بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

3-16 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 23 16.43%
اندی ماری 19 13.57%
راجر فدرر 77 55.00%
رافائل نادال 18 12.86%
جو ویلفرد سونگا 1 0.71%
توماس بردیک 0 0%
سایر تنیسورها 2 1.43%
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-22-2013, 09:22 PM   #1
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

Nadal N1 برای ی پاسخگویی به پست من ، 4 تا پست دادی ، نشستی آنالیز کردی صحبت های منو همینجور ی چیزی تازه میومد به مخت میگفتی پست کنم خیلی خوبه ، قشنگه . پسر جون این سایت همه شاهدن ، حتی نادالیون ، رولند گاروس نظر سنجی نادال زدم ، اما بازیش با نواک اصن حقش برد نبود . پاسکال ماریا ، 3 تا اشتباه مرگبار داشت . در ضمن هنوز هم میگم ، گریگور دیمیتروف یک میمون هست ، چون میخواد ادا در بیاره . من 2 رو نیستم حرفمو عوض کنم . دیگه پست نده ، حال و حوصلتو ندارم ، باز دوباره پستمو آنالیز کنی مث مسابقه فوتبال . خسته کوفته از سر کار میایم پست های مسخره ی تورو میبینم که اسم منو میاری توش

ویرایش : به قوانین انجمن احترام بزارید.

ویرایش توسط BABAK : 06-22-2013 در ساعت 09:42 PM
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 06-23-2013, 06:29 AM   #2
Nadal.N1
Senior Member

آواتار Nadal.N1

پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
Thumbs down

[QUOTE=D3ADMAN;85954]Nadal N1 اما بازیش با نواک اصن حقش برد نبود . پاسکال ماریا ، 3 تا اشتباه مرگبار داشت . در ضمن هنوز هم میگم ، گریگور دیمیتروف یک میمون هست ، چون میخواد ادا در بیاره . من 2 رو نیستم حرفمو عوض کنم. دیگه پست نده ، حال و حوصلتو ندارم ، باز دوباره پستمو آنالیز کنی مث مسابقه فوتبال . خسته کوفته از سر کار میایم پست های مسخره ی تورو میبینم که اسم منو میاری توش

قرمز:به جز تو هیچ نفری تو دنیا این حرف رو نمیزنه نادال زحمت کشید برد فعلا تا سال دیگه در مورد رولند گاروس حرف نزن

سبز:ماشاالله آدم یه رو

آبی:به شما ربطی نداره میام پست میدم پست های تو مسخره تر هستش هی پاسکال پاسکال میکنی!!!اگه پستی در مورد نادال بود ما هم هستیم.

ویرایش توسط Nadal.N1 : 06-23-2013 در ساعت 06:34 AM
Nadal.N1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 01:08 AM   #3
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

مرد شماره یک دنیا ابتدا می پذیرد که بعضی از مردم ممکنه فکر کنند که او در مورد قرعه کشی ویمبلدون خوش شانس بوده.اما این بازیکن صرب اینطور فکر نمیکنه ، و یادآوری میکنه صحبتهای روزنامه نگارها رو که راه آسونی برای بردن گرند اسلم وجود نداره. او بدنبال دومین قهرمانی در ویمبلدونه ، جائیکه برای بار اول در سال 2011 با برد مقابل نادال قهرمان شد.
جوکویچ : " بعضی از مردم خواهند گفت که من توی قرعه خوش شانس بودم ، که با مدافع عنوان قهرمانی "راجر فدرر " ، مرد شماره دو دنیا "اندی ماری" و سید پنجم "رافائل نادال" همگروه نشدم. اما ببینید ، این یک گرند اسلمه . پس فکر نکنم که راه آسونی برای رسیدن به این عنوان باشه.بهترین بازیکنان دنیا در این تورنمنت بازی می کنند .در با ارزشترین و مشهورترین تورنمنت جهان. پس من یواش یواش پیش میرم و تنها به حریف پیش روم فکر میکنم."
این تنیسور 26 ساله صرب ابتدای فصل مهمترین هدفش رو بردن رولند گاروس عنوان کرده بود و این بازیکن صرب دو هفته پیش این عنوان را در نیمه نهائی در مواجه با نادال از دست داد.نواک بیاد می آره که روزنامه نگاران در مورد پیش بودنش در ست پنجم صحبت می کنند ، اما او به جای این حرفها ، این موارد رو پشت سر گذاشته و خودش رو برای ویمبلدون اماده کرده.
جوکویچ : " خب ، اتفاقیه که افتاده . نمیتونم به عقب برگردم . من سعی کردم در ذهنم برگه جدیدی رو باز کنم .به جلو حرکت کنم و درباره اتفاقاتی که قراره بیفته فکر کنم. چون اگر شروع کنم به سوال پرسیدن از خودم ، با سوالات اگر اینطور میشد خودمو درگیر کنم ، برای این احساسهای بد بعد از بازی پایانی وجود نداره .من چند روزی رو استراحت کردم و سعی کردم خودمو از لحاظ فیزیکی ، ذهنی و احساسی شارژ کنم .چون کلی انرژی صرف بردن اوپن فرانسه کردم ، اما نشد دیگه .بازی هیجان انگیزی در نیمه نهائی مقابل نادال بود.لازم داشتم که چند روزی آزاد باشم ، بزارم استرس و هر چیزی که منو درگیر خودش کرده از بین بره. نوع دیگه ای از آماده سازی رو برای این تورنمنت انجام دادم".
جوکویچ در بازی اول با فلورین مایر آلمانی روبرو میشه.
جوکویچ : "میدونم چی در انتظارمه ، اون بازیکن عجیبیه.یکم غیر معمول بازی میکنه
اون میتونه روی این سطح زمین خیلی خطرناک باشه.عاشق بازی در چمنه. بکهندهای قدرتمندی داره .بلند قده و خوب سرویس میزنه.خوب توی زمین حرکت میکنه.فکر کنم برای بازی اول حریف مشکلیه . من آماده ام.هر روز دارم در زمین بهتر ظاهر میشم.برنامه ام رو پیگیری میکنم ، با تیم خودم و امیدورارم که بتونم برای بازی آماده بشم."
منبع :
دوستان عزیز بابت اشکالات ترجمه منو ببخشید. میدونم احتمالا مشکلاتی داره. اما حیفم اومد شما رو بی نصیب بزارم.امیدوارم اشتباهی اگر هست به بزرگی خودتون ببخشید.ساعت 2 شب اینو دیدم و سریع ترجمه اش کردم ، پس مشکلاتی فکر کنم حتما داره.شاد باشید.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 07:54 AM   #4
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

?Nadal on the grass

?Murray with spectator

?Djoko number 1

?The Hardest Draw Possible

NOT Problem

Because HE IS Wimbledon History

SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 10:52 AM   #5
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

دوستان سلام، ببخشيد من تا آخر روز سه شنبه دسترسي به اينترنت ندارم ، مي خواستم بدونم راجر چه روزي و چه ساعتي بازيهاي راند يك و دو را برگزار مي كنه ، ممنون
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg untitled222.jpg (36.8 کیلو بایت, 155 نمایش)
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 12:28 PM   #6
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaomo نمایش پست ها
دوستان سلام، ببخشيد من تا آخر روز سه شنبه دسترسي به اينترنت ندارم ، مي خواستم بدونم راجر چه روزي و چه ساعتي بازيهاي راند يك و دو را برگزار مي كنه ، ممنون
سلام دوست عزیز. من همین الان به سایت atp سر زدم . متاسفانه هنوز برنامه بازیهای فردا(دوشنبه) اعلام نشده .مطمئنا به محض اعلام، power عزیز اطلاع رسانی خواهد کرد.فقط میدونم که نواک روز سه شنبه بازی داره و اونم ساعتش معلوم نیست.بهرحال فردا روز تعطیلیه و میشه احتمالا بازیها رو راحتتر دید.مطمئنا میدونی که ad sport 2 بازیها رو رایگان پخش میکنه. شاد باشی.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 01:03 PM   #7
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaomo نمایش پست ها

طبق رسم همیشگی ویمبلدون قهرمان دوره قبل ( راجـــر ) در روز اول و در CC بازی خواهد کرد . بازی دومش هم احتمالا 4 شنبه برگزار میشه .
برنامه دقیق هنوز اعلام نشده .
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 01:14 PM   #8
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها

طبق رسم همیشگی ویمبلدون قهرمان دوره قبل ( راجـــر ) در روز اول و در CC بازی خواهد کرد . بازی دومش هم احتمالا 4 شنبه برگزار میشه .
برنامه دقیق هنوز اعلام نشده .
و طبق همین رسم، قهرمان سال گذشته مردان بازی اول سنتر کورت رو برگزار میکنه.بنابراین، راجر فردا ساعت 16:30 به وقت ایران بازی داره.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 11:52 AM   #9
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

قرعه سخت هم باشه مهم نیس :d
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-23-2013, 02:16 PM   #10
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

برنامه ی بازیهای روز اول ویمبلدون : http://www.wimbledon.com/en_GB/score...ule/index.html

فدرر ، شاراپووا و ماری در سنترکورت و آزارنکا ، نادال و واورینکا-هیوئیت در کورت 1 .

ویرایش توسط Behr@d : 06-23-2013 در ساعت 02:29 PM
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)