|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
پستها: 11
سپاس: 0
در 9 پست 25 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شدسوال خوب معلومه راجرفدرر
|
![]()
اولین بازی .بازی نیشیکوری باجوکوویچ ساعت 8:30 که هروقت این بازی تموم شه بازی فدرر شروع میشه فکرکنم بازی فدرر حدود ساعت 11 باشه.
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of swiss به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]()
مسلماً چلیچ به اندازه مونفلس راجر رو اذیت نمیکنه. چلیچ با رعایت 2 شرط میتونه بازی رو ببره: 1)از لحاظ ذهنی باور داشته باشه که میتونه به فینال یک گرند اسلم برسه 2)ست اول رو حتماً باید ببره
خوب من فکر کنم زوده که الان چلیچ بتونه راجر رو ببره مگر اینکه واقعاً فدر از لحاظ بدنی کم بیاره و ریکاوری خوبی انجام نداده باشه. شک ندارم که اگر بازی 5 سته بشه چلیچ بازی رو می بره ![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]() نقل قول:
برگرده اما عقب ماندگی 2-0 را شک دارم بتونه جبران کنه |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]()
سلام. بله واقعاً هم تو سینسیناتی راجر رو اذیت کرد و هم نواک رو تو ویمبلدون دق داد ولی خوب باوجود اینکه توانایی شکست راجر رو هم داره اما شانسش رو 1 به 3 میبینم. روحیه جنگندگی به تنهایی واسه شکست راجر کافی نیست، باید قبول کنی راجر راه بازی در مقابل اینجور بازیکنا رو بهتر میدونه. این فقط پیش بینی هست و نتیجه تو مسابقه معلوم میشه. چلیچ ان شاء ا... گرند بعدی به فینال میرسه. نیشی هم که 3-1 نواک رو برد! امیدوارم راجر به فینال برسه و 3-1 های شما برعکس بشه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
پستها: 85
سپاس: 90
در 76 پست 821 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: تاریخ تنیس = roger federer
|
![]()
صحبت های راجر قبل از بازی
راجرفدرراماده سمی فینال دشواری درمقابل مارین چیلیچ کرووات است ودرباره بازی باحریف گفت؟ راجرفدرراماده سمی فینالی است که مسابقه دوباره ایی است که در16 نفر4 هفته قبل درمقابل اودرتورنتوانجام داد راجرفدرریاداشت برداری کرده است اززمانیکه چیلیچ ازتعلیق دوپینگ بازگشته وگوران ایوانیسویچ قهرمان سابق گرانداسلم رابعنوان مربی خودبرگزیده است فدررمیگوید من بایدبگویم که چیلیچ خیلی عالی وشست ورفته بازی میکند فدررشماره 3 جهان میخواهدبازی بهتری نسبت ببازی قبل خود(جلومونفیس) انجام دهدویک پیروزی دیگری ازنتیجه برد 7-6/6-7/6-4 خوددرتورنتوباردیگربوجوداورد فدررادامه داد من درتورنتوبااویک مسابقه لذت بخشی انجام دادم. شمامیدانیدمن دراولین ست عالی نبودم ولی بهرحال موثرافتادوسپس فکرمیکنم 8 مچ پوئن رادردومین ست ازدست دادم؟ سپس مجبورشدیم به سومین ست برویم.دیروقت نیمه شب بود شمامیدانیدشایدان نوعی مسابقه بودکه من نیازبه بردداشتم شمامیدانیددوردوم درساعت 30/12 نیمه شب بود منظورم این است که ایامن واقعآمجبورم اینراانجام دهم؟ اماان دقیقآانچیزی است که مراپیروزمیکند شمامیبینیدبردن اوخوب است.ا شمامیبینید«این موردی است که شماچگونه روشهایتان راپیدامیکنید« من فکرمیکنم اوعالی کارش راانجام دهد فدررهمچنین ازبازی بامونفیس مشابه سازی کرده است برای بازی امشب ومنتظراست ببیندکه چقدردرمقابل چیلیچ به لب توربیاید فدرردراینباره گفت؟ من میدانم چیلیچ فصددارددرخط بیس لاین (خط سرویس ) به ایستدوسعی کندتاحدی که میتواندخودرادیکته کندوبه شکلی دیگر اوکاملاشبیه گائل خواهدبود اوبلندقداست-سرویسهای خوبی دارد-خوب توپ رابرمیگرداند-به توپ خیلی خوب میرسد ازاین نقطه نظر من گمان میکنم که بازی خوب گائل -امشب مقابل وچراغ راه چیلیچ خواهدبود این 2 ومین باراست که چیلیچ به سمی یک گرانداسلم میرسد. ![]() منبع:آقای علیپور |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
پستها: 17
سپاس: 4
در 7 پست 25 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام همه دوستا ن عزیز خسته نباشید من نمی تونم از این استریم هایی که برای آزاد آ»ریکا تو تاپیک مر بوطه گذاشتید استفهده کنم میشه بگید یا از اینا چطور دید ؟یا لینک دیگه بدی فقط خواهشا قبل بازی فدرر بدید ممنون
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
پستها: 33
سپاس: 39
در 32 پست 202 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Yevgeny Kafelnikov-Grigor Dimitrov-Borna Coric-Ernests Gulbis-Milos Raonic
|
![]() نقل قول:
streamhunter.eu ویرایش توسط Cross Court : 09-06-2014 در ساعت 08:44 PM |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Cross Court به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Member
پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
|
![]()
پایان سکوت در تنیس ؟
چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شدهاند که تشویقهای تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است. در تنیس در حین بازی هیچ صدایی به جز صدای ضربه به توپ شنیده نمیشود. تماشاچیان فقط در فاصله بین دو امتیاز میتوانند تشویق کنند و در جریان بازی باید سکوت کامل را برای اینکه یک وقت تمرکز بازیکنان را به هم نزنند، رعایت کنند. اما برخی از فوق ستارههای کنونی تنیس بدشان نمیآید در جریان بازی نیز کمی سروصدا بیشتر باشد. در واقع جمله «سکوت لطفاً!» که داور خطاب به تماشاگران میگوید، جزیی از ورزش تنیس است. اما اگر به برخی از بازیکنان برتر حال حاضر تنیس جهان باشد، این شرایط میتواند تغییر کند. چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شدهاند که تشویقهای تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است. نواک جوکوویچ، نفر اول تنیس جهان به روزنامه «نیویورک تایمز» گفته است: «من در سایر ورزشها مثلاً در انبیای میبینم که این جواب میدهد و برای تماشاگران نیز سرگرمکنندهتر است.» از نظر اندی ماری بریتانیایی نیز مشکلی از لحاظ تمرکز بازیکنان نیز پیش نمیآید: »اگر تماشاچیان بتوانند در کل زمان بازی سروصدا کنند، ما بازیکنان به آن عادت خواهیم کرد.» به نظر قهرمان ویمبلدون پارسال، در حال حاضر فریاد یک تماشاچی در جریان بازی آزاردهنده است، چون فعلاً قانون است که سکوت باشد: «ما الان سرعت توپ و میزان چرخشاش را وقتی که دارد به سمتمان میآید، میشنویم. اما اگر سروصدا باشد دیگر چنین ادراکی نخواهیم داشت.» به نوشته «نیویورک تایمز» ماریا شاراپوا هم موافق تشویق و سروصدای تماشاگران در جریان بازی است. این بازیکن روس که خودش به خاطر جیغهاش به هنگام ضربه زدن بعضاً سوژه بحث میشود، در مورد سروصدای تماشاگران در جریان بازی میگوید: «دوست دارم. تو در این صورت انرژی را حس میکنی و تماشاچیان هم آن وقت دیگر آن قدر خجالتی نخواهد بود.» اما لغو سکوت تماشاگران مخالفانی هم دارد. مثل ارنست گولبیس بازیکن لتونیایی. او خواستار حفظ قوانین به شکل فعلیاش است. چون به اعتقاد او سکوت در حین بازی، از مشخصه تنیس است: «اگر دلم سروصدا بخواهم میتوانم بعدِ بازی به یک بار بروم!» توماس بردیچ بازیکن چکی هم ترجیح میدهد که سکوت در حین بازی را ترجیح میدهد. یا اینکه حداقل زمان آمادهسازی بین هر امتیاز بیشتر شود تا فرصت برای تمرکز کردن کافی باشد. در حال حاضر بازیکنی سرویس میزند پیش از شروع هر امتیاز حداکثر 20 ثانیه فرصت دارد. بردیچ میگوید اگر قرار باشد تماشاگران در حین بازی تشویق هم بکنند، این زمان برای تمرکز کردن کافی نیست. از دوشنبه که اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم فصل شروع میشود، همچنان تماشاگران باید سکوت کنند. با وجود اینکه تماشاچیان نیویورکی به پرسروصدا بودن معروفاند. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]()
خوشبختانه نیشی بدنش خالی نکرد و ست سوم رو با هر زحمتی که شده برد
![]() از استرس مردم تا ست رو برد ![]() امیدوارم در ست چهارم کار رو تموم کنه که در فینال کم نیاره در این مورد فکر نکنم با این طرح موافقت بشه چون که تنیس ورزشیه که به آرامش کامل احتیاج داره تا بازیکنان تمرکزشون رو ار دست ندن اگه بازیکنی تمرکز نداشته باشه نمیتونه حتی نصف چیزی که هست رو نشون بده |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|