|
Shanghai ATP Masters |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟! | |||
رافا در 2 ست |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
رافا در 3 ست |
2 | 10.00% |
نیکلای در 2 ست |
10 | 50.00% |
نیکلای در 3 ست |
5 | 25.00% |
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#651 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
من قبول دارم سیمون دفاع صرف نمی کنه و گاهی ضربات هجومی زیبایی می زنه او از نادال هخجومی تره، به همون میزان که رافا از موری هجومی تره ولی وینر بیشتر ملاک بازی هجومی نیست ممکنه حریف بیشتر حمله کنه، ولی حملاتش جواب نده و زیاد ارور بزنه و وینرهاش تعدادش بالا نباشه. در این بازی هم نوواک مثل همشیشه داره هجوم میاره خودت همین الان مثل بچه ی آدم بازی رو ببین اونی که توپ رو چپ و راس می کنه و دراپ شات می ندازه نوواک هست |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Former Staff
|
![]()
یه نکته
دو حریف اول رافا بکهند یکدست می زدن امروز هم حریفش همین طوره اگه ببره، فیلیسیانو لوپز هم همین جوریه، با این فرق که چپ دسته |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
من وقتی میبینیم تو یه بازی به این نزدیکی وقتی حریف میبازه باز روی خوش نشون میده و خنده بر لب میاره خیلی احساساتی میشم. دمت گرم سیمون عالی بود پسر براوو |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#654 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
خوب، آره، موافقم هجومی کار کرد ولی نوواک هجومی تر بود. نوواک هم همیشه هجومی هستش مثل فدرر منتها گاهی مجبور به دفاع می شه مقابل تنیسورایی که سراپا حمله هستن اون بازی پکن هم نوواک خیلی خوب دفاع کرد. در واقع نیازی به حمله ی زیاد نداشت چون حریفش بی مهابا و بی دقت حمله می کرد. نوواک هم که دفاعش هم خیلی خوبه. می دونست که با دفاع خوب می تونه از پسش بربیاد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
خوش به حال نادال
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#658 |
Tech Support
![]() |
![]()
ایوان عزیز منو ببخش آخر ست دوم که مدیکال گرفتی گفتم فیلمه رافا نامرد هم فکر کرد فیلمه، من و رافا رو شرمنده کردی پسر نه ببخشید پدر،
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#660 |
Former Staff
|
![]()
به نظر من رافا اصلا جالب بازی نکرد و در صورتی که در گیم سوم ست دوم وقتی 40-0 عقب بود، برک می شد ، شاید دیگه به بازی برنمیگشت
لیوبیچیچ هم وقتی نتونست اون گیم رو برک کنه، مایوس شد و حسابی ارور زد ون بلافاصله طی یه گیم عجیب، برک شد. اما در مورد نادال اگه می باخت هم دقیقا همین پست رو می زدم حالا که برده به نظر من برای بردن رافا دیگه نیاز نیست عالی بازی کنی. او دیگه توی رالی ها هم خیلی عالی نیست. یعنی حتی با رالی هم می شه بردش، گاهی ارورهای عجیب می زنه. امروز تا زمانی که لیوبیچیچ خوب سرویس می زد و بازی می کرد، رافا حرفی برای گفتن نداشت به نظر من با این سطح بازی، رافا مقابل حریفهای یه کم قدرتر به سادگی می بازه دیگه برای بردن رافا، یه نمایش عالی و بی نقص لازم نیست خوب هم بازی کنی می تونی ببری فیلیسیانو لوپز رو هم احتمالا می زنه، ولی مقابل تنیسورهای قدر که سرویس مناسب دارن، خیلی کارش مشکل خواهد بود. ارور زیاد نزنی، سرویس رو هم خوب بزنی، می تونی نادال رو ببری در حال حاضر به نظرم رافا عقبه از حریفهای اصلیش واقعا با وایسادن ته زمین، بدون سرویس و تاپ اسپین زدن کاری از پشن نمی ره الان نادال این سبک رو سالیانه که داره. همه دارن روش مطالعه می کنن باید بیاد جلو، بازیش رو تحمیل کنه سرویس رو هم هر طور شده بهتر کنه با این بازی مقابل تاپ تن مشکل داره، چه برسه به سه رقیب اصلیش |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|