|
مسترز مونته کارلو (Monte-Carlo Rolex Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]()
vamos monacoبازیه موناکو با سونگا عجب بازی میشه قشنگ ترین بازیه دور اوله.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#72 |
Former Staff
|
![]()
رقابت بین 3 تنیسور برتر جهان،رافائل نادال،نواک جوکوویچ و راجر فدرر برای بدست آوردن نامبر 1 بسیار فشرده است!شاید فصل خاک بتواند به ما نشان دهد که چه کسی در آخر سال می تواند نامبر 1 شود و مطمئنن فصل خاک نقش محوری در این امر دارد چرا که رافائل نادال باید از 3 مسترز و یک گرند اسلم در خاک دفاع کند!
راجر با اشاره به اینکه بیشتر این امر به خود رافا بستگی دارد گفت: من حدس می زنم بیشتر به خود رافا بستگی دارد،اگر او قادر به دفاع از عنواین سال گذشته خود باشد که بسیار سخت است،سه مسترز خاک و رولند گاروس و در آخر سال نتیجه خوب و قهرمانی در یو اس اپن همه اینها کمی به رافا بستگی دارد! راجر پارسال به دلیل مصدومیت و مریضی ذات الریه نتوانست در مونت کارلو شرکت کند!او در مادرید به فینال رسید و در رم در دور دوم حذف شد! و در نهایت در رولند گاروس در کوارتر فینال حذف شد!!!پس راجر می تواند امتیازات زیادی در فصل خاک بدست آورد! "من واقعا احساس قوی در این سطح میکنم،این سطحی است که من در آن بزرگ شدم،من می توانم یک گام بزرگ به جلو بروم.. In my situation, if I can go really deep here in Monaco, and also in Rome and so forth, then clearly I don't have much to defend at the French [Open] and Wimbledon"راجر گفت. "I think there's a lot to play for us in the next three, four months. Sure, I know Rafa has a lot of pressure, but I don't think that matters that much for him, especially on this surface. He's so confident, he's so good; I definitely could see him doing it again. But there are other guys that have something to say. I hope I'm one of those guys." "Right now it's clicking for him. I think it's great for the game that he's managed to play so well and go on a streak. But Rafa's had streaks in the past, [Andy] Murray has had streaks, I've had streaks. It's good when that happens. It focuses on something very positive in the game. It's going to be interesting to see how long he can keep it up and stay mentally and physically strong because he's had a long end to the year last year and he started really strong this year." سخنان گران بهایه اسطوره تنیس دنیا... اولین بازی راجر با کولی! |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
I.man,
jiji-federer,
koury,
manoochehr,
Mohammad,
Mohammad_Joulaei,
Nima88,
pouriya.alex,
Rafa,
roli,
Sajad,
سلام,
شایان نادال
|
![]() |
#73 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
یک لحظه فکر کنید راجر فدرر دوباره نامبر وان شدن
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#74 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#75 |
Author
![]() |
![]() خوش آمدگویی سلطنتی از نادال ![]() رافائل نادال روز یکشنبه به دعوت پرنس آلبرت دوم در کاخ موناکو حضور یافت رافا از این دعوت با افتخار و تشکر یاد می کند "او یکی از حامیان بزرگ مسابقات است و من می خواهم بابت همه چیز از او تشکر کنم " قهرمان سه گرنداسلم در سال 2010 گفت . "این لذت بازگشت در یکی از بهترین مسابقات ATP World Tour است . من بسیار خوشحالم که در اینجا هستم، من سخت تمرین می کنم و مشتاقانه منتظر اولین مسابقه خود هستم" . |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
تامی ربردو عزیز هم موفق شد Dodig رو از پیش رو برداره .ربردو در استرلیا و ایندین ولز تورنمنتهای نسبتا موفقی داشت باید ببینیم در این تورنمنت چکار میکنه.
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#78 |
Senior Member
|
![]()
جالبه، corona extra در این تورنومنت فقط پخش تلویزیونی داره،یعنی در دوربین اصلی پخش، به اصطلاح حک شده روی تور،ولی وقتی با دوربین های دیگه نگاه کنید ،جای اون ATP 1000 نصب شده.
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
manoochehr,
Mohammad Reza,
Nima88,
Pouya,
PowerVu,
roli,
Sajad
|
![]() |
#79 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() Ball Kids های بی حسی ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
درست مثل این: کلمه مایمی و لوگوی تیم و رنگ قرمز توسط کارگردان تلویزیونی ایجاد شده و در واقعیت وجود ندارند. تکنیک های Inline این اجازه رو به کارگردان می ده که این جلوه های زیبا رو ایجاد کنه. در پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال امریکایی و بیس بال که خیلی این موارد کاربرد داره. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|