بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

2-15 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟
راجر فدرر 91 62.33%
رافائل نادال 36 24.66%
اندی ماری 4 2.74%
نواک جوکویچ 15 10.27%
سایر بازیکنان 0 0%
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-03-2014, 09:32 PM   #291
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
شما اصل قضیه رو نگرفتی ، صحبت راجع به اصل موضوع پیچیده تر از این 4 تا جمله هستش فقط اینو بگم که اسطوره شما زمانی طرفدار جذب کرد که در عمل رقیبی نبود ، ایکاش اسطوره شما 5 6 سال جوونتر بود تا مشخص میشد هرکس چند مرد حلاجه! این از این !
راجع به اون پا داده اومده بالا ، کلی بود حرفم ولی حواسم نبود برای شما فدرری ها به نوعی ویمبی آخر دنیا به حساب میاد دی:
بله خب، دست شما هم درد نکنه هم وطن گرامی...لا مصب این راجر چه قدر اهریمن بوده ما خبر نداشتیم، نامرد یه رقیب نداشته می رفته جام ها رو درو می کرده...دنیا چرا سکوت کرده بوده مقابل این فاجعه من نمی دونم...اصن ذهنیتم نسبت به راجر عوض شد...ممنونم...ای کاش دنیا رو هم شما روشن کنی در این مورد، یه تریبون حتما باید در اختیارتون قرار بگیره...بازم مرسی...

راستی نگران نباش، حلاجیت(!) رو هم یه 5-6 سال بعد که نادال شد هم سن فدرر با هم بررسی می کنیم...راحت باشه خیالت در این زمینه...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 09:36 PM   #292
کیارش
Member

پستها: 34
سپاس: 32
در 27 پست 132 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger Federer#1 نمایش پست ها
واقعا بحث زمین ها یه بحث بی مورد و از حسادتو تنفر هستش تمامیه سطح های تنیس به وقتش زیباست بعد دیدن هارد کورت های زیاد فصل خاک شروع میشه واقعا هم زیباست بعد اون فصل کوتاه چمن و بعدش دوباره زمین سخت این تنوع ها باعث زیبایی تنیس میشه دلیل نمیشه چون رافا 9 تا رولند گرفته بگیم بدرد نمیخوره بلعکس بیشترزیبایش به همینه هرسال منتظریم ببینیم رافا چه عمل کردی تو رولند داره,بنده به شخصه عاشق تمامیه کورت هام که از همه بیشتر هارد کورت رو دوست دارم ولی مهم هیجان تنیس هستش همین.
بنده توقع قهرمانی از راجر نداشتم تااینجاهم اومد دستش درد نکنه هرچند میدونم فینالیسته ولی اگه از راونیچ هم باخت دستش درد نکنه که هستش واقعا ماطرفدارای راجر دیگه ازش حتما جام نمیخوایم ازش فقط بازی زیبا میخوایم و تنها بادیدنش خوشیم,دیگر دوستانه راجری رو نمیدونم ولی من به شخصه خیلی از شکست نادال ناراحت شدم و اون روز کلا یه چیزی کم داشتم چرا چون نادال واقعا حضورش باعث زیبایی بیشتر تور میشه و خیلی دوست داشتم حریف راجر به جای راونیچ رافا بود قبلا هم گفتم هرچند میدونستم شانس راجر کمتربود ولی دوست داشتم ببینم این بازی رو حیف که نشد.
دوست عزیزواقعاازمحدودفدرریهاهستی که منطقی صحبت کردی خوشم اومد.

به این خاطرپیروزیش رابشمادوست عزیزتبریک میگم آرزومیکنم باجام تمام کند.

امانظرشخصی من اینه که هیچ یک ازدوقهرمان موفق نمیشوند.شایدفینال رادونفرکه هیچوقت
گرنداسلمی راندیدندبرگزارکنند.
کیارش آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی کیارش به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 10:59 PM   #293
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
بله خب، دست شما هم درد نکنه هم وطن گرامی...لا مصب این راجر چه قدر اهریمن بوده ما خبر نداشتیم، نامرد یه رقیب نداشته می رفته جام ها رو درو می کرده...دنیا چرا سکوت کرده بوده مقابل این فاجعه من نمی دونم...اصن ذهنیتم نسبت به راجر عوض شد...ممنونم...ای کاش دنیا رو هم شما روشن کنی در این مورد، یه تریبون حتما باید در اختیارتون قرار بگیره...بازم مرسی...

راستی نگران نباش، حلاجیت(!) رو هم یه 5-6 سال بعد که نادال شد هم سن فدرر با هم بررسی می کنیم...راحت باشه خیالت در این زمینه...
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
این شرایط رو اسطوره شما جلوی نواک هم داره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه
ولی خب گفتم که ، یه روزگاری گرند جمع و جور کرد که خوب موقعی بود !

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
از 2007 حساب کنی میشه 5 در مقابل 11 !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش

ویرایش توسط sorina_1100 : 07-03-2014 در ساعت 11:07 PM
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:06 PM   #294
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka

دوستان خوبم لطفا و خواهشا تمام این حرف ها رو بگذارید کنار و فقط و فقط تنیس رو ببینین و به اندازه از بازیکن مورد علاقه تو حمایت کنید
دوست عزیز فدرری طرفداران نادال قطعا جوکو رو حمایت میکنند سوختی یعنی چی؟؟؟ هنانا در رولند امسال منو شما جوکو رو حمایت کردیم
هربازیکنی بعداز بازی و خداحافظی 2تا چیز براش میمونه شخصیت و رکورد شخصیت هر بازیکنی به جز گولبیس وگاه بردیچ برای همه ما زیباست و ارزشمند هست ولی در مورد رکورده که الان با هم می‌جنگند .
در هر تور ی بازیکن خوب بازی میکنه ی تور بد و به نظر من تنیس اینقدر پیشرفت کرده که ی فرد مثل کیریوس بیاد و خوب بازی کنه
همین و بس پس فقط تنیس ببینیم لذت ببریم و بدونیم که تنیس ی ورزشه.
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:28 PM   #295
roger 4 ever
Senior Member

نقل قول:
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش
اوه اوه اوضاع فاجعه تر از این حرف هاست...قبلا حداقل 2- 3 تا کلمه بود که نیاز نبود سایزش و بزرگ کنم اما این پست ماشالا همش نیاز به بزرگ شدن سایز داره واسه همین کلا دست بهش نمی زنم...اوه اوه اوه، خیلی اوضاع خرابه...شب بخیر عزیزم...کلا ورزش و دنبال نکن اصن شما ولی...نقاشی کار کن، تئاتر، سینما...ولی ورزش نه خواهشا، اوضاع زیر خط فقره لا مصب...شب بخیر...
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:29 PM   #296
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها

ویرایش :

خدایا خودت به ما صبر بده !
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:40 PM   #297
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

نقل قول:
اوه اوه اوضاع فاجعه تر از این حرف هاست...قبلا حداقل 2- 3 تا کلمه بود که نیاز نبود سایزش و بزرگ کنم اما این پست ماشالا همش نیاز به بزرگ شدن سایز داره واسه همین کلا دست بهش نمی زنم...اوه اوه اوه، خیلی اوضاع خرابه...شب بخیر عزیزم...کلا ورزش و دنبال نکن اصن شما ولی...نقاشی کار کن، تئاتر، سینما...ولی ورزش نه خواهشا، اوضاع زیر خط فقره لا مصب...شب بخیر...
راستی دقت کردی مبنا رو 2008 بزاری اسطورت نصف نوله گرند گرفته و یکی بیشتر از اندی از 2007 هم حساب کنی بازم یکی کمتره از نوله حالا با رافا مقایسه نمیکنم هد تو هد هام مشخصه اونم احتیاجی به صحبت نداره آره داداشم بخواب ، خوابای رنگی ببینی فقط اینو یادت باشه نمیشه واقعیت رو وارونه جلوه داد ، مغالطه کردن هم تا یه جایی کاربرد داره از یه جایی به بعد شب بخیر بگی و بخوابی سنگین تره
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:41 PM   #298
roger 4 ever
Senior Member

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
خدایا خودت به ما صبر بده !
بعد مهدی تو به من می گی که با نیش و کنایه با اینا حرف نزن...خب من الان باید دلیل بیارم برا ایشون مثلا؟!...روزی که بخوام دلیل برا همچین پستایی از یه همچین آدمایی بیارم روز مرگه منه...
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:45 PM   #299
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

نقل قول:
بعد مهدی تو به من می گی که با نیش و کنایه با اینا حرف نزن...خب من الان باید دلیل بیارم برا ایشون مثلا؟!...روزی که بخوام دلیل برا همچین پستایی از یه همچین آدمایی بیارم روز مرگه منه...
نشد دیگه
کلا مقوله سن راجر خیلی خوبه برا طرفدارش ، مسائل رو تبدیل به برد برد کرده !
میبره اسطوره هستش عالیه فلان بهمان
میبازه ، بزار نادال بشه انقد سالش بزار نوله بشن انقد سالش
توصیه میکنم حداقل خودتون تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ، زیاد قشنگ نیس بعد از هر برد صحبت از اسطوره بودن باشه و بعد از باخت مسئله سن مطرح بشه
این دلیل آوردن و اینا رو گفتی ، یاد یه چیزی افتادم ولی میدونم خوابت میاد نمیگم...
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 11:51 PM   #300
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
راستی دقت کردی مبنا رو 2008 بزاری اسطورت نصف نوله گرند گرفته و یکی بیشتر از اندی از 2007 هم حساب کنی بازم یکی کمتره از نوله حالا با رافا مقایسه نمیکنم هد تو هد هام مشخصه اونم احتیاجی به صحبت نداره آره داداشم بخواب ، خوابای رنگی ببینی فقط اینو یادت باشه نمیشه واقعیت رو وارونه جلوه داد ، مغالطه کردن هم تا یه جایی کاربرد داره از یه جایی به بعد شب بخیر بگی و بخوابی سنگین تره
دوست عزیز شما روزه میگیرید؟ اگه میگیرید دیگه از فردا نگیرید بهتون نمیسازه ، بدنتون هم نمیکشه . گناهشم پای من ، حاضرم برم جهنم ، عذابی که از این دو سه تا پست شما کشیدم از عذاب جهنم بدتره .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)