|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
یه نفر اومد یه توهینی کرد چرا میپری وسط .مگه اینجا مدیر نداره خودشون برخورد میکنن.باز میای جار وجنجال راه میندازی. باز جو رو متشنج میکنی. از گذشته که درس نمیگیری قربونت برم.چقدر بهت بگیم.بی فایدست... من احمق رو بگو میام توی فروم تا قهرمانی بیشتر بهم بچسپه.می زنید زهر مارش میکنید ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#282 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#283 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان خواهش دارم حرمت هم رو نگه داريم.
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
بس با اين حساب اگه راجر رانراپ فرنچ اوپن باشه نامبر وان ميمونه؟يا بايد امتيازات لازم رو از هال بگيره تا ركورد دار شه؟
دوستا با اطلاع يه توضيح خوبي لطف كنن ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#285 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
مگه بازی رو ندیدی؟!!! فدرر باخت آقا فخرالدین!! رافا قهرمان شده نه فدرر! تو که میمونی تماشا میکنی بعد هم افتخار میکنی که تکلیفت رو انجام دادی!! نمی بینی چی مینویسه ؟؟؟ من جو رو متشنج میکنم؟!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Tech Support
![]() |
![]()
اه، اینقدر بحث اضافه نکنید و هی اشتباهات هم رو تکرار نکنید.
اولش اون کابر اشتباه کرد، بعد رضا، بعد هم فخری... بابا تو کار هم دخالت نکنید، گزارش کنید من برخورد میکنم. مهلت تعیین شده تموم شد، پستها پاک شدند. |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#287 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() منم به نوبه ی خودم مجدداً قهرمانی رافا و ارغوان رو تبریک می گم. رافا و راجر بازی متوسطی رو انجام دادند اگر چه در چندین موقعیت، صحنه های دیدنی ای رو خلق کردند. رافا تونست در آخر ست اول Hold کنه و دوباره Break نشه. در ست دوم هم در تای بریک راجر خیلی جلو بود و این خودش بود که از موقعیت هاش برای گرفتن امتیاز ست استفاده نکرد. آخرین پوینت هم خیلی جالب بود. کاش صحنه آهسته ای داشت که متوجه می شدین دقیقاً چی شد که راجر توپ رو برنگردوند. رافا نسبت به پیشرفتی که در دو مسترز اخیر کرده بود بازیش خیلی مجدداً افت کرده بود و ضربه های Winner معمولیش هم گاهی به ثمر نمی رسید. باید برای French Open 2010 خیلی تمرین کنه! بازی ها اونجا 3 از 5 هست و حریف های مهمتری رو هم در پیش خواهد داشت! اما ... در مورد اهدای جوایز!!!! حالم به هم خورد. پارسال اون همه تدارک دیده بودند. یه Stage درست و حسابی درست کرده بودند. یه عالمه کاغذ رنگی هوا کردند برای قهرمانی فدرر و سفینا + دعوت از Hilary Swank ستاره ی هالیوود + جایزه ی اتومبیل لکسوز!!! اما امسال نه تنها جایزه ی قهرمان آقایان و خانم ها رو با هم ندادند بلکه حتی یک Stage ساده هم برای این تورنمنت پرخرج آماده نکردند! خاک بر سرشون با این بحران اقتصادی که معلوم نیست تا کی می خوان به بهانه ی اون گدا بازی دربیارند! من رو بگو فکر کردم اهدای جوایز به ارغوان همزمان با نادال هست مثل پارسال. کف دستم رو بو نکرده بودم که اینجوری ضایع برگزار می شه مراسم! حالا می دونین آیا مراسم قهرمانی ارغوان رو اصلاً جایی پخش می کنه مجدداً مثل دوبی اسپرت و ابوظبی و یورواسپرت. آرزو به دل موندم! این همه مراسم رو دیده ام. یه دونه که برای ارغوان بود اینجوری به کل از دست دادمش اگر چه در پخش زنده بازی ها، حتی Eurosport هم پوششش نداد!!! هر چه قدر رافا با به دست آوردن نسبی روحیه جنگندگیش من رو خوشحال کرد، این مراسم آخر حالم رو بد جوری گرفت! شما این عکسهای پارسال رو ببینید و خودتون این مراسم رو با مراسم خشک امسال که روی یه سطح 3 متر در 2 متر برگزار شد رو مقایسه کنید!!! تازه جک قضیه این بود که به قهرمان و نایب قهرمان به هر دو یک سینی یادبود استیل دقیقاً مثل هم دادند! گدا بازی هم حدی داره! خوب از سفیر کشورتون تجلیل کردید!!!! ![]() ![]() ![]() مردشورتون رو ببرن امسال با این مراسم اهدای جام... اصلاً با پارسال قابل قیاس نیست! اه اه.. ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 11:46 PM |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#290 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 0
در 8 پست 45 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام من پویان هستم همین الان این سایتو پیدا کردمو عضو شدم به تنیس و نادال علاقه زیادی دارم امشبم که حال داد به ما ولی خیلی اطلاعی از اصطلاحاتی که وجود داره و قوانینی که هست ندارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
در کل هنوز رافا باید خیلی تمرین کنه به نظرم هنوز خیلی جایه پیشرفت داره و میتونه حتی رکوردایه روجر هم بشکونه اگه به همین رونده رو به جلوش ادامه بده فقط یه نکته من تو سایت هوادارایه رئالم عضو هستم اصلا اینطوری نیست که بگن 30مین وقت میدیم درست کنید چشم به هم بزنید پاک شده یعنی اولش واسه خود ما هم سخت بود ولی یواش یواش واسمون جا افتاد که حدمونو بدونیمو به هم احترام بزاریم البته فقط نظر بود فوضولی نباشه یه وقت vamoooooosssssssss rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
تنیس، مسترز، مادرید، 2010 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|