08-07-2009, 12:20 AM | #61 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
نقل قول:
سهیل جان صدمه دیدن رافا از نوع بازیش شاید 30 درصد قضیس! 70 درصد دیگه برنامه ی نادرست و شلوغ بود که عموی خدانشناسش براش چیده بود و اجبارش میکرد توشون بازی کنه!!! :391: رافا گفته از این ببعد بیشتر تمرکزش روی مسترز ها و گرند اسلم هاس... دلیلی نداره شماره یک جهان بیاد در حالی که خستس و مصدوم تو روتردام یا بارسلونا بازی کنه!! شما میدونستی بازی رافا تو بارسلونا موجب شد مصدومیتش تشدید بشه؟؟ شاید اگه تو بارسا بازی نمیکرد 500 تا ازش کم میشد ولی دفاع از 1000 تای مادرید قائدتا از گرفتن 500 امتیاز مهم تر هست!! عموش بزور رافا رو وادار به بازی تو بارسلونا کرد که باعث شد مصدومیتش تشدید بشه... شما که خودت ما رو به واقع بینی دعوت می کنی بد نیست کمی واقع بین باشی عزیز |
|
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-07-2009, 12:25 AM | #62 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
نقل قول:
ببین دوست من واقعیت اینه که هیچ کس از این که فدرر دوباره نامبر وان شده یا رولند گروس برده بهش فشاری نمیاد... بردن این مسابقات بدون بازی با سید اول یا سوم یا حتی چهارم مسابقات چندان سخت نیست!!! فدرر هم هر وقت رافا نبوده شاخ شده مثل استرالیای 2006 یا ویمبلدون امسال یا حتی رولند امسال که در نبود رافا در دیدار فینال فدرر قهرمان شد... هر وقت فدرر با شکست دادن رافا تونست قهرمان رولند گروس بشه اون وقت بیا بگو به ما فشار اومده!!! :281: |
|
کاربر زیر از شما koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
08-07-2009, 12:38 AM | #63 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
رافا در گرند اسلمها هیچ رکوردی نداره (البته رکورد درست درمون، نه رکوردهای من درآوردی شما) باقی رقابتها هم در تنیس میکی ماوس هستن دیویس کاپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیویس کاپ یه رقابت تیمیه. فدرر بنده خدا تنهایی کاری از دستش برنمیاد المپیک هم در دوبل مدال طلا گرفت مدالش همون قدر ارزش داره که طلای نادال در جدول هیچ فرقی نمی کنه و هر دوی اینها در مقابل گرند اسلمها پشیزی ارزش ندارن از نظر من مسابقات تنیس همشون میکی ماوس هستن، به جز گرند اسلمها گرند اسلم هست که تاریخ رو می سازه فعلا ما تنیسورمون گنده تر از همه ی تنیسورهای عالمه من در موضع برنده هستم تو بشین صبر کن اگه تنیسور در پیتت به جایی رسید، بیا ادعا کن فعلا سکوت کن |
|
08-07-2009, 12:41 AM | #64 | |
Former Staff
|
نقل قول:
برو بابا تا وقتی می برد همه از مربیش تعریف می کردن، حالا که باخته مربی شده آدم بده انگار تفنگ گذاشته رو شقیقه ی نادال که بیا و این تورنمنتهای درپیت رو بازی کن. خود نادال وقتی عقده ی امتیاز داره و می ترسه یوقت یه تورنمنت رو از دست بده، عموش چه کار کنه؟ مگه رافا خودش عقل نداره؟ از کجا معلوم اگه رافا در بارسلونا بازی نمی کرد، مادرید قهرمان بود؟ و حرف خودت رو به خودت تحویل می دم آدم اگه حرف خودش رو باور نداشته باشه دیگه ول معطله اگر و اما در ورزش ارزشی نداره باواقعیت باید ساخت. منم ادعا می کنم اگه مامان بابام منو از 3 سالگی می فرستادن مدرسه ی تنیس، از راجر فدرر بیشتر گرند اسلم می بردم. این ادعاها چه ارزشی داره؟ یه بچه هم می تونه این ادعاها رو بکنه :281: آره، عموش وادارش کرد :281: |
|
08-07-2009, 12:48 AM | #65 | |
Former Staff
|
نقل قول:
چرا مخصوصا به تو یکی خیلی فشار اومد هر کی ندونه من که می دونم دقیقا یادمه وقتی رافا توی رولند باخت، گفتی خیلی حال می ده شما بازم یه سال دیگه در حسرت رولند بمونید اون پست در ست ست موجوده :281: این حرفای شما هیچ ارزشی نداره چیزی که مهمه اینه که راجر قهرمان شده در این مسابقات آیا در تاریخ ذکر می شه که راجر که مثلا رولند رو برد با فلان سیدها بازی نکرد؟ نه عزیزم بعدش هم چه کسی منکر این قضیه هست که نمیایش رادیک در ویمبلدون امسال از خیلی از سیدها بهتر بود. از همشون. همه دیدن چه جوری بازی می کرد. عملکرد سودرلینگ رو هم همه دیدن که با شایستگی هر چه تمامتر و با ترکوندن بادکنک خاکی به فینال رسید. این حرفا از ارزشهای فدرر نمی کاهه جایگاه فدرر در تاریخ تنیس مشخصه همه براش ارزش قائلن الا بصعضی از طرفدارهای نادال مثل شما که از حسادت به شدت باد کردین و در شرف ترکیدن هستین :294: خیلی جالبه وقتی نادال در یه تورنمنت می بازه، کلا باید تورنمنت رو تعطیل کنن و هر کی قهرمان شه ارزشی نداره، نه؟ مردم از خنده :281: شماها هم با این حرفا فقط شعور خودت رو در نظر کاربرها، کاهش می دی |
|
08-07-2009, 07:41 AM | #66 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
من شما را دوست دارم از طرفی این حرفها و واقعیتهایی که اینجا میگم و شاید خیلی خوشایند شما نباشه نمک تاپیکهای تنیسه! یه وقت باعث ناراحتی شما نشه دوست من؟! :346: |
|
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-07-2009, 09:04 AM | #67 | |
Moderator
|
نقل قول:
ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 08-07-2009 در ساعت 12:46 PM |
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-07-2009, 12:47 PM | #68 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
بابک جان کورش و نادالی ها وقتی کم میارن شرو میکنن این چیزا رو میگن:281:.و همیشه قسطی کارمیکنن:281میگن که نادال 24 گرند اسلم راحت و شیرین میگیره):281:. بهشون بگو که هروقت نادال مانند راجر اسطوره شد اونوقت بیاید پای میز کل کل.:281: |
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-07-2009, 01:05 PM | #69 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
توپها را برگشت بده تعداد گرند اسلم های اون حتی دو رقمی نمیشه تا چه برسه به 24 تا! مصدومیت زانو به سختی خوب میشه و به همین خاطر فوتبالیستهای بزرگی مجبور به کناره گیری شدن و یا هیچوقت به خوبی قبل نبودن. این دو تا تورنمنت خیلی چیزها را روشن میکنه. باید صبر کرد و دید. |
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
08-07-2009, 01:19 PM | #70 |
Tech Support
|
بزارید رافا به سن پیرمرده شما برسه بعدا بیان هارت و پورت کنید، یه موی رافا رو به صد تای راجر و امثالهم نمیدم. راجر سن رافا بود اصلا نمیدونست گرنداسلم چیه! خوردنیه؟ پوشیدنیه؟! همین زانوی داغون لرزه بر اندام راجر میندازه و تا حالا صد دفعه گریشو دراورده. منتظر گریه های پیرمردتون تو فینال یو اس اپن هستم!
یه نگاه به اواتار اینجانب بندازید تا بفهمید نامبر وان واقعی کیه! Vamos Rafa |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|