|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#671 |
Junior Member
پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
Andre Agassi
|
![]()
بالاخره این تورنمت مزخرف به مزخرفترین شکل ممکن هم تموم شد
تورمنتی که اولش مثلا پر از شگفتی بود کاش اخرشم شگفتی داشت و یه کسی مثل دلپورتو میومد فینال نه جوکوویچ و ماری برسن به فینال واقعا این مسابقات سطحش خیلی پایین بود و بجز بازی دلپورتو و جوکوویچ که یکم خوب بود هیچ بازی بدردبخور دیگه نداشت |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
من هم تبریک میگم.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آفرین اندی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Mahdi Naji : 07-07-2013 در ساعت 08:38 PM |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alireza Murray,
Behr@d,
Mahrooz RF,
Nima93,
omidd,
Pouya,
rezaomo,
roli,
SABORI,
sahand,
شایان نادال
|
![]() |
#673 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
شادباش به طرفداران اندی
ابدا فکر نمی کردم نواک این گونه راحت تن به تحقیر بده نواک از ابتدا تا انتهای بازی تحت تاثیر جو تماشاگران بود، اندی هیچ چیز خاصی نداشت جز این که روبروش نواکی بازی می کرد که یک دهم توانایی هاشو امروز نداشت. |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#674 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() بهترين گرنداسلم سال تمام شد اسلمي كه ميتونست غير اين بشه و تا سالها منو خوشحال نگه داره ويمبي دوست داشتني تمام شد بدون راجر دلم خيلي ميخواست عكس امضام عريضتر بشه اما خوب نشد مهم ني گذشت چند پست قبليم گفتم اگه اندي نبره و بگذاره جوكر ببره اين اسلم رو بايد گور خودشو بكنه اما خوشحالم كه جوكر رو در اينجا چال كرد به بهترين حالت ممكن برد تبريك ويژه ميگم به عليرضاي عزيز واقعا مباركت باشه حالت رو الان ميخرم و تبريك هم به شميم و سهند عزيز هم مبارك شما هم باشه و تبريك به همه هواداران راجر و رافا كه در اين راه همراه ما بودند و از هيتري جوكر لحظه اي غفلت نكردند البته من بايد بگم كه : من فقط عاشق اينم ![]() |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alireza Murray,
BABAK,
beeroz,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
Maani,
Mahrooz RF,
Mehdiii,
Meysam94,
MRF,
Nima93,
NimaRafi,
omidd,
pouriya.alex,
Pouya,
reyhan.sharapova,
rezaomo,
roli,
SABORI,
sahand,
Sogandabi,
The King
|
![]() |
#675 |
Senior Member
پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka
|
![]()
من واقعاً به همه طرفداراي اندي تبريك ميگم با اين كه امروز روزش هم نبود ولي با جو شديد ورزشگاه و جنگيدن در لحظات سخت موفق شد ببره و طلسمو بشكونه.
فقط يه نكتهاي كه امروز تو بازي توجهمو جلب كرد اين بود كه انگار نه انگار فينال تنها گرنداسلم چمن سال رو داريم ميبينيم. 90 درصد بازي رو راليهاي طولاني از بيسلاين تشكيل ميداد. نه والي، نه حتي سرو درست و حسابي. به نظرم تنيس مخصوصاً تو چمن بدون اين صحنهها زيبايي خودشو يه مقدار از دست ميده. |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#676 |
Member
پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer
Djokovic
Del Potro
Gasquet
Wawrinka
Kohlschreiber
Verdasco
Davydenko
Llodra
Baghdatis
Halep
Radwanska
Kuznetsova
Henin
|
![]()
وااااای چه دادی کشید جوکوویچ سر داور ! من یه لحظه فکر کردم از خودش عصبانیه داره داد میزنه! وقتی دیدم با داوره اصلا موندم! واقعا در شان نامبر وان تنیس جهان نیست این حرکات! واقعا حرکتش بد بود حتی اگر داور اشتباه کرده باشه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
فینال های 2007 و 2008 بین رافا و فدرر پر بود از صحنه های بسیار بسیار زیبا و هیجان انگیز اما امروز کیفیت فنی بازی زیر صفر بود
من مخالفم که نواک خسته بود، امروز نواک در هیاهوی بریتانیایی ها غرق شد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
بالاخره ویمبی رسید دستمون خیلی انتظار این روزو کشیدم مرسی اندی مرسی خدا جو ورزشگاه فوق العاده بود مخصوصا دو گیم اخر ، گیم اخر هم واقعا پراسترس بود
تبریک به سهند و شمیم و تشکر فراوان از عموی عزیز و مهرداد گل بابت حمایت هاشون و خب منتظر گرند بعدی اندی ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]()
تبریک به طرفدارای اندی
اما در کل اصلا تورنمنت خوبی نبود.بازی ها سطح خوبی نداشت.نواکم انگار فقط بلده جلو رافا فضایی بازی کنه. خیلی دوست داشتم همین سطح بازی رو که تو us open 2012 و امروز انجام داد رو جلوی رافا تو اون فینالها انجام میداد.ولی خب... درکل تو این تورنمنت اندی شایسته قهرمانی بود |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#680 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
منم قهرمانی اندی رو به هوادارانش تبریک میگم. برای نوله احترام خیلی خیلی زیادی قائلم. با اینکه یک رافایی هستم یه تبریک ویژه به هوادارای روجر میگم. فرق روجر با نوله با مقایسه این فینال و فینال پارسال که از لحاظ جو استادیوم خیلی شبیه بودن کاملا قابل درک شد...
|
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
aboos,
Ahoura,
Alireza Murray,
beeroz,
kiavash,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
msh13792,
nima.a,
Nima93,
NimaRafi,
omidd,