|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب خدا رو شکر سایت دوباره برگشت.
از زحمات مدیر سایت و بقیه کسانی که کمک کردن تشکر می کنم. امروز سمی های جذابی رو شاهد خواهیم بود. فکر کنم بازی سودرلینگ - بردیچ قشنگ باشه و 5 ست بشه! ملتزر هم فکر نکنم در برابر رافا بتونه کاری از پیش ببره. پس سمی اول برای انتخاب حریف رافا برگزار میشه!!!!! Vamos RAFA ! Happy Birth Day |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با سلام
صعود رافا رو به نيمه نهايي تبريك ميگم الماگرو خيلي تلاش كرد و ست نگرفت !!!! دوستان يه توضيح مختصري راجب عملكرد الماگرو در مسابقات هارد و چمن بدن ممنون ميشم! و رسيدن يورگن ملزر رو به نيمه نهايي تبريك ميگم!!! من در پست هاي قبليم گفتم كه جوكوويچ از دست ملزر در امان نيست و يه جورايي اينجور شد و بازيها خيلي زيبا شده الان 2 نفر اومدن نيمه نهايي كه روزي نيمه نهايي گرند اسلمي به چشمشون نديدن!!! نيمه نهايي رافا و ملزر ميتونه خيلي زيبا باشه!!! راجب نظر فخرالدين عزيز بگم طبق چه معياري ميگيد كه برديچ مياد فينال؟ به اميد ارائه تنيسي زيبا
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
خب از انجا که قبلا از فرید جان یاد گرفتم Soderling = Berdych البته این شباهت سبک بازیشونه.منتها من فک میکنم هر چه زمین کندتر بشه ترازو بره سمت بردیج و هرچه زمین سریعتر بشه سودرلینگ قدرتمند تربشه.کما اینکه اون 3 بردی که بردیج در مقابل سودرلینگ داشته توی زمین های کند بوده و آخریش هم همین میامی 2010 بوده. البته این دیدگاه منه و همون طور که میدونید انسان جایز الخطاست.شاید من اشتباه میکنم.بهر حال اینجا جمع شدیم تا بیشتر یاد بگیریم و برای یاد گرفتن به نظر من همه کاربرا باید نظرشون رو بدن. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | ||
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
نقل قول:
شاید نقطه مقابلش خوان مارتین باشه که به راحتی میتونه همه جور توپی رو با نهایتت قدرتت بزنه، هر چند که ارتفاع توپ کمتر از تور هم باشه. نمونش مسابقات یو اس اپن پارسال که هر کاری دلش میخواست کرد. |
||
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
تو چمن که افتضاحه، پنج ساله که بیشتر از راند اول توی ویمبلدون نتونسته جلو بره یواس اپن هم بهترین نتیجش راند سوم و استرالیا راند چهارم |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
دوستان اینا عکسای فدرر بعد از بازی با سودرلینگه، داره گریه میکنه؟ من مصاحبه رو ندیدم اونایی که دیدن یه نظری بدن
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() من نمیدونم قضیه چی بوده و تو مصاحبه چی گذشته اگه کسی از بچه ها میدونه حتما بگه؛وقت گشتن تو سایت های خارجی رو ندارم چون وقتم خیلی خیلی کمه ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
اگه داره گریه میکنه واقعا جای تاسف داره!
این بشر همه چیو واسه خودش میخواد!! بذار یه دفعه هم سودرلینگ تو رولند دوم بشه! چی میشه آخه؟!! همه چی باید مال تو باشه؟!! بذار یه بار هم دست سودرلینگ به اون سینی بخوره! چقدر خودخواه!!! به قول جناب پاور چقدر Greed ؟؟!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() نقل قول:
اینم لینک فایل ویدئویی مصاحبش برای دانلود. اتفاقاً توی صحنه عکس اول حرفی میزنه که خودش و همه میزنن زیر خنده. http://rgmedia.edgesuite.net/2010/IN...4kbps_null.mp4 ویرایش توسط I.man : 06-04-2010 در ساعت 04:32 PM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|