بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

12-18 اردیبهشت - مادرید، اسپانیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-05-2011, 08:24 AM   #81
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger-Federer1 نمایش پست ها
اسپانیایی هااسطوره در کورت یکه تازی می کند
تمام اسپانیا برای شکست راجر بسیج شده بودندتمام ورزشگاه با صدای بلند قصد بر هم زدن تمرکز اسطوره رو داشتنولی نمیدانستند که اسطوره بی نهایت اسطوره است
ورداسکو برو دنبال بازیت!!!چه جور ضایع شد

پاک شد.................
لطفا در پستهای خودتون به دیگران توهین نکنید.
محمد

ویرایش توسط Mohammad : 05-05-2011 در ساعت 09:41 AM دلیل: بی احترامی
peikan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-05-2011, 08:26 AM   #82
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
شانسشانس تو تنیس معنا نداره اینا همش تجربه بالا راجر هستو بس
میره.همه حرفات کشکه معلوم نشد فدرر از کجا شانس اورد.
peikan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-05-2011, 08:53 AM   #83
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل نادال و ایوانویچ و شاراپووا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan نمایش پست ها
حرف مفت نزن.فدرر لوله شده بود شانس اورد ضربه اسمش لوپز تو تای بریک ست سوم رفت بیرون وگرنه 6_3 جلو میفتاد بعد هم از دو تا سرویس یکیش مسگرغت بازی تموم بود برو قبله دعا این قدر هم چرت نگو
اقای عزیز اگه میخوای با کسی مخالفت کنی حداقل درست بگو
شایان نادال آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 08:58 AM   #84
شایان نادال
Rafa's Fan

آواتار شایان نادال

پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل نادال و ایوانویچ و شاراپووا

دیشب هم لوپز خیلی خوب بازی کرد هم راجر هردو خیلی عالی بازی کردند اما راجر به علاوه این که برد به یه موفقیت دیگه هم بدست اورد و اون هم این بود که ورداسکو و امثالشو بد جوری ضایع کرد و نشون داد حتی توی خانه حریف و با وجود طرفدارای زیاد باز هم خودشه که حرف اول و اخرو میزنه . افرین راجر
شایان نادال آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 09:24 AM   #85
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

كارلوس مويا شماره يك سابق جهان اعتقاد دارد دوران راجر فدرر تمام نشده است.

شماره 1 سابق ATP کارلوس مویا می گوید که رافائل نادال در خاک رس غيرقابل شكست نیست و می افزاید که ديگر هيج متخصص سطحي خاص در سطح بالاي بازي وجود ندارد.
"هيج كس در هر سطحي شكست ناپذير نيست" مويا به ماركا گفت: "اگر به هر كدام از بازيكنان بگوييد امسال در سطح خاك كدام بازيكن بيشترين امتياز را خواهد گرفت، بديهي است كه آنان خواهند گفت رافا. اما يك روز بد، يك شب بد، يك مسايقه بد .... هر كسي مي تواند يكي را داشته باشد. متخصصاني كه ما در يك دهه پيش مي ديديم مدت زيادي است وجود ندارند. قبلاً بازيكناني همانند Pete Sampras, Andre Agassi and Goran Ivanisevicمتخصصان كورت هاي خيلي سريع و چمن بودند، و حالا شما بازكناني داريد كه بخوبي روس سطوح خيلي سريع و خاك بازي مي كنند و بالعكس. كساني كه در هر سطحي مسلط هستند كه بهترينشان نادال – فدرر و نواك هستند و قبل از آن چنين نبود."
مويا كه سال گذشته پس از يكسري مصدوميت ها بازنشسته شد، اضافه مي كند كه راجر فدرر سنش را احساس مي كند اما هنوز شانسي براي كسب گرند اسلم دارد.
" شما هيچ كاري درباره بدن و ژنتيك نمي توانيد بكنيد. هر چه شما مسن تر مي شويد توان بدنتان كمتر مي شود." مويا گفت. كسي كه اعتقاد دارد نواك در نهايت به رنك 1 خواهد رسيد. "فدرر مرا به ياد پيت سمپراس مي اندازد. زماني كه همه فكر مي كردند او بايد بازنشسته شود او قهرمان US OPEN شد. بزرگترين بازيكن تاريخ هرگز نمي تواند به حساب نيايد. اميدوارم فدرر بازيش را در بهترين سطح نگه داره زيرا تماشاي بازي او لذت بخش است. من اميدوارم او حرفه خودش رو به بالاترين سطح گسترش دهد و اصلاً غير محتمل نيست كه او گرند اسلم ديگري ببرد. ويمبلدون جايي است كه او شانس زيادي دارد. زماني كه بازنشسته شود، ما متوجه بزرگي او خواهيم شد و ما او را از دست داده ايم"
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 09:37 AM   #86
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

بازی دیشب بسیار هیجان انگیز بود . خود من توی چند صحنه قلبم درد گرفت . خدا میدونست اگه لوپز اون smash رو تو زمین میزد چه اتفاقی میفتاد! به نظر من بازی خیلی زیبا نبود فقط دلهره آور بود . هر دو پر از اشتباه و ارور بازی کردند مخصوصا راجر. لوپز هم اگه سرو نداشت خیلی زود تر از این ها میباخت. در ضمن همون طور که دوستمون گفت راجر تو دهنی بزرگی به ورداسکو و رفقاش زد. راجر در این بازی از تجربه اش نهایت استفاده رو برد.
به امید پیروزی ها پی در پی راجر! come on
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 10:14 AM   #87
I.man
Former Staff

آواتار I.man

فلسيانو لوپز در يك ديدار تماشايي در برابر فدرر شكست خورد. او در حالي كه مچ پوينت داشت در برابر برنده بيشترين گرند اسلم هاي تاريخ و در برابر چشمان بهت زده اسپانيايي ها و تماشاگران ويژه اين ديدار – ورداسكو-رونالدو-الونسو- بازنده شد.
فدرر در مصاحبه اي روي كورت بعد از بازي گفت: "من مي توانستم بازنده بازي باشم. اين يك مسايقه دشوار بود. از ابتدا تا انتها"
فدرر ست اول در حالي كه 5-3 جلو بود و سرويس در اختيار خودش بود، نتوانست ست را به پايان برساند و در تاي بريك در حالي كه هر دو تنيسور تعدادي ست پوينت داشتند اين فدرر بود كه ست پوينت نهم را به سود خود كرد و برنده ست اول شد 13-11.
لوپز در ست دوم تماشايي سرويس ميزد و از 23 سرويس اول خود هيچ كدام را واگذار نكرد. اين مسئله باعث شد او در تاي بريك ست دوم را برنده شود. اين اولين بار بعد از سال 2007 در مقابل گونزالس بود كه فدرر تاي بريك را 7-1 واگذار مي كرد.
در ست سوم زماني كه بازي 3-2 بود، فدرر 3 شانس بريك داشت اما لوپز ارامش خود را از دست نداد و باعث شد نتيجه ديدار در تاي بريك ست سوم مشخص شود.
در تاي بريك ست سوم در حالي كه لوپز 5-2 پيش بود ناباورانه ضربه اسمش خود را به بيرون زد تا فدرر با سه امتياز پياپي بازي را 5-5 مساوي كند.
لوپز در كنفرانس خبري بعد از بازي گفت: "ممكن است آن امتياز كليد بازي بوده وگرنه من مي توانستم 6-2 پيش باشم و بازي در دستان من مي بود اما آن واقعاً يك توپ بلند بود و من نمي تونستم انرا ببينم و با شرايطي كه كورت داشت ان براي من واضح نبود اما توپ سه متر به اوت رفت به اين دليل كه من نمي توانستم توپ را ببينم."
بعد از آن بازيكن سوئيسي يك بكهند ارور داشت تا لوپز يك مچ پوينت داشته باشد، اما فدرر با 25امين ايس خود در اين مسابقه شور و هيجان لوپز و هموطنانش را فرو نشاند. لوپز گفت: "من بايد بگويم كه او امتيازات خوبي را بدست اورد ويك ايس هم داشت اما اينكه به من بگويند كه من به آن تك امتياز باختم منصفانه نيست."
او گفت: "بديهي است كه اگر من آن يك امتياز را كسب كرده بودم شرايط براي او خيلي پيچيده مي شد و من مي توانستم چهار مچ پوينت داشته باشم اما من فكر مي كنم لحظات ديگري نيز وجود داشت. من فكر مي كنم امروز او روي آن امتياز بزرگ، بسيار خوب بازي كرد. من تنها يك خطا داشتم و همان توپي است كه راجع به آن صحبت مي كنيم."
فدرر در راند سوم با Xavier Malisse بازي خواهد كرد.
در ديگر ديدار بعد از اينكه موري و سيمون ست هاي اول و دوم را تقسيم كردن در ست سوم موري توانست سيمون را بيگل كند. اين در حالي است كه سيمون در ست سرنوشت ساز 5 فرصت براي بريك كردن حريف اسكاتلندي خود داشت.
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 10:41 AM   #88
navid
Member

آواتار navid

پستها: 43
سپاس: 2
در 42 پست 153 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.Djokovic & Wozniacki Nadal & sharapova.2.

یعنی super tennis نمیزاره؟
چه بد
navid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 10:59 AM   #89
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

وضعیت راجر اصلا خوب نیست ارور های بالا . ست اول 18 تا

ست اول راجر میتونست کار لوپز رو تموم کنه بدون اینکه کار به تایبرک بکشه!!! من توی اون ست 70 دیقه ای مردم و زنده شدم!!احتمالا اگر راجر ست اول رو به لوپز میداد بازی به ست سوم نمیکشید!!!

من بشخصه دوست اول بازی رو دیدم ولی دیگه ست سوم رو نخواستم ببینم ریترن های افتضاح راجر!!!

با این اتفاقاتی که افتاد خدا رو شکر که ست سوم رو ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظرم یه جورایی حق به حقدار رسید 3 برک پوینت در ست سوم!!! با این حال خوشحالم که راجر توی یک بازی پر اشتباه برنده بود!!!

اخلاق دیشب ف.لوپز منو یاد روبردوی استرالیای امسال انداخت والا باجنبه ترینشون رافاست خدا میدونه که کی باجنبه است!

خب تمام بازیهای امروز جذابه!!! مخصوصا بازی خوان و رافا - ماری و بلوچی-جوکوویچ و گارسیا لوپز .سودرلینگ و تسونگا

به نظر میاد که بازی امروز راجر راحت تر از بازی دیروزشه ولی اگه ارور بالا بده ...

حرف اخر: راجر عاشقتیم
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-05-2011, 11:18 AM   #90
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پیش فرض مروري بر مسابقات امروز - پنج شنبه

امروز برنامه بازي هاي Mutua Madrid Open بسيار فشرده است و مورد بحثترين بازيكن اين روزهاي تنيس (نواك جوكوويچ) در Manolo Santana بازي نخواهد كرد. مرحله Round of 16 امروز به طور كمال انجام خواهد شد.
ابتدا در Manolo Santana Court راجر فدرر و خاوير ماسيله بازي مي كنند. فدرر ديروز يك چالش سخت در ديدار افتتاحيه را پشت سر گذاشته. جدالي سخت در حدود سه ساعت و سيو كردن يك مچ پوينت براي پيروزي بر فلسيانو لوپز. راجر گفت: "اين واجد شرايط يك كلي كورت هست ولي اين يكي دقيقاً اون حس رو نداره.". اين پيروزي حركت مثبتي است. اما من ريتم كافي براي بازي با ماسيله را ندارم. اين متفاوت خواهد بود. ماسيله يك baseliner است بنابراين من قطعاً نياز به بازگشت به ريتمم دارم. همچنين او راست دست است. من 16 ساعت براي بازگشت فرصت دارم. اما من تلاش مي كنم بهترين باشم. فدرر اولين ديدار خود با ماسيله در سال 1999 كه تنها ديدار اين دو در خاك بوده را شكست خورده. اما راجر 8 ديدار بعد از آن را پيروز شده.
در ديدار دوم همين كورت يك ديدار سخت بين مرد شماره يك جهان نادال و خوان مارتين دلپوترو برگزار مي شود. هيچكدام از اين دو تنيسور بعد از رولاند گاروس 2009 روي خاك شكست نخورده اند. نادال در آن سال به سودرلينگ باخت و بعد از آن 35 بازي پياپي روي خاك را تا به حال برده است. و دلپوترو در آن سال پس از شكست برابر راجر فدرر، و بعد از دست دادن فصل خاك 2010 بدليل مصدوميت تا كنون 7 بازي پياپي روي خاك را برده است. نادال در ديدارهاي رودررو 5-3 پيش است (1-0 در خاك) و همچنين در ديدارهاي اخيرش در ايندين ولز ستي را از دست نداده. اما دلپوترو 25 مسابقه از 28 مسابقه اخرش را با پيروزي پشت سر گذاشته و در اخرين حضورش در در اين تورنمنت (اولين سالي كه به خاك تبديل شد) تا نيمه نهايي پيش رفت (در برابر فدرر شكست خورد).
در ديگر ديدار سيد ششم ديويد فرر با استاخوسكي ديدار خواهد كرد. اگر نادال پربحث ترين بازيكن اين روزهاي فصل خاك باشد قطعاً فرر دومي خواهد بود. نه تنها او تورنمت خاك رس اكلوپولو را امسال فتح كرده بلكه به فينال هر دو تورنمت خاك رسي كه امسال در اروپا شركت كرده نيز رسيده (مونت كارلو و بارسلونا) و هر دوبار در برابر نادال شكست خورده. بعد از پيروزي عجيب و غريب در برابر Mannarino فرانسوي در راند اول (75 06 60) او حالا استاخوسكي را در پيش دارد كه در دو مسابقه قبلي خود در مقابل ايسنر و مونتانس در تاي بريك ست سوم پيروز شده است. در تنها ديدار روبروي اين دو در ويمبلدون 2008 در حالي كه فرر 2 ست اول را برده بوده استاخوسكي در ست سوم انصراف داد.
سه ستاره ديگر ATP يعني نواك – موري و سودرلينگ در Arantxa Sanchez-Vicario Court مسابقه خواهند داد. نواك در حالي كه بهترين شروع يك فصل را با امار 28-0 بعد از ابوان لندل (29-0) از سال 1986 دارد. به مصاف گارسيا لوپز مي روند كه سيد چهاردم واورينكا را حذف كرده است. رويارويي اين دو 4-0 به سود نواك است.
سيد چهارم موري با بلوچي مسابقه مي دهد و سودرلينگ با سونگا بازي مي كند.
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
راجر فدرر،تنيس , رافائل نادال، مادرید، نواک جوکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)