بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-13-2011, 03:55 PM   #1
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
بعضی ها فکر میکنن چون الان نوواک رو فرمه طرفدارش شدم
ولی خیلی ها شاهدن از وقتی فدررو تو استرالیا برد طرفدارش شدم
نوواک بعد از تون چند بار به فدرر باخت ولی بازم طرفداریشو کردم
همه گفتم خسته نمیشی هی کل کل میکنی بازم میبازه
طرفدار یه تنیسور هم هستم یا 100 تا به خودم مربوطه
قاعدتا برای این حرفم باید از پست های دوستان دیگه نقل قول می نمودم ولی خیلی اهمیتی نداره!

من اصلا کاری ندارم خشایار عزیز یا هر عزیز دیگه ای چجوری طرفدار نادال و ... شدن. مهم ادامه داستان هست...
تا جایی که من یادمه - چه بعد از عضو شدنم و چه قبلش - خشی (قصد جسارت ندارم ، به عنوان صمیمیت گفتم!) همیشه از اول تورنمنت تا آخرش بوده ، چه نادال آماده بوده و چه نبوده ، چه باخته و چه برده ... به نظر من این جای تقدیر داره که همیشه و در همه حال حامی نادال بوده! حتی وقت هایی که - به قول خودش - بازیشو نمیدیده. حالا به هر دلیلی... این مهمه نه اینکه چون نادال ، فدررو برد طرفداراش شده (که اونم صادقانه خودش گفت!) پس ضد راجره نه طرفدار نادال! کسی که این همه از باخت بازیکن اولش به دومی ناراحت میشه معلومه چقدر نادالو دوست داره. من خودمم اگه راجر به یکی دیگه از بازیکنام ببازه - مثلا تو فینال - خیلی ناراحت میشم ولی نه در این حد...
شما این رفتارو با رفتار بقیه مقایسه کنید :
کسی که طرفدار ناداله و معمولا بعد از فینال رولند - یا جاهای دیگه که نادال اول شه - میاد سایت و در بقیه ایام در غیبت صغری به سر می بره...
یا برعکس کسی که طرفدار راجره و فقط بعد از بردش میاد یا بعد از باختش میاد تو نیم خط پنبه کسیو میزنه که 16 تا گرنداسلم برده... و جمله هایی میگن ، نه با این مضمون : " دیگه برو کنار " ، بلکه با این مضمون : " دیگه برو بمیر "! بعد تشکر هم میشه ازشون!
در کل به اعتقاد من یکی از متعصب ترین طرفداران نادال در سایت هست...
2 نکته در آخر :
1. دیشب همینجوری داشتم آرشیو چت باکسو تند تند ورق میزدم ، دیدم پیام دادی! چشمم خواب آلود بود ... دوباره نگاه کردم دیدم نه! درسته. خیلی حال کردم! میدونم خیلی از جو چت باکس خوشت نمیاد... منم نمیگم بیا ولی بعد هر بازی نادالم بیای یکی دوتا پیام بدی ما خیلی کیف می کنم ، البته هر جور راحتی.

2. یه جمله ازت دیدم در شروع فصل خاک ، خیلی تعجب کردم :

نقل قول:
سلطان خاک دوباره همه جامهای خاک رو میبره
بهترین فصل تنیس شروع شد
واقعا آخرای دهه نود هم خاک بهترین فصل تنیس بود؟ کجایی عمو پیت؟!

شوخی کردما! میدونم اینم به خاطر علاقه به نادال گفتی!

با اینکه دقیقا تو تنیس و فوتبال الان نقطه مقابل همیم ولی دوستت داریم و امیدواریم هیچ موقع از سایت نری!

ویرایش توسط Pouya : 09-13-2011 در ساعت 06:39 PM
Pouya آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 06:24 PM   #2
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
شما برو موری رو بچسب که تا 100 سال دیگه گرند اسلم نمیبره
طرفدار هر کی هم هستم به خودم مربوطه
اون موقع که من طرفدار نوواک بودم کجا بودی شما
شما هم لازم نکرده طرفدار واقعی رو از غیر واقعی تشخیص بدی
اینقدر از رافا کینه داری که پارسال یو اس اوپن رو برد گفتی امیدوارم اخریش باشه

ماری رو چسبیدم نگران نباش ، گرنداسلم نبری بهتره تا با مدیکال تایم اوت و رفتن روی اعصاب حریف و بالاخره چند تاچیزه دیگه ببری حیف ویمبلدون 2010 و یو اس اپن 2010 که رافا بردش نادال میبازه نواک هست نواک میبازه علی سونگا هست اینهمه به بچه ها میگی رافا دمت گرم سوزوندی خیلی هارو این حرف رو باید به خوت بزنن راجر دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو چه حالی بده تو بارکلیز رافا و راجر تو یه گروه باشن دوباره راجر ببره
پارسالم اگه اونو گفتم خب راست گفتم همیشه از باخت نادال لذت میبرم و همیشه دوست دارم ببازه
Alireza Murray آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 06:50 PM   #3
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
ماری رو چسبیدم نگران نباش ، گرنداسلم نبری بهتره تا با مدیکال تایم اوت و رفتن روی اعصاب حریف و بالاخره چند تاچیزه دیگه ببری حیف ویمبلدون 2010 و یو اس اپن 2010 که رافا بردش نادال میبازه نواک هست نواک میبازه علی سونگا هست اینهمه به بچه ها میگی رافا دمت گرم سوزوندی خیلی هارو این حرف رو باید به خوت بزنن راجر دمت گرم سوزوندی خیلی ها رو چه حالی بده تو بارکلیز رافا و راجر تو یه گروه باشن دوباره راجر ببره
پارسالم اگه اونو گفتم خب راست گفتم همیشه از باخت نادال لذت میبرم و همیشه دوست دارم ببازه
علیرضا جان شما الان عصبانی هستی بهر دلیلی داری حرفایی میزنی که بیش از هر چیز تنیسور خودت زیر سوال میره!! ولی من بعنوان هوادار متعصب رافا بدلیل اخلاق ورزشکاری اندی رو هم دوست دارم و تابحال نشده در مورد بدی بگم... اینکه اندی گرند نبرده چیزی از ارزشش کم نمی کنه و دلیل نمیشه به رافا اینطوری توهین بکنی!!

نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!!

اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!!
koury آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 07:01 PM   #4
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
علیرضا جان شما الان عصبانی هستی بهر دلیلی داری حرفایی میزنی که بیش از هر چیز تنیسور خودت زیر سوال میره!! ولی من بعنوان هوادار متعصب رافا بدلیل اخلاق ورزشکاری اندی رو هم دوست دارم و تابحال نشده در مورد بدی بگم... اینکه اندی گرند نبرده چیزی از ارزشش کم نمی کنه و دلیل نمیشه به رافا اینطوری توهین بکنی!!

نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!!

اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!!
کجای حرف من توهین بود؟ خب ویمبلدون 2010 هر کس 2-3 بازی اول رافا رو میدید میگفت حیف فقط طرفداران متعصب رافا میگن مصدوم بود و مشکل داشت ، شما به من بگو همین ویمبلدون امسال با دلپوترو مگه رافا اواخر ست اول مصدوم نبود؟ مدیکال تایم اوت هم گرفت بعد اونوقت ست دوم چی شد یهو که از این ور میدویید اونور هر کس اولین بارش بود تنیس میدید اون قیافه رافا رو توی تایبرک میدید فکر میکرد حالا زانوش چی شده و همین الان انصراف میده
یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 07:39 PM   #5
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها

ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!!
کوروش جون اندی رو با نوواک مقایسه نکن پارسال همین موقع هم نمیتونستی اندی رو با نوواک مقایسه کنی چه برسه به الان!!!!
nole آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2011, 05:15 PM   #6
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
خوشم میاد که تا ته اعماقا از قهرمانی های نادال میسوزی بسوز تا اتش بگیری...در حد این حرفا هم نیستی که در مورد بازیکنی مثل نادال صحبت کنی....
peikan آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peikan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2011, 07:23 PM   #7
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan نمایش پست ها
خوشم میاد که تا ته اعماقا از قهرمانی های نادال میسوزی بسوز تا اتش بگیری...در حد این حرفا هم نیستی که در مورد بازیکنی مثل نادال صحبت کنی....
فکر نمیکنم تو هم در حدی باشی در مورد راجر صحبت کنی تو هم از اینکه راجر بهترین تنیسور تاریخه بسوز
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 12:38 PM   #8
Rajjoko
Member

آواتار Rajjoko

پستها: 62
سپاس: 204
در 61 پست 522 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجوکو-سرنا-سونگا-دلپو

بعضی از دوستان به جنگندگی رافا تو بازیه دیشب اشاره کردن ولی به نظر من رافا جنگنده نبود بشدت عصبی و کلافه بود نوله خیلی با برنامه فورهند رافا رو از کار انداخته بود اگر دقت کرده باشین تمام فشار نواک روی بکهند رافا بود و اجازه نمیداد رافا بازیه خودشو بکنه و همین باعث به هم خوردن تمرکز و به هم ریختن اعصاب رافا شده بود
Rajjoko آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rajjoko به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 01:47 PM   #9
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

قهرماني نوواك رو به هواداراش تبريك مي گم.

واقعا نوواك شايسته بردن اين گرند بود. اگر بازي با راجر رو فاكتور بگيريم در ساير مسابقاتش كاملا از حريفا برتر بود. اگه راجر نبود امسال نوواك مي تونست 4 گرند رو ببره. در آخر هم يه خسته نباشيد به نادال مي گم.
واقعا خوب جنگيد و هر چي داشتو نداشت گذاشت ولي ديگه نشد.

Ahoura آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 01:54 PM   #10
!PARADOX
Rafa's Fan

آواتار !PARADOX

پستها: 44
سپاس: 716
در 42 پست 348 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal

واقعا باید تاسف خورد!
همه جا حرف از زیبایی های بازی و یک بازی فوق حرفه ای میزنن اینجا همه دارن تو سر و کله هم می زنن
واقعا بازیه فوق العاده ای بود چندین گیمش بالای 10 دقیقه طول کشید چندین رالی بالای 30 ضربه استقامت دو بازیکن واقعا بی نظیر بود.من خیلی از دیدن بازی لذت بردم با اینکه بازیکن محبوبم شکست خورد و بسیار ناراحت شدم.
جا داره قهرمانی جوکویچ رو به طرفدارای واقعیش تبریک بگم واقعا حقش بود.
ولی یه قول به همه طرفدارای نادال می دم که همیشه همینجور نمی مونه و نادال با پشتکار زیادش دوباره مرد شماره یک تنیس جهان خواهد شد.
!PARADOX آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !PARADOX به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)