بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

8-21 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-06-2015, 10:28 AM   #71
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط J.F.K نمایش پست ها
با احترام به جماعت بانوان و دوستان موافق و مخالف باید بگم کاملا بدیهیه اختلاف سطح فاحش بین مردان و زنان تقریبا در تمامی ورزشهای انفرادی و تیمی
شما مقایسه کنید رکوردهای جهانی و المپیک را در رشته های مادر مثل دومیدانی و شنا یا تفاوت کیفیت را در رشته هایی مثل فوتبال بسکتبال و همین تنیس
بدون کوچکترین تعصبی تنیس زنان اصلا کیفیت و زیبایی تنیس مردان را نداره و برای مثال سرنا حتی از پس امثال سپی مونفیس سیمون و ایزنر هم برنمیاد چه برسه به تاپ تن یا تاپ فور
این طرز مقایسه نادرسته . این توضیح واضحات است که توان عضلانی و نیروی بدنی زن با مرد و کیفیت تنیس زنان با مردان تفاوت داره . اگر ایزنر هم سرنا رو ببره هنری نمی کنه و جای فخرفروشی هم نداره ، اگر وارون بشه هنر و شاهکاره . سرنا را با زنان بسنجید 35 گرند اسلمی که داره و چهار طلای المپیک . راجر در سنجش با مردان همدوره اش هفده گرند اسلم داره و یک طلا و یک نقره ی المپیک . کدوم رکورد چشمگیرتره ؟ میخواستند کشتی زنان را راه بندازند آقایون خود برتر بین میگفتند کشتی ورزش مردونه س چه ربطی داره به زنان از دید خودشان ضعیف و نحیف ؟ فدراسیون جهانی کشتی زیر بار این دیدگاه مرتجعانه نرفت مسابقات را راه انداخت . جواب هم گرفت کشتی گیران برجسته ای در میان زنان به پا خاستند . همین طور وزنه برداری که اساسا می گفتند برای زنان جالب نیست ولی به طور کاملا برعکس وزنه برداران بزرگی از میان زنان به پا خاستند . این کاملا روشن هست که رکورد های مردان به خاطر ویژگی های طبیعی یا فیزیکی از زنان در ورزش بهتر باشه . ولی سنجش این گونه بر خطاست و البته خطایی معنادار . آن هم در ورزشی همچون تنیس که رسانه های جهانی وارون بوقچی های وطنی از زیباترین و جذاب ترین و صد البته پرمخاطب ترین ورزشها برای زنان می دانند . اقتدار ، صلابت و جذابیت سرنا را برای رسانه ها و اسپانسرها با زور بازوی آندریاس سپی و ژیل سیمون و جان ایزنر می سنجید ؟ کدام تنیسور مردی به جز رافا ، راجر و تا حدی نواک محبوبیت ماریا را داره ؟ زیبایی و شکوه ماریا و توانایی های ورزشی و تجاری اش آرزوی هر دختری در جای جای گیتی است . اگر تنیس زنان برای فردی جذاب نیست می تواند تماشا نکند ولی به سبک محاکم شرع فتوا صادر نکنند که تنیس فقط برای فلان افراد است و بس . این طرز فکر با رنگ و لعاب امروزی تر ادامه ی همان دیدگاه سنتی و محافظه کارانه ایست که زنان را ضعیفه می پندارد و در چارچوب اندرونی محصورشان می خواهد . استدلال ایشون مثل این می ماند مردی زور بازوی خودش را به زنان بنمایاند و بگوید شما هیچ نیستید و در پی فخر فروشی هم باشد . کدام ورزشکار زنی در هر رشته ای به ثروت و درآمد و جذابیت ماریا رسیده ؟ اقتدار ، صلابت و اراده ی سرنا را در کدام راکت به دست معاصری می یابید ؟ این شاهکار تنیس زنان است . به پاس احترام به این ورزش و ورزشکاران سزاست که به دور از کلیشه های نخ نمای جنسیتی سراپا بایستیم .
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 10:45 AM   #72
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka

دوستان عزیزم
در مورد ورزش زنان و مردان تاریخچه زیادی در این زمینه نهفته است که دوستمون Archi شاید خیلی بهتر از بنده بتونن این موضوع رو بررسی کنند. واقعیت اینه که ما داریم در قرن 21 زندگی می کنیم. هممون میدونیم که اول اول وقتی مسابقات المپیک توی یونان باستان برگزار میشد کسی در مورد ورزش زنان صحبت نمی کرد. و نکته بعدی رو هم باید قبول کرد که زنان موجودات متفاوتی نسبت به مردان هستند به دلیایل فیزیلوژیک و روانی که واقعا مشخصه....
از طرفی هم خب توی هر ورزشی این موضوع هست که مردانش قشنگ تر و جذاب تر از زنان همون ورزشه به جز چند تا ورزش خاص مثل ژیمناستیک و Synchronized swimming الان تا چند روز قبل جام جهانی فوتبال زنان شروع شد کدومتون دنبالش می کنین؟ اصلا چند نفر تو دنیا دنبالش می کنن؟ چرا سر حق پخشش دعوا نیست؟
موضوع توی گرند اسلم ها هم زمانی مسابقاته.
ببینید یه وقت برداشت بد از حرف های من نشه مسابقات زنان جذابیت های خاص خودشو داره. به قول دوستمون اگه شما واقعا تنیس بین باشین و جدا از کل کل و طرفداری تحلیلش کنید اتفاقا بازی های زنان خیلی خیلی آموزنده ترن به خصوص در زمینه منتال.
حرف من اینه که اگر سطح بازیهای زنان از نظر فیزیکی و ورزشی با مردان فرق داره دلیل نداره بگیم فقط بازی مردان نگاه کردن داره و بازی زنان به درد نمیخوره. اونها هم در سطح فیزیکی خودشون دارن مسابقه میدن و به نظر من حتی بدن هاشون به مرز های خالی کردن و کم اوردن هم میرسه. من بازیهای زیادی رو توی ست سوم دیدم که یکی از بازیکنا کاملا مشهوده که کم اورده. سرنا ویلیامز یه استثناء توی تنیس زنان اینو من نمیگم کارشناسا میگن.
در مجموع به نظر من کسی که برای ورزش زنان احترام قائل نباشه از قماش همون متحجر هایی که ما زیاد گرفتارشون هستیم.
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 12:01 PM   #73
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط aretobe7 نمایش پست ها
دوستان عزیزم
در مورد ورزش زنان و مردان تاریخچه زیادی در این زمینه نهفته است که دوستمون Archi شاید خیلی بهتر از بنده بتونن این موضوع رو بررسی کنند. واقعیت اینه که ما داریم در قرن 21 زندگی می کنیم. هممون میدونیم که اول اول وقتی مسابقات المپیک توی یونان باستان برگزار میشد کسی در مورد ورزش زنان صحبت نمی کرد. و نکته بعدی رو هم باید قبول کرد که زنان موجودات متفاوتی نسبت به مردان هستند به دلیایل فیزیلوژیک و روانی که واقعا مشخصه....
از طرفی هم خب توی هر ورزشی این موضوع هست که مردانش قشنگ تر و جذاب تر از زنان همون ورزشه به جز چند تا ورزش خاص مثل ژیمناستیک و Synchronized swimming الان تا چند روز قبل جام جهانی فوتبال زنان شروع شد کدومتون دنبالش می کنین؟ اصلا چند نفر تو دنیا دنبالش می کنن؟ چرا سر حق پخشش دعوا نیست؟
موضوع توی گرند اسلم ها هم زمانی مسابقاته.
ببینید یه وقت برداشت بد از حرف های من نشه مسابقات زنان جذابیت های خاص خودشو داره. به قول دوستمون اگه شما واقعا تنیس بین باشین و جدا از کل کل و طرفداری تحلیلش کنید اتفاقا بازی های زنان خیلی خیلی آموزنده ترن به خصوص در زمینه منتال.
حرف من اینه که اگر سطح بازیهای زنان از نظر فیزیکی و ورزشی با مردان فرق داره دلیل نداره بگیم فقط بازی مردان نگاه کردن داره و بازی زنان به درد نمیخوره. اونها هم در سطح فیزیکی خودشون دارن مسابقه میدن و به نظر من حتی بدن هاشون به مرز های خالی کردن و کم اوردن هم میرسه. من بازیهای زیادی رو توی ست سوم دیدم که یکی از بازیکنا کاملا مشهوده که کم اورده. سرنا ویلیامز یه استثناء توی تنیس زنان اینو من نمیگم کارشناسا میگن.
در مجموع به نظر من کسی که برای ورزش زنان احترام قائل نباشه از قماش همون متحجر هایی که ما زیاد گرفتارشون هستیم.
,واقعیت اینه که نظر ندادن و نگاه نکردن دلیلی بر احترام نگذاشتن به ورزش زنان نیست . بلکه جذابیت های ورزش مردان اونقدر چشم نوازاست که ورزش زنان خیلی به چشم ها نمی آید. تنیس مقوله اش کمی متفاوت است من هنوز هم بازی های شاراپوا و سرنا را نگاه می کنم اما مقوله "هیجان" در دیدن بازی های مردان خیلی بیشتر از ورزش بانوان است . دوست نداشتن ورزش بانوان فرد رو وارد قماش افراد متحجر نمی کنه دوست عزیز.
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 12:32 PM   #74
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.

من فکر میکنم منظورم را بد رساندم.بحث فقط کیفیته که تنیس زنان نیمی از چشمنوازی تنیس مردان را نداره
البته اگر یک طرف قضیه شاراپووا باشه فرق میکنه
بحث پولسازی و شناخت و برند تنیسورهای معروف خانم هم که احتیاج به گفتن نداره
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-06-2015, 12:40 PM   #75
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad20 نمایش پست ها
اگه منظورتون از جنتلمن اقایون هست که سرنا خیلی از اقایون و شکست میده
سرنا با رنک ۱۰۰ تنیس مردان هم بازی کنه ست هم نمی گیره
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 01:14 PM   #76
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaomo نمایش پست ها
,واقعیت اینه که نظر ندادن و نگاه نکردن دلیلی بر احترام نگذاشتن به ورزش زنان نیست . بلکه جذابیت های ورزش مردان اونقدر چشم نوازاست که ورزش زنان خیلی به چشم ها نمی آید. تنیس مقوله اش کمی متفاوت است من هنوز هم بازی های شاراپوا و سرنا را نگاه می کنم اما مقوله "هیجان" در دیدن بازی های مردان خیلی بیشتر از ورزش بانوان است . دوست نداشتن ورزش بانوان فرد رو وارد قماش افراد متحجر نمی کنه دوست عزیز.
بله اینکه سلیقه هر فرد در دیدن ورزش و لذت لردن از اون و یادگیری ازش چیه یه امر کاملا شخصیه و حمل بر بی احترامی نیست. روی صحبت من با اونهاییه که زن ها رو از ورزش کردن در سطح قهرمانی منع می کنن به بهانه عدم توان رقابت با جنس مخالف و یا برای قهرمانان زن احترامی قائل نیستند.
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 02:12 PM   #77
archi
Senior Member

بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
سرنا با رنک ۱۰۰ تنیس مردان هم بازی کنه ست هم نمی گیره
به این جور سنجش ها میگن male chauvinistic :
این هم تعریفش :
the beliefs, attitudes, or behavior of male chauvinists (men who patronize, disparage, or otherwise denigrate females in the belief that they are inferior to males and thus deserving of less than equal treatment or benefit
کاربر زیر از شما archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 07-06-2015, 02:33 PM   #78
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط archi نمایش پست ها
به این جور سنجش ها میگن male chauvinistic :
این هم تعریفش :
the beliefs, attitudes, or behavior of male chauvinists (men who patronize, disparage, or otherwise denigrate females in the belief that they are inferior to males and thus deserving of less than equal treatment or benefit
تفکرات شما هم بیشتر شبیه فمنیست هاست .
چه من و شما خوشمون بیاد یا نیاد ، تنیس زنان و مردان اصلا قابل مقایسه نیست از هر لحاظ که بگی .
اصلاً قرار هم نیست که تو یک سطح باشند چون بهرحال یکی زنه یکی مرد ، ربطی هم به خوبی و بدی نداره . ولی تو طول تاریخ تفکرات فمنیستی باعث شده که به همه بقبولانند که زن و مرد تفاوتی ندارند. اصلا بحث این نیست که کی خوبه کی بد.
به عنوان مثال از چند سال پیش چوایز یکسانی به مردان و زنان تو گرنداسلم میدند . این یک ناعدالتی محضه. ولی معمولا کسی نمیتونه در مقابل این کارها واکنش نشون بده چون متهم به مردسالاری میشه.

پاورقی : سرنا نه تنها ست نمیگیره ممکنه گیم هم نگیره از نفر صدم مردان .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 02:43 PM   #79
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
چه من و شما خوشمون بیاد یا نیاد ، تنیس زنان و مردان اصلا قابل مقایسه نیست از هر لحاظ که بگی .
اصلاً قرار هم نیست که تو یک سطح باشند چون بهرحال یکی زنه یکی مرد ، ربطی هم به خوبی و بدی نداره . ولی تو طول تاریخ تفکرات فمنیستی باعث شده که به همه بقبولانند که زن و مرد تفاوتی ندارند. اصلا بحث این نیست که کی خوبه کی بد.
به عنوان مثال از چند سال پیش چوایز یکسانی به مردان و زنان تو گرنداسلم میدند . این یک ناعدالتی محضه. ولی معمولا کسی نمیتونه در مقابل این کارها واکنش نشون بده چون متهم به مردسالاری میشه.

واقعا همینطوره آدم حرف بزنه متهم میشه اما گل گفتی مخصوصا اون پاورقیت که ایمان دارم
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2015, 02:50 PM   #80
archi
Senior Member

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها

البته من زن نیستم که فمینیست باشم ولی از حرف حسابشون دفاع میکنم ، و علت عقب ماندگی جامعه ی ما همین افکار هست که خودتون آشکارا اعتراف کردید به مرد سالاری و بی منطقی نهفته در مدعاهایتان . بیلی جین کینگ و آرثور اش را فراموش نکنید که استادیوم های اوپن امریکا به نام و یاد آنهاست و صد البته اعتبار تنیس جهانند . بالاخره یه فرقی باید بین ایران و امریکا باشه دیگه ، امریکاییها مشکلات خودشون را پذیرفتند و سالیان دراز در از میان بردن این بی عدالتی ها کوشیدند و دیگه به عقب باز نمی گردند . چه تفاوتی مهمتر از این ، مردسالاری نهفته در نهاد خودتون و جامعه ی ایرانی را نمی توانید یک شبه تغییر بدهید .
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)