بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-26-2011, 01:42 PM   #71
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger-Federer1 نمایش پست ها
كارولين وزنياكي كه تنها امسال سه بازي را شكست خورده و موفق به كسب 2تورنمنت از 3تورنمنت خود شده،بايد بار ديگر از عنوان خود در مقابل بازيكنان تاپ جهان دفاع كند!

"من كاملا تواسنتم تورنمنت هاي سال گذشته را تقريبا بدست آورم و من احساس ميكنم كه در هر لحظه بسيار بزرگ تنيس بازي ميكنم و در جايي كه هستم حق دارم....زماني كه شما دختر بچه اي بوديد از طريق تلویزیون تورنمنت ها رو ميديد،شما معني گرند اسلم يا Sony Ericsson Open رو نمي فهميديد ولي ميدانستيد كه شماره 1 چيست"! كارولين گفت.

كاپيتان Fed Cup آمريكا Mary Joe Fernandez گفت كه كيم سزاوار هست كه بالاتر از نامبر 2 باشد اما او به پتانسيل خوب وزنياكي نيز ايمان دارد..او اعتقاد دارد كه كيم بايد شماره 1 باشد و اين رو طرفداران و بازيكنان نيز قبول دارند!

كلايسترز افزود:اين شماره است!اين چيزي نيست كه من در آن تمركز كنم!اجازه دهيد او لذت ببرد...
اي بابا اين كرولاين آخر ياد نگرفت درست صحبت كنه. اين چه طرز صحبته؟؟؟؟ من قبول دارم كرولاين خيلي آمادست و خيلي خوب بازي مي كنه و نامبر واني فعلا شايسته ي كس ديگه اي جز كرولاين نيست ولي نبايد اينقدر از خودش تعريف كنه.
كرولاين بايد طرز صحبتش رو مثل بازيش حرفه اي بكنه
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 03:50 PM   #72
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
Come on James
امیدوارم مسئولین برگزاری مسابقات بازی Djokovic و Blake رو تو شب برگزار نکنند.
از دوستان خواهشمندم بازی رو ببینند و ببینند که نفر دوم جهان در برابر یک بازیکن که دیگه داره بازنشسته میشه جز دفاع کاری نمی کنه.
راستی به نظر شما چرا مسئولین ATP با کند کردن سطوح زمینهای مسابقات باعث شدند که بازیکنان Passive رنکهای بالای تنیس رو اشغال کنند؟
خودشون میگند به خاطر طولانی تر شدن رالی ها و جذابتر شدن مسابقات.
ایا واقعا والی کردن و Winner زدن زیبا نیست و اره کشی از عقب زمین زیباست؟
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 04:45 PM   #73
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
امتياز گرفتن با ايس و وينر كه خيلي زيبا تر از اروره.

وقتي زمين كند باشه اكثر رالي ها طولاني ميشه و وقتي هم كه رالي طولاني شد وينر ها كم مي شه و بازيكنان فقط با ارور مي تونن از هم امتياز بگيرن و اين از جذابيت تنيس مي كاهه.
وجود چند رالي طولاني در جريان بازي لازمه ولي اگه همه ي بازي رالي طولاني شد ديگه بازي كسل كننده مي شه.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 04:56 PM   #74
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

ارور جزئی از بازی زیباست... رالی طولانی شما رو بیشتر به هیجان میاره که حدس بزنی کی بالاخره کم میاره؟ کی بالاخره ارور میده؟ کی بالاخره رالی رو میبره؟! کی از لحاظ فیزیکی قوی تره؟ کی بالاخره برای تموم کردن رالی میره؟!

من بعنوان کسی که عاشق ایس و سرویس وینر هستم ولی اونقدر که از رالی طولانی لذت میبرم از ایس لذت نمیبرم!! این امری سلیقه ای هست و هر کسی یه نظری داره ولی همونطور که ممد گفت اگه همه ی بازیکنا مخالف بودن حتما شکایتی چیزی میکردن...
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 05:46 PM   #75
!GH-9924
Roger's Fan

آواتار !GH-9924

پستها: 99
سپاس: 8,105
در 92 پست 831 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
درسته،به نظر من صرفا سطح سريع به هيچ عنوان نميتونه جذابيت تنيس رو بالا ببره.چرا،اگه بخوايم از ديد طرفدارانه به قضيه نگاه كنم،سطح سريع رو بيشتر ميپسندم،اما به همون اندازه اي كه شما ممكنه از يك بازي سريع لذت ببريد،با كند تر شدن سطح زمين و به طبع اون،افزايش تايمينگ رالي ها،به همون اندازه از يك بازي با رالي طولاني كه به خصوص تو ضربه هاي پاياني كه دلهره اوره به وجد ميايد.يه نظر من،در واقع موضوع مهم هم همين هيجانه كه سران atp رو متقاعد به اين امر كرده.مطمئنا،رسالت atp، افزايش بيننده براي بازي كل بازيكنان (نه فقط يه تعداد محدودي)هست.

در مورد اندي هم بايد بگم كه،اين طور كه از بازيش نشون ميداد،انگار اصلا تمرين نكرده،كه شايد اين موضوع يه كوچولو ربطي هم به فينال هاي پي در پي ملبورن باشه كه ديگه خستگي تمرين رو به خودش نميده..

امروزم يه بازي باحال تو كورت 2 برگذار ميشه.دوتا دوست صميمي كه بازي جفتشونو دوست دارم.به خصوص بازي عجيب و نترس Petzschner .
!GH-9924 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !GH-9924 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 06:04 PM   #76
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

جیسون امسال هم مثل پارسال واسه میامی اومده
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 07:36 PM   #77
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

اسطوره دوست دارم يه استارت فوق العاده بزني..مثه هميشه شاداب و سرحال...Freshe Fresh...ميدونم تلاش خودتو ميكني براي قهرماني...و منم كل شرايط رو درك ميكنم...ببازي،ببري ميگم اسطوره اي،ميگم مرسي اسطوره...كلا بات حال ميكنم راجر احساس خوبي نسبت به امسال دارم...Come On Roger
.............
واورينكا حذف شد!!!اين ديگه ربطي به بازي دوبل كه نداره!
.............
احساس ميكنم اين ماري يه كلكي تو سرشه
.............
ناندو خيلي ضعيف شده!تو فصل خاكم فكر نكنم چيزي بشه!
.............
درود به جيمز بليك و لودرا
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 07:59 PM   #78
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

دلپو فردا 100 درصد سودرلینگ شکست میده. سودرلینگم زیاد اماده نیست ولی دلپو در امادگی عالی به سر میبره. VAMOS DELPO
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 09:21 PM   #79
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

زمين ها ديگه واقعا بي نمكنزيادي توپ مياد بالا!اصلا خوشم نيومد
اسطوره،سرويس بهتر از اينديان ولز شده بود...لباستم باش حال كردمخوشتيپبا اين لباس حس خوبي دارم.
Come On Roger
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-26-2011, 11:38 PM   #80
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

برد اسطوره رو تبریک میگم
javi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)