|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 | |
Senior Member
پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#72 |
Member
پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
|
![]()
دوستان عزیزم
در مورد ورزش زنان و مردان تاریخچه زیادی در این زمینه نهفته است که دوستمون Archi شاید خیلی بهتر از بنده بتونن این موضوع رو بررسی کنند. واقعیت اینه که ما داریم در قرن 21 زندگی می کنیم. هممون میدونیم که اول اول وقتی مسابقات المپیک توی یونان باستان برگزار میشد کسی در مورد ورزش زنان صحبت نمی کرد. و نکته بعدی رو هم باید قبول کرد که زنان موجودات متفاوتی نسبت به مردان هستند به دلیایل فیزیلوژیک و روانی که واقعا مشخصه.... از طرفی هم خب توی هر ورزشی این موضوع هست که مردانش قشنگ تر و جذاب تر از زنان همون ورزشه به جز چند تا ورزش خاص مثل ژیمناستیک و Synchronized swimming الان تا چند روز قبل جام جهانی فوتبال زنان شروع شد کدومتون دنبالش می کنین؟ اصلا چند نفر تو دنیا دنبالش می کنن؟ چرا سر حق پخشش دعوا نیست؟ موضوع توی گرند اسلم ها هم زمانی مسابقاته. ببینید یه وقت برداشت بد از حرف های من نشه مسابقات زنان جذابیت های خاص خودشو داره. به قول دوستمون اگه شما واقعا تنیس بین باشین و جدا از کل کل و طرفداری تحلیلش کنید اتفاقا بازی های زنان خیلی خیلی آموزنده ترن به خصوص در زمینه منتال. حرف من اینه که اگر سطح بازیهای زنان از نظر فیزیکی و ورزشی با مردان فرق داره دلیل نداره بگیم فقط بازی مردان نگاه کردن داره و بازی زنان به درد نمیخوره. اونها هم در سطح فیزیکی خودشون دارن مسابقه میدن و به نظر من حتی بدن هاشون به مرز های خالی کردن و کم اوردن هم میرسه. من بازیهای زیادی رو توی ست سوم دیدم که یکی از بازیکنا کاملا مشهوده که کم اورده. سرنا ویلیامز یه استثناء توی تنیس زنان اینو من نمیگم کارشناسا میگن. در مجموع به نظر من کسی که برای ورزش زنان احترام قائل نباشه از قماش همون متحجر هایی که ما زیاد گرفتارشون هستیم. |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#73 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]()
من فکر میکنم منظورم را بد رساندم.بحث فقط کیفیته که تنیس زنان نیمی از چشمنوازی تنیس مردان را نداره
البته اگر یک طرف قضیه شاراپووا باشه فرق میکنه ![]() بحث پولسازی و شناخت و برند تنیسورهای معروف خانم هم که احتیاج به گفتن نداره |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Forum Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#76 | |
Member
پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#77 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
|
![]()
به این جور سنجش ها میگن male chauvinistic :
این هم تعریفش : the beliefs, attitudes, or behavior of male chauvinists (men who patronize, disparage, or otherwise denigrate females in the belief that they are inferior to males and thus deserving of less than equal treatment or benefit |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#78 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
چه من و شما خوشمون بیاد یا نیاد ، تنیس زنان و مردان اصلا قابل مقایسه نیست از هر لحاظ که بگی . اصلاً قرار هم نیست که تو یک سطح باشند چون بهرحال یکی زنه یکی مرد ، ربطی هم به خوبی و بدی نداره . ولی تو طول تاریخ تفکرات فمنیستی باعث شده که به همه بقبولانند که زن و مرد تفاوتی ندارند. اصلا بحث این نیست که کی خوبه کی بد. به عنوان مثال از چند سال پیش چوایز یکسانی به مردان و زنان تو گرنداسلم میدند . این یک ناعدالتی محضه. ولی معمولا کسی نمیتونه در مقابل این کارها واکنش نشون بده چون متهم به مردسالاری میشه. پاورقی : سرنا نه تنها ست نمیگیره ممکنه گیم هم نگیره از نفر صدم مردان . |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#79 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#80 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|