![]() |
#341 |
Former Staff
|
![]() بچه ها شما از راجر تو سال 2012 چی می خواید ؟
من اول از همه مدال المپیک انفرادی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از بس همه کار کردی راجر نمیدونم دیگه چی ازت بخوام ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Senior Member
|
![]()
1.طلای المپیک
![]() 2. حداقل یک گرند اسلم ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
فقط گرند اسلم به اضافه حداقل یکی از مسترز هایی که تا به حال نبرده . مدال المپیک نمیخوام.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Former Staff
|
![]()
من اول ویمبی . ویمبی از همه مهم تره
![]() ![]() ![]() پس من فقط یه ویمبی می خوام و شانگهای. اینا رو بگیره دیگه بسه. ![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Alen,
AndreS,
BABAK,
beeroz,
Behnam RF,
GREAT ROGER,
M A E S T R O,
mh_nik,
Mohammad Reza,
Nima93,
NimaRafi,
Pouya,
roli,
The King
|
![]() |
#345 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
به نظر میرسه تصمیم اشتباهی داره ، البته بارها مشاهده شده ، در نزدیکی یک تورنومنت انصراف داده ، اگر مسابقات دیویس فشاره زیادی روی راجر بیاره ، بعید نیست که در رتردام حضور نخواهد یافت . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Senior Member
|
![]()
هم اکنون راجر در دبی هست ، تا ساعاتی دیگر او میخواهد برای اولین بار در چت فیس بوک شرکت کند ، به صفحه Nike tennis در فیس بوک بروید و سوالات خود را بپرسید .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Roger's Fan
پستها: 76
سپاس: 59
در 76 پست 810 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط راجر!
|
![]()
سلام
بعد از چند وقت امروز یاد این سایت افتادم گفتم یک پیغامی هم بزارم! قهرمانی راجر رو به تمام طرفدارانش با تاخیر تبریک میگم البته برد و باخت مهم نیست این خود راجر ![]() ![]() ![]() ![]() به امید موفقیت روز افزون راجر در زندگی شخصی و ورزشیش به خاطر تمام اون اشک ها* و لبخندهایی که به من هدیه کرد! *پ.ن: تا حالا یاد ندارم که در پیروزیهای بزرگ راجر خندیده باشم ، چون همیشه گریان بوده ام. این اشک ها رو ضافه کنید به اشک (غصه) هایی که بعد از باخت های بزرگ و کوچیک راجر ، سراغ آدم میاد! ویرایش توسط ARA-RF : 12-12-2011 در ساعت 07:22 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Senior Member
|
![]()
راجر همراه با راکت جدید تمرین میکند ، البته ظاهرا این برای تبلیغ راکت استفاده شده .
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
.::. کلوپ هواداران رافائل نادال، اعجوبه ی دنیای تنیس .::. | koury | رافائل نادال (Rafa Nadal) | 352 | 10-05-2017 10:11 PM |
کلوپ هواداران نوواک جوکوویچ؛ سونامی صربستانی دنیای تنیس | koury | نواك جوكوويچ (Novak Djokovic) | 204 | 09-16-2016 07:50 PM |
گالري عكس هاي راجر فدرر | ROGER FEDERER | راجر فدرر (Roger Federer) | 572 | 07-13-2015 12:03 AM |
راجر فدرر از صعود به دیدار پایانی تنیس مسترز رم بازماند. | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 3 | 11-28-2010 03:22 PM |
لحظه باور نكردني براي راجر فدرر | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 1 | 07-07-2009 01:37 PM |