني را بيشتر كرد. بازيكن چك تبار مقابل 17 ضربه ايس سم كوئري مقاومت كرد و چهار مرتبه حريفش را بريك كرد تا در دو ساعت و 13 دقيقه، 6-2, 6-7(3), 6-4 برنده شود. برديچ در حال حاضر رتبه ششم رنكينگ رقابت براي لندن را در اختيار دارد و ركورد 52 پيروزي و 18 شكست را در اين فصل ثبت كرده كه قهرماني در مونتپليه (با غلبه بر مونفيس) و شكست راجر فدرر براي صعود به نيمه نهايي آزاد آمريكا (شكست از ماري) آن را برجسته مي كند. گالري عكس منتخب روز پنجم را در صفحه فيسبوك تنيس تاكرز ببينيد. |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Behr@d,
delpotro,
Lily Nadal,
love.RF,
manoochehr,
manoochehr1984,
mh_nik,
Mohammad Reza,
MRF,
msh13792,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
Paymaan,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
sahand,
Sajad,
SHIR FarHad,
The King,
سلام,
شایان نادال
|
10-12-2012, 11:55 PM | #5 |
Roger's Fan
|
تكرار فينال در نيمه نهايي، ماري از شكست گريخت فدرر درباره رويارويي با ماري گفت: “به اين بازي چشم دوخته ام. هميشه بازي كردن با بهترين بازيكنان عاليست. آن ها مسابقاتي هستند كه شما سعي مي كنيد ببريد چون مسلما مي توانيد در رنكينگ كمي بالاتر برويد، با اين وجود اگر در بين 4 نفر برتر باشيد اين موضوع خيلي مهم نيست. مسابقه سختي خواهد بود، مسابقه خوبي. از طرف من، هنوز تصميم نگرفته ام كه چگونه بازي خواهم كرد.” اندي كه 21 تا از 26 امتياز پاياني مسابقه را به خود اختصاص داد، گفت: “دو ست اول خيلي جنگندگي داشت، ولي در ست دوم توانستم بريك را كسب كنم، كمي نيروي حركتي به دست آورم. در پايان شروع به زدن ضربات محكم تر و ديكته كردن اكثر آن ها كردم. مسلما مجبور بودم، چون او با تنوع زيادي بازي مي كند و اين كار را برايم دشوار مي كند. بر روي بعضي ضربات كمي عصبي بودم. به او اجازه دادم كه حمله كند.” جوكويچ به خبرنگاران گفت: “اخيرا بازي هاي زيادي را برده ام و اين چيزيست كه شما هميشه از آن استقبال مي كنيد تا اعتماد به نفس به دست آوريد، تا حس خوبي در زمين داشته باشيد. پيروزي در مسابقه هدف نهايي هر ورزشكار است. گيم هاي ريترنم استثنايي بودند. پس اين چيزي بود كه امروز خيلي به من اعتماد به نفس داد.” برديچ: “به نظرم نمايش محكمي از آغاز تا پايان بود. فكر كنم بزرگترين تفاوت بين من و جو اين بود كه توانستم از فرصت هاي كوچك در ست اول و مخصوصا ست دوم استفاده كنم. فرصت هاي زيادي وجود نداشت ولي موفق شدم آن ها را به سود خودم به پايان برسانم.” براي مشاهده گالري عكس منتخب روز ششم مسابقات مي توانيد از صفحه فيسبوك تنيس تاكرز بازديد كنيد. |
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
Behr@d,
delpotro,
Hamid_RUUD,
Lily Nadal,
love.RF,
manoochehr,
manoochehr1984,
mh_nik,
MRF,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
Pouya,
PowerVu,
rezapor,
sahand,
Sajad,
SHIR FarHad,
Sorou$h
|
10-13-2012, 11:55 PM | #6 |
Roger's Fan
|
دورخيز اندي براي قهرماني سه گانه؛ نواك بي رحمانه ظاهر شد (با شكست فرر) آن را برجسته مي كند. در مسابقه 1 ساعت و 38 دقيقه اي، بريك هاي سرويس در ابتدا بين دو بازيكن تبادل شدند اما سه خطاي سرويس متوالي فدرر در گيم پنجم او را عقب انداخت. بازيكن سويسي در آغاز ست دوم و در گيمي كه وقفه كوتاهي به دليل بارش باران داشت، هفت فرصت بريك را ناكام گذاشت. با اين وجود، رهايي فدرر كوتاه مدت بود چرا كه ريترن وينر ماري در گيم پنجم براي بريك كردن سرويس كافي بود. باران يك بار ديگر در نتيجه 5-4 مسابقه را متوقف كرد ولي نتوانست مانع از پيروزي ماري شود. اندي توضيح داد: “امشب خيلي خوب سرويس نزد، پس من توانستم بر روي سرويس دومش خيلي هجومي باشم. شايد كمي سرعت سرويس اولش را كم كرد و توانستم چند فرصت بيشتر پيدا كنم. قطعا اين موضوع كمك كرد. ضربات هجومي زدم، مانند چند مرتبه گذشته كه برابرش بازي كردم و امشب نتيجه داد. هنگامي كه شما شايد بهترين بازيكن تاريخ را شكست مي دهيد، مسلما ويژه خواهد بود.” ماري با ركورد 7 برد و 8 باخت مقابل نواك جوكويچ پا به ديدار نهايي مي گذارد. او درباره فينال ادامه داد: “من او را به مدت 14، 15 سال است كه مي شناسم. مسلما بازي هاي بي نهايت سختي را داشته ايم كه شايد دوستي مان را مورد آزمايش قرار داد. ولي هميشه با احترام به يكديگر نگاه كرده ايم.” جوكويچ: “قطعا بازي كردن با يك بازيكن حاضر بين 10 نفر برتر يك چالش بزرگ است. توماس در چند ماه گذشته فرم خيلي خوبي داشته. هميشه و بر روي هر سطحي حريف سختيست چون سرويس قدرتمند و فورهند بزرگي دارد. از نظر فني صحيح بازي كردم. ريترن هاي زيادي را به زمين فرستادم، فشار زيادي بر روي سرويسش قرار دادم. از سوي ديگر، هنگامي كه نياز داشتم خوب سرويس زدم.” بازيكن صرب براي اولين بار در فينال اين رقابت ها حاضر خواهد شد و به دنبال كسب سيزدهمين عنوان قهرماني مسترز خود است. او پيش از اين در ميامي (با غلبه بر ماري) و تورنتو (با غلبه بر گاسكه) موفق به بالا بردن جام قهرماني شده بود. او اظهار كرد كه به دنبال گرفتن انتقام از ماري نيست: “من كلمه ‘انتقام’ را دوست ندارم. هيچ وقت انتقام را دوست ندارم. من فقط تنيس بازي مي كنم و سعي مي كنم هر مسابقه را ببرم. او بعد از فينال ويمبلدون كمي هجومي تر شده. اين موضوع در زمين مشخص است. ضربات بيشتري با فورهند مي زند كه در گذشته نقطه قوتش نبود. حالا امسال او اين ضربه را تقويت كرده و در زمين اعتماد به نفس بيشتري دارد، خود باوري بيشتري. او به نتيجه رسيده. گرند اسلم برده.” گالري عكس منتخب روز هفتم و مرحله نيمه نهايي را در صفحه فيسبوك تنيس تاكرز ببينيد. |
10-14-2012, 11:43 PM | #7 |
Roger's Fan
|
ستاره هشت پر به جوكويچ رسيد؛ نخستين قهرماني در شانگهاي جوكويچ به هفتمين عنوان متفاوت مسترز خود در تور حرفه اي و در مجموع سيزدهمين آن ها رسيد. او تا به اينجا از فصل در شش فينال مسترز حضور داشته و با فدرر در نبرد پايان بردن سال 2012 با رنكينگ 1 قرار دارد. او گفت: “حالا سعي مي كنم بر پايان فصل تمركز كنم. بايد در داخل سالن خوب بازي كنم. بايد نتايجم را استوار نگه دارم و در نهايت فرصت رسيدن به رنك 1 را پيدا كنم. در حال حاضر اين بزرگترين هدف من است. اين چيزيست كه به دنبالش هستم. مسلما اين اعتماد به نفسم را خيلي بالا مي برد و براي صعود به رتبه 1 به من كمك مي كند. همانطور كه گفتم، هنوز تمام نشده. هنوز بايد در داخل سالن خوب بازي كنم.” تايبريك نفس گير در راه بود و سيد سوم چهار فرصت ديگر را از دست داد تا جوكويچ با استفاده از چهارمين ست پوينت خود كار را به ست پاياني برساند. ماري يك فرصت بريك را در گيم پنجم ناكام گذاشت ولي نتوانست در گيم هفتم مقاومت كند و با از دست دادن سرويسش 4-3 عقب افتاد. او از دو مچ پوينت بر روي سرويسش نجات يافت اما اين جوكويچ بود كه از سومين موقعيت استفاده كرد تا پيروزي به ياد ماندني را ثبت كند. گالري عكس روز پاياني تورنومنت را در صفحه فيسبوك تنيس تاكرز ببينيد. |
برچسب ها |
جوكويچ , شانگهاي , فدرر , ماري , مسترز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|