|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#251 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
اگه همین کل کلا و بحثا نبود خیلی از جذابیت فروم کاسته میشد و البته خیلی بحثهای فنی هم در خلل همین بحث در مورد رافا و راجر پیش کشیده میشه که بسیار هم مفید هستن . |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#252 | |
Member
پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
دوست عزيزم بنده نه قصد كلاس گذاشتن دارم و نه زير پا گذاشتن جذابيت هاي اين فوروم شما به تعداد پست هاي بنده نگاه كنيد و خواهيد ديد كه اگر بحث كلاس گذاشتن بود تعداد پست هاي بنده همانند تعداد پست هاي شما بود!! بحث بنده فقط در اين هست كه متاسفانه بعضي از واقعيات در اين بحث ها زير پا گذاشته ميشود و به همين خاطر چندين بحث بي مورد ديگر نيز ادامه پيدا ميكند و اين است كه از اين بحث ها ادم كلافه ميشود!! |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farhad10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#253 |
Tech Support
![]() |
![]()
ای بابا، حالا بیا اینو توجیه کن، یعنی فک میکنی اگه میگم دابل بیگل میشد یعنی واقعا اسکور 60 60 میشد؟! میخوام اوج پرفورمنس ضعیف رافا رو بگم.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#254 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
همین آقای Saeedzr رو میبینی ؟ خیال کردی چرا کم پست میده ؟ چون میخواد بگه من باکلاسم ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#255 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() جناب مغز یه نگاه به پست های من بنداز ، من میگم نه تنها بیگل نمیشد ، خیلی خیلی هم بعید بود که ببازه . به هر کسی . تو بیخودی شلوغش میکنی و بازم میگم مشکلت اینه که فقط به رافا نگاه میکنی اصلا حاضر نیستی ببینی که مثلا حریفت به این خوبی سرویس میزنه ... و البته خیلی چیزای دیگه رو هم نمیخوای ببینی رافا پرفورمنس ضعیفی نداشت . تو بازیهای قبلی اکثرا از حریف جلو بود و ریسکی تر بازی میکرد ، این دفعه تحت فشار بود و منتظر موند تا ارنست خودش کار رو تموم کنه که این کار رو هم کرد . حالا شما میخوای بگی رافا بد فورهند زد ؟ من مخالفم ، وقتی گولبیس با اون قدرت ضربه میزد مجبور بود فقط به برگشت دادن توپ فکر کنه ... دیگه شرت و عمیق بودنش بماند ! |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#256 | |
Member
پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
دوست عزيزم اينو دوستانه به شما عرض ميكنم. شما مدير اين سايت هستيد و نبايد با ديدن پست يك كاربر اينطور در مورد اون كاربر صحبت وقضاوت كنيد كه منظور فلان كاربر از زدن اون پست چيست!! شما متاسفانه با ديدن يك پست از بنده سريع واكنش نشان داديد و اون پست شماره 251 رو زديد!! چون نميخوام اين بحث به درازا بكشد در ادامه در اين مورد ديگر پستي ارسال نخواهم كرد. موفق باشيد در پناه حق. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
و البته تشکر هم کردم که بدیهیاتی رو در مورد راجر گفتید . خلاصه اگه واکنش من باعث آزردگی خاطر شما شد ، صمیمانه پوزش خواهی میکنم . شما هم موفق باشید و البته در پناه حق . |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#258 |
Forum Expert
|
![]()
با سلام
اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست Hrbaty هم که الان دیگه در دوران اخر بازیش به سر می بره و در Challenger بازی میکنه هم در سریهای Head-to-Head از Federer پیش است. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
BABAK,
Fakhruddin,
farhad10,
kiavash,
koury,
mjrs,
nole,
pasia,
PowerVu,
Rafa,
S.A.IVI.A.N,
Saeedzr,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#259 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#260 |
Forum Expert
|
![]()
دو نکته منفی راجع به استادیومی که چندین سال منتظر افتتاحش بودیم بدم:
1- هنگامی که افتاب غروب می کند بر روی تور و چند متری اینور و انور ان از طرف بغل سایه می افتد که باعث می شود تا دریافت کننده سرویس به مشکل بر بخورد ( چون توپ لحظه ای در سایه گم می شود ) 2- پشت Baseline و اطراف زمین مکان زیادی وجود ندارد ( بر خلاف Phillipe Chatrier که بزرگترین در جهان است ) و این کار را برای بازیکنان دفاعی که از چندین متر پشت Baseline سعی در بازگرداندن توپها دارند را مشکل می کند. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
مسترز، رم، مدافع، رافائل نادال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|