|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | ||
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() من اصلا کاری ندارم خشایار عزیز یا هر عزیز دیگه ای چجوری طرفدار نادال و ... شدن. مهم ادامه داستان هست... تا جایی که من یادمه - چه بعد از عضو شدنم و چه قبلش - خشی (قصد جسارت ندارم ، به عنوان صمیمیت گفتم!) همیشه از اول تورنمنت تا آخرش بوده ، چه نادال آماده بوده و چه نبوده ، چه باخته و چه برده ... به نظر من این جای تقدیر داره که همیشه و در همه حال حامی نادال بوده! ![]() شما این رفتارو با رفتار بقیه مقایسه کنید : کسی که طرفدار ناداله و معمولا بعد از فینال رولند - یا جاهای دیگه که نادال اول شه - میاد سایت و در بقیه ایام در غیبت صغری به سر می بره... یا برعکس کسی که طرفدار راجره و فقط بعد از بردش میاد یا بعد از باختش میاد تو نیم خط پنبه کسیو میزنه که 16 تا گرنداسلم برده... و جمله هایی میگن ، نه با این مضمون : " دیگه برو کنار " ، بلکه با این مضمون : " دیگه برو بمیر "! بعد تشکر هم میشه ازشون! در کل به اعتقاد من یکی از متعصب ترین طرفداران نادال در سایت هست... 2 نکته در آخر : 1. دیشب همینجوری داشتم آرشیو چت باکسو تند تند ورق میزدم ، دیدم پیام دادی! چشمم خواب آلود بود ... دوباره نگاه کردم دیدم نه! درسته. خیلی حال کردم! میدونم خیلی از جو چت باکس خوشت نمیاد... منم نمیگم بیا ولی بعد هر بازی نادالم بیای یکی دوتا پیام بدی ما خیلی کیف می کنم ، البته هر جور راحتی. 2. یه جمله ازت دیدم در شروع فصل خاک ، خیلی تعجب کردم : نقل قول:
![]() ![]() شوخی کردما! میدونم اینم به خاطر علاقه به نادال گفتی! ![]() با اینکه دقیقا تو تنیس و فوتبال الان نقطه مقابل همیم ولی دوستت داریم و امیدواریم هیچ موقع از سایت نری! ![]() ویرایش توسط Pouya : 09-13-2011 در ساعت 06:39 PM |
||
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پارسالم اگه اونو گفتم خب راست گفتم همیشه از باخت نادال لذت میبرم و همیشه دوست دارم ببازه |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
نفرت شما ملاک خوبی برای گفتن حیف که فلانی گرند رو برد نیست!! رافا در تاریخ تنیس صاحب جایگاه بزرگی هست و در آینده فرصت زیادی داره تا جزو دو تنیسور برتر تاریخ بشه... ولی اندی و نواک حالا حالا ها کار دارن تا به عظمت رافا برسن!! ![]() اینکه شما از رافا خوشت نمیاد حق مسلمت هست ولی توهین به این واضحی اصلا کار قشنگی نیست اونم وقتی تنیسور محبوب شما و حتی من هیچ افتخاری در مقایسه با رافا نداره!! |
|
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
AndreS,
Behr@d,
Fakhruddin,
Hatam,
Lily Nadal,
Maani,
Mohammad,
Nima88,
NimaRafi,
PowerVu,
Rafa,
S.A.IVI.A.N,
SABER FED
|
![]() |
#4 | |
Murray's Fan
|
![]() نقل قول:
![]() یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد ![]() |
|
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole,
Rafa,
Juan,Tipsarevic,
Gasquet,Verdasco,Gonzo,
Gulbis,Isner,Ferrero,
Nalbandian,Monfils,
Andreev,Dimitrov,
Sharapova,Ivanovic,
Kvitova,Azarenka,
Lisicki,Vesnina
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!PARADOX,
A!i,
koury,
Lily Nadal,
milikan,
Nima88,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sirvan,
The King
|
![]() |
#6 | |
Banned Users
پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Murray's Fan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
پستها: 62
سپاس: 204
در 61 پست 522 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجوکو-سرنا-سونگا-دلپو
|
![]()
بعضی از دوستان به جنگندگی رافا تو بازیه دیشب اشاره کردن ولی به نظر من رافا جنگنده نبود بشدت عصبی و کلافه بود نوله خیلی با برنامه فورهند رافا رو از کار انداخته بود اگر دقت کرده باشین تمام فشار نواک روی بکهند رافا بود و اجازه نمیداد رافا بازیه خودشو بکنه و همین باعث به هم خوردن تمرکز و به هم ریختن اعصاب رافا شده بود
|
![]() |
![]() |
#9 |
Former Staff
|
![]() قهرماني نوواك رو به هواداراش تبريك مي گم.
![]() واقعا نوواك شايسته بردن اين گرند بود. اگر بازي با راجر رو فاكتور بگيريم در ساير مسابقاتش كاملا از حريفا برتر بود. اگه راجر نبود امسال نوواك مي تونست 4 گرند رو ببره. در آخر هم يه خسته نباشيد به نادال مي گم. واقعا خوب جنگيد و هر چي داشتو نداشت گذاشت ولي ديگه نشد. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rafa's Fan
پستها: 44
سپاس: 716
در 42 پست 348 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal
|
![]()
واقعا باید تاسف خورد!
همه جا حرف از زیبایی های بازی و یک بازی فوق حرفه ای میزنن اینجا همه دارن تو سر و کله هم می زنن واقعا بازیه فوق العاده ای بود چندین گیمش بالای 10 دقیقه طول کشید چندین رالی بالای 30 ضربه استقامت دو بازیکن واقعا بی نظیر بود.من خیلی از دیدن بازی لذت بردم با اینکه بازیکن محبوبم شکست خورد و بسیار ناراحت شدم. جا داره قهرمانی جوکویچ رو به طرفدارای واقعیش تبریک بگم واقعا حقش بود. ولی یه قول به همه طرفدارای نادال می دم که همیشه همینجور نمی مونه و نادال با پشتکار زیادش دوباره مرد شماره یک تنیس جهان خواهد شد. ![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !PARADOX به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ali_RF,
Fakhruddin,
FaRzIn,
Lily Nadal,
milikan,
Nima88,
nole,
PowerVu,
Rafa,
S.A.IVI.A.N,
SABER FED,
Sajad,