بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2009 > تورنمنتهای مردان > Shanghai ATP Masters

Shanghai ATP Masters

October 12-16, Shanghai, China

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟!
رافا در 2 ست 3 15.00%
رافا در 3 ست 2 10.00%
نیکلای در 2 ست 10 50.00%
نیکلای در 3 ست 5 25.00%
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-14-2009, 08:06 PM   #411
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
خوب سعید جان شما فکر کردی کم ارور دادن تو یه بازی چقدر سخته؟؟ اینکه بازیکن حریف رو مجبور کنی ارور بده میدونی چقدر سخته؟؟ یادمه تو مونت کارلو پارسال بازی با فدرر تو یه رالی اینقدر فدرر زد و رافا برگردوند که توپ آخر رو نتونست بره دنبالش و داد زد WooHoo ویدئوش هم تو یوتیوب هست!!

مسلما تحمل کردن ضربات حریف اینقدر آسون نیست که از پای تی وی می بینیم و هر کسی توش خوب باشه و بتونه هر توپی رو برگردونه رافا توپهائی رو برگردونده که حریف و گزارشگرا و مردم همه انگشت به دهن موندن

از طرفی بی کله بازی و تهاجمی محض بودن هم ریسک بالائی میخواد پس وقتی داره با مخلوطی از دفاع و حمله نتیجه میگیره میدونید اگه بخواد بی مهابا حمله کنه چقدر بضررش هست؟؟
تقریبا حرفات درسته کوروش
به نظر من دفاع از حمله سخت تر و طاقت فرسا تره ولی یه چیزی هست که باید بهش دقت کنی
دفاع عالی از حمله ی عالی خیلی آسون تره ! و برای اسطوره شدن و برنده شدن در میادین حساس باید دفاع قابل قبول و حمله ی عالی داشته باشی
درواقع حمله برتر از دفاع هستش ... ولی نه در همه ی شرایط ... نتایج کلی اینو نشون میده
وقتی کسی بی نقص حمله کنه اگه حریفش هم بی نقص دفاع کنه مطمئنا اونی که بی نقص حمله کرده برنده میشه
ولی قدرت دفاعی رافا اکثرا از قدرت حمله ی حریفاش بیشتره و این باعث پیروزیهاش شده و اصلا هم بد نیست ... فقط و فقط بحث سلیقست
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:07 PM   #412
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
اگه منظورت از چیز خاصی بردن گرنداسلم باشه که خیلیا تو این عصر اینجوری هستن ولی کلا بلیک بازیکن بدشانسی بوده و 2 3 سالی که تو اوج بود فدرر بدجور جلوش در اومد و چند قهرمانی رو ازش گرفت.

کلا بازیکن با اخلاقی هم هست و تو این زمینه جز بهترین هاست.
مگه بلیک مسترزی برده؟ مگه تورنمنت معتبری برده؟! همه چیز که گرند اسلم نیست بلیک هم نه گرند اسلم برده نه تورنمنت بزرگ دیگری!!! از نظر اخلاقی خیلی قبولش دارم ولی از نظر فنی متاسفانه در حد تاپ 8 نیست
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:09 PM   #413
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها

اون گزارشگر آلزایمر داشته یا چشاش مشکل داشته که تاپ اسپین های رافا رو با سرعت 4800 تا ندیده و نمی بینه
اون موقع رافا تازه مطرح شده بود پسر خوبم ... منم نگفتم که اسپینش بیشترین اسپین قرن بوده ... گفتم فدرر هم از این جور ضربات زده ... به هر حال نتایج نشون میده که تاپ اسپین صرف زدن چقدر نتیجه میده و بازی کامل چقدر بیشتر !
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:10 PM   #414
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط afshinbarani نمایش پست ها
تقریبا حرفات درسته کوروش
به نظر من دفاع از حمله سخت تر و طاقت فرسا تره ولی یه چیزی هست که باید بهش دقت کنی
دفاع عالی از حمله ی عالی خیلی آسون تره ! و برای اسطوره شدن و برنده شدن در میادین حساس باید دفاع قابل قبول و حمله ی عالی داشته باشی
درواقع حمله برتر از دفاع هستش ... ولی نه در همه ی شرایط ... نتایج کلی اینو نشون میده
وقتی کسی بی نقص حمله کنه اگه حریفش هم بی نقص دفاع کنه مطمئنا اونی که بی نقص حمله کرده برنده میشه
ولی قدرت دفاعی رافا اکثرا از قدرت حمله ی حریفاش بیشتره و این باعث پیروزیهاش شده و اصلا هم بد نیست ... فقط و فقط بحث سلیقست

خب افشین جان باید برای همه نوع سلیقه احترام قائل بود و تحمیل کردن سلیقه ی شخصی به دیگران مطمئنا چیز خوبی نیست... من خودم عاشق حمله هستم چه تو تنیس چه تو فوتبال!! ولی رافا با همه برام فرق داره هر جوری بازی کنه من ستایشش می کنم ولی سعی نمی کنم به همه بقبولونم که دفاع هم خوبه دوستان قصد دارن ما بزور قبول کنیم رافا چون دفاع می کنه و دوستان هم دفاع دوست ندارن پس سبک بازیش مشکل داره
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:12 PM   #415
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak5709 نمایش پست ها
آره خیلی از برداش ناراحت میشم دوست دارم همیشه ببازه... اما با این همه ادعا وقتی top seed اولین بازیشو میبره و این همه ادا ادفار در میاره یاد راجر میفتم که چقدر فرق بین اینا...
برا یه مرد 28 ساله خوب نیست بالا و پایین پریدنولی رافا جوونه شور و شوق داره
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:20 PM   #416
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
نیما جان اتفاقا به نظر من برعکس سرویس های دوم رافا رو زمین های سریع که بالطبع Low Bounce هم هستند یکی از بزرگترین نقطه ضعفاشه، کسایی که سرو ریترن های تهاجمی دارن مثل نواک دلپوترو چلیچ نلبندیان و ... همیشه خدا برای رافا رو سرویسای دوم مشکل درست کردن. فقط چون رافا اصولا درصد سرویسای اولش بالاست نمیزاره کار به سرو دوم بره. همین بازی اخیر با چلیچ دیدید که چلیچ جه جوری وینر میزد رو سرویسای دوم رافا.
خب این چیز واضحی هست که رو سرویس های دوم رافا بهتر میشه ازش امتیاز گرفت.

اون صحبتم کلی بود و کلا عملکردش با بقیه تنیسور ها رو گفتم. مثلا کارلوویچ که خیلی به سرویسش مینازه تو سرویس های دومش درصد امتیاز گیریش پایینتر از رافاست.

هر بازی هم شرایط خاص خودشو داره، ممکنه یه بازیکن خفن جلوش باشه که از ضعف سرویسش نهایت استفاده رو ببره و بتونه بخوبی بازیشو دیکته کنه و یا حتی یه تنیسور ضایع بهش بخوره که حتی نتونه 30 درصدش رو بگیره! (در سرویس دوم رافا منظورمه)
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 08:32 PM   #417
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
مگه بلیک مسترزی برده؟ مگه تورنمنت معتبری برده؟! همه چیز که گرند اسلم نیست بلیک هم نه گرند اسلم برده نه تورنمنت بزرگ دیگری!!! از نظر اخلاقی خیلی قبولش دارم ولی از نظر فنی متاسفانه در حد تاپ 8 نیست
خب معلومه دیگه در حد تاپ 8 نیست اما قبلنا بود.

مثلا یکی مثل لیوبیچیچ که در سال 2006 خیلی خوب کار میکرد. مگه چند تا جام معتبر برد؟ هیچی ولی اسمش بر سر زبونا بود. حالا شاید شما انکار کنی که اون بحث دیگه ای هست.

بردیچ هم مسترز برده، پس در کل باید بگیم بهتر از بلیک بوده؟! این تفکر اشتباه هست.

بلیک زمانی که حقش بود تو تاپ 10 باشه بود و الان هم که وضعیتش اینجوریه نبایدم باشه!
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 09:00 PM   #418
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها

اون گزارشگر آلزایمر داشته یا چشاش مشکل داشته که تاپ اسپین های رافا رو با سرعت 4800 تا ندیده و نمی بینه

کلا بین تمامی ضربات تنیس، راجر فدرر ضرباتی رو می تونه بزنه که هیچ تنیسوری حتی تصورش رو هم نمی تونه بکنه

راجر فدرر ضرباتی رو می تونه بزنه که هیچکس نمی تونه شبیهش رو بزنه
از اون طرف رافا هم توپهایی رو برمی گردونه که جز او کسی قادر به برگشت دادنشون نیست
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 09:02 PM   #419
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
جمع کنید بابا هر وقت راجر تونست یه فورهند هلی کوپتری مثل رافا بزنه بعدا بیاین هارت و پورت کنید
خوبه
واسه زیر توپ زدنهای تنیسور شاسکولشون چه اسما که نمی ذارن!!!
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 09:03 PM   #420
koury
Administrators

آواتار koury

نیما جان قبلنا هم نبود... مدت کمی تو تاپ تن بود که مربوط میشه به دوران افت رادیک ،هیوئیت، آغاسی و سافین !!! بلیک کلا مدت کوتاهی خوب کار کرد و پاداشش هم همون حضور مقطعی تو تاپ تن بود ولی اون دوران هم همچین خیلی خوب نتیجه نمیگرفت مثلا بهترین بردش چی بود؟ دو بار فینال مسترز رسید و یه بار نیمه نهائی گرند اسلم!!! این که لیوبیچیچ سال 2006 خوب کار کرد انکار ناپذیره چون هم حضورش در نیمه نهائی و فینال مسابقات مداوم بود هم به رده ی سوم رنکینگ صعود کرد!!! ولی باز هم میگم در سطح بالائی نبود که بعد ها بخواد اسمش سر زبون ها بمونه
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)