بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open)

مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open)

17 اسفند ماه تا 1 فروردین - ایندین ولز، ایالات متحده امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-21-2010, 03:08 PM   #241
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
بیخیال کوروش، نزدیک یک سال چیزی نبردن خیلی سخته ولی بی انصاف نباشیم رافا بازیش خیلی پیشرفت کرده، بازی دیروز اولش خوب نبود ولی اواسط بازی اکثر پوینتها زیر فورهندهای رافا میچرخید، اواخر بازی هم آمار فورهند وینرها رو نشون داد فک کنم 17 به 7 به نفع رافا بود، کی تا حالا دیده بودیم رافا بیاد درون زمین On-Rise بزنه فورهند؟ در صورتی که چند وقته شروع کرده به اینکار، این خودش خیلی عالیه. همین فورهندهای Down the Line ش که به مراتب بیشتر استفاده میکنه این روزها. تغییر جهت دادن به ضربات!! دیگه 50 بار کراسکورت نمیزنه، سعی میکنه امتیازها رو کوتاه کنه. اینا همش چیزای جدیده که بهاش هم سنگینه و داریم میدیم، ولی آینده اینطور نمیمونه ....
یه نکته دیگه در مورد رافا برام خوشحال کنندست، اینکه شده مثل بقیه تنیسبازها.
رافا معمولا قبلا یا میبرد یا اگه میباخت بدجور میباخت علی الخصوص روی هارد، ولی الان اینجوری نیست میاد یه بازی رو نزدیک میبازه، از ابتدای این فصل اول که اصلا سودرلینگ رو برد، بعد تو دوحه تا یک قدمی بردن نیکلای پیشرفت رفت، بعد تو استرالیا در بازی باخت که دست و پا بسته نبود، نمیدونم منظرومو رسوندم یا نه مثلا تو شانگهای با همین داویندکو اصلا جریان بازی طوری نبود که بگیم رافا میتونه ببره، یا مثلا یو اس اپن، اون باختها واقعا دردآور بود، رافا اصلا نمیتونست بریک پوینت بدست بیاره، ولی الان کلی بدست میاره و در کانورتش موفق نیست، الان رافا خیلی جاهای بازی به راحتی دامینیت داره بر امتیازها و عالی بازی میکنه ولی چیزی که الان به نظرم برعکس قبل دیگه نداره همون Mental Toughness که قبلا بهش شهره بود، الان وقتی بریک میشه، استرس از سر و روش میریزه بیرون، تصمیماتش اشتباه میشه، بازی دیروز، رافا با نامیدی کامل رفت تو تایبریک، چون انتظار داشت گیم آخر ایوان رو بریک کنه ولی نتونست بعد تو تایبریک نقطه عطفش همون امتیازی بود که اومد روی تور و یه والی احمقانه Deep کرد که به معنای واقعی کلمه Frustrating بود، بعدشم به قول رابی زد Safe Mode و بازی پسیو و بقیه ماجرا. اینجور عدم یکنواختی و نداشتن اعتماد به نفس، چیزای جدیدیه تو رافا که فقط میتونه با بردن تورنمنت بهش برگرده، فصل خاک در راهه و رافا اونجا حرفای زیادی برای گفتن داره ...

آره عزیزم
ولی شما به این مساله هم فکر کن که حریف، لیوبیچیچ بود که رافا می تونست بازیش رو دیکته کنه
به هر حال ایوان هر نکته ی مثبتی داشته باشه، تحرکش به جناحین خیلی خوب نبست و رافا با استفاده از گوشه های زمین سعی می کرد ازش امتیاز بگیره

یه مساله دیگه اینکه رافا به تنیسورهای خیلی شاخی در ایندین ولز برخورد نکرد
شاید به قول شما امیدواری هایی هم در بازی رافا وجود داره، ولی این نگرانی هم وجود داره که رافا مدتهاست تنیسور شاخی رو نبرده

فقط یه سودرلینگ، اونم در یه بازی نمایشی شکست داد

بعدش، شما چی به سرتون اومده که نزدیک باختن رافا براتون افتخار شده؟
شما به رافای شانگهای نگاه نکن، اونجا که نادال جنازه بود
نادالی که استرالیای پارسال قهرمان شده بود، امسال در سه ست پیاپی در یکچهارم نهایی می بازه، اونوقت شما میای می گی باید خوشحال باشیم که دست و پابسته نبود؟

باختهای توی یو اس اوپن و شانگهای به اون شکل رو همه می دونن که به چه دلیل بود
اما از اون زمان ماههاست که می گذره و همه از رافا انتظار دارن که خیلی بهتر شده باشه
خیلی بهتر، نه فقط اینکه برک پوینت به دست بیاره مقابل موری

دقت کنید، شما در مورد رافائل نادال دارید صحبت می کنید
نه فلورنت سرا
چقدر انتظاراتتون پایین اومده

در مورد نکاتی هم که در مورد رافا گفتین
من بارها خودم به این مساله اشاره کردم

رافا هروقت به دردسر بیفته، و واقعا احساس خطر کنه، دوباره می شه همون زیر توپ زن سابق
تای برک دیشب رو می دیدین؟
منظور من از زیر توپ زن، دقیقا همون لحظاته

تمامی اون تغییراتی که می گین بازی رافا کرده، بهت قول میدم در یه بازی نزدیک و حساس، دوباره رنگ می بازه
مطمئنم رافا بازم به یه تنیسور شاخ بخوره، اون جوری بازی می کنه که بهش خو گرفته

milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 03:12 PM   #242
Roger.tennis
Senior Member

آواتار Roger.tennis

پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

عجب پایانی داشت این مسترز Paribas Open
البته هنوز فینالش مونده ولی فکر کنم برا همه بچه ها این تورنومنت تموم شده
راجر که اول سر باخت بعد نواک بعد موری و آخر سر هم نادال
کم کم داشتیم عادت می کردیم که یکی از این 4 تا جام های بزرگ رو مال خودشون کنن
ولی حالا میشینیم فینال جدیدی رو میبینیم و شاید هم نبینیم
حالا یه مسترز 1000 تایی گنده دست یکی غیر از این 4 تا میوفته
متاسفانه من این چند وقت نتونستم زیاد سر بزنم و از دوستان لذت ببرم
خدا بخات سال جدید برا همه 20 باشه
راستی من خیلی وقته خشایار رو ندیدم
اگه دیدینش بگید فرد سلام رسوند
همتون رو دوست دارم
Roger.tennis آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger.tennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 03:35 PM   #243
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

اولا بازی با سودریلنگ اسمش نمایشی بود ولی نبرد بین این دو تا کاملا جدی بود هم رافا با تمام وجود میخواست ببره، هم سودرلینگ.
دوما بردن و باختن تو بعضی از مسابقات شخص بهتر رو معرفی نمیکنه، بارها و بارها مسابقاتی بوده که هر دو طرف مچ پوینت داشتن ولی بالاخره یکی برده، اینطور موقع ها تنیس و تکنیک کمتر اثر داره، شانس و برتری ذهنیه که حرف اول رو میزنه، همین رافا نادال بارها و بارها بازیهایی اینچنین رو برده، همون بازی معروف پارسال برابر داوید نلبندیان یا ... ، یا همین باخت راجر به باقداتیس از مو هم مرزش باریکتر بود. اینا حقیقت ورزشه.
باختهای امسال رافا هم تقریبا تو این دست بوده، یعنی رافا از لحاظ تکنیکی مشکلش کمتر بوده و فقط نمی تونه ثبات و تمرکز و سلطه ذهنیش بر بازی رو حفظ کنه، ببین رافا استرالین اپن 2008 میاد جلوی سونگا پودر میشه، کاملا دست و پا بسته، ولی الان دیگه اینطور نیست، ورزشه دیگه میاد تو یه مسابقه کاملا Competitive میبازه، برای همه هم پیش میاد، مگه راجر نباخت اینجا؟ مگه موری نباخت مگه نواک نباخت؟
تازه اونا یه مدت دارن مدام بازی میکنن و هی زرت و زرت مصدوم نمیشن.
من خودم وقتی رافا تو بازی به توپ بسته بشه و پس و پیش وینر بخوره و ببازه خیلی ناراحت میشم ولی بیاد یه بازی به UE های خودش ببازه، زیاد برام مهم نیست.
بله میدونم دارم درباره کی حرف میزنیم ولی باید تو مقوله Performance تجربه داشته باشی و بدونی که اگه 100 امادگی بدنی و تکنیکی داشته باشی ولی بدون روحیه و اعتماد به نفس بری برای اجرا، تو گویی اصلا هیچی به هیچی، گند میزنی به همه چی.
در ضمن رافا تو تایبریک فقط یک پوینت رو خیلی پسیو بازی کرد که اگه نمی کرد هم چیزی عوض نمیشد، با یک پوینت هم نمیشه قضاوت کرد در طول بازی خیلی کم پسیو شد. و خوب بازی رو دیکته میکرد.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 03:57 PM   #244
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

به هر حال نمی تونی کتمان کنی که انگیزه ها در یه بازی نمایشی، کمتر از یه بازی رسمیه
مثلا سودرلینگ دیشب وقتی اوایل ست سوم برک شد، راکتش رو به زمین کوبید از بس که ناراحت شد
در بازیهای رسمی، بعلت اینکه پای پول، امتیاز، افتخار و ... وسطه، خیلی فرق داره

بله، کاملا قبول دارم
خیلی وقتا می شه خوب بازی کنی و ببازی
خیلی وقتا ممکنه بد بازی کنی و ببری

در مورد راجر هم گفتم، مقابل بگدتیس خوب نبود، حتی اگه می برد
رافا هم دیشب خوب نبود، حتی اگه می برد
یا راجر مقابل بنتو، بد نبود ولی باخت
اون عملکرد تنیسوره که در زمین مهمه، قبول

شما می گی دیشب در یه بازی رقابتی باخت، و این ایرادی نداره
ولی من می گم رافا اصلا نباید به لیوبیچیچ اجازه ی یه بازی رقابتی رو بده
انتظاری که من ازش دارم اینه
همون طور که راجر نباید به بگدتیس اجازه ی یه بازی رقابتی رو بده
باید بزنه له کندش

شما می گی سال 2008 مقابل سونگا پودر شد، ولی امسال برک پوینت داره مقابل موری
خوب من از این منظر نگاه می کنم
سال 2008 قهرمان شد ، امسال توی یکچهارم در سه ست پیاپی باخت
آنچنان هم بازی Competitive نبود به قول شما خارجی ها
بازی در کنترل موری بود، هر چند خیلی رافا سعی می کرد بازیش رو دیکته کنه، ولی باز هم در انتهای روز می شد گفت رافا یه بازنده ی مطلق بود

شاید شما بگی باخت زیاد در ورزش پیش میاد
ولی باخت داره برای رافا به یه عادت تبدیل می شه که زیاد پیش میاد
باشه، باخت در مقابل داویدنکو مرزش از مو هم باریکتر بود، اما در مقابل موری چی؟
باختهاش در لندن و پاریس و تورنمنتهای پارسال چی؟

قبول ندارم، حاقل 3-4 تا پوینت توی تای برک رو یادمه که خیلی پسیو و شورت بازی کرد
بله، در طول بازی سرویس گیمهای خودش رو خوب هولد می کمرد و صدای پای باخت به گوشش برخورد نکرد
اما توی تای برک خودش رو نزدیک به باخت حس کرد و شد همون رافا

4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 04:16 PM   #245
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

Nadal همانطور که گزارشگران تلویزیونی هم به ان اشاره کرده اند از پس از بازگشت از مصدومیت در مسابقات Montreal دیگر ان Return of serve ی که در گذشته داشت رو نداره , نمونش همین بازی دیشب:
Nadal`s 1st serve return points won = 82%
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 05:53 PM   #246
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
Nadal همانطور که گزارشگران تلویزیونی هم به ان اشاره کرده اند از پس از بازگشت از مصدومیت در مسابقات Montreal دیگر ان Return of serve ی که در گذشته داشت رو نداره , نمونش همین بازی دیشب:
Nadal`s 1st serve return points won = 82%
البته اسم رو اشتباه نوشتید فرید جان.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 06:53 PM   #247
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
نتايج عجيبي رقم خورد!!!حذف ماري به فينال رسيدن ايوان پسرفت مجدد نادال!!!!!

خب ما صبر ميكنيم اون روايت خوبي كه كورش كبير(koury) كرد كه قبل از رولن گاروس نادال 2 رو پس بگيره!!!!
سلام

دوست عزیز البته من دیشب شدیدا از دست رافا عصبانی بودم و هنوزم نتونستم باختش رو هضم کنم ولی نشستم کلامو قاضی کردم دیدم انصافا رافا بازیش تو این مدت خیلی بهتر شده فقط افسوس که ما حوصله و طاقت مون کمه و زود از کوره در میریم... خود من اگرچه از بازی زیبا لذت می برم ولی اغلب اوقات نتیجه گرا هستم!!! برای من برد رافا بیشتر از اگرسیو بازی کردنش می چسبه!!! دیگه اینجوریم دیگه نمیشه کاریش کرد، من حق میدم رافا اعتماد به نفسش کم باشه و قهرمانی نیاره ولی همچنان از باخت دیشبش ناراحت هستم... همه ی اینها رو گفتم که اون قسمتی که شما گفتی پسرفت نادال رو نقض کنم رافا بازیش بهتر شده ولی نتیجه گرفتنش کمی افت کرده، که اونم با بازی های بیشتر فکر کنم بزودی نتیجه هم میگیره!!

ضمنا در مورد رنک رافا من همچنان معتقدم تا رولند گروس با تمام امتیازاتی که برای دفاع داره باز هم شانس دومیش بیشتر از جوکو و موری هست و این رو فاصله های کم این سه نفر تائید می کنه

ویرایش توسط koury : 03-21-2010 در ساعت 07:46 PM
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 06:59 PM   #248
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
بیخیال کوروش، نزدیک یک سال چیزی نبردن خیلی سخته ولی بی انصاف نباشیم رافا بازیش خیلی پیشرفت کرده، بازی دیروز اولش خوب نبود ولی اواسط بازی اکثر پوینتها زیر فورهندهای رافا میچرخید، اواخر بازی هم آمار فورهند وینرها رو نشون داد فک کنم 17 به 7 به نفع رافا بود، کی تا حالا دیده بودیم رافا بیاد درون زمین On-Rise بزنه فورهند؟ در صورتی که چند وقته شروع کرده به اینکار، این خودش خیلی عالیه. همین فورهندهای Down the Line ش که به مراتب بیشتر استفاده میکنه این روزها. تغییر جهت دادن به ضربات!! دیگه 50 بار کراسکورت نمیزنه، سعی میکنه امتیازها رو کوتاه کنه. اینا همش چیزای جدیده که بهاش هم سنگینه و داریم میدیم، ولی آینده اینطور نمیمونه ....
یه نکته دیگه در مورد رافا برام خوشحال کنندست، اینکه شده مثل بقیه تنیسبازها.
رافا معمولا قبلا یا میبرد یا اگه میباخت بدجور میباخت علی الخصوص روی هارد، ولی الان اینجوری نیست میاد یه بازی رو نزدیک میبازه، از ابتدای این فصل اول که اصلا سودرلینگ رو برد، بعد تو دوحه تا یک قدمی بردن نیکلای پیشرفت رفت، بعد تو استرالیا در بازی باخت که دست و پا بسته نبود، نمیدونم منظرومو رسوندم یا نه مثلا تو شانگهای با همین داویندکو اصلا جریان بازی طوری نبود که بگیم رافا میتونه ببره، یا مثلا یو اس اپن، اون باختها واقعا دردآور بود، رافا اصلا نمیتونست بریک پوینت بدست بیاره، ولی الان کلی بدست میاره و در کانورتش موفق نیست، الان رافا خیلی جاهای بازی به راحتی دامینیت داره بر امتیازها و عالی بازی میکنه ولی چیزی که الان به نظرم برعکس قبل دیگه نداره همون Mental Toughness که قبلا بهش شهره بود، الان وقتی بریک میشه، استرس از سر و روش میریزه بیرون، تصمیماتش اشتباه میشه، بازی دیروز، رافا با نامیدی کامل رفت تو تایبریک، چون انتظار داشت گیم آخر ایوان رو بریک کنه ولی نتونست بعد تو تایبریک نقطه عطفش همون امتیازی بود که اومد روی تور و یه والی احمقانه Deep کرد که به معنای واقعی کلمه Frustrating بود، بعدشم به قول رابی زد Safe Mode و بازی پسیو و بقیه ماجرا. اینجور عدم یکنواختی و نداشتن اعتماد به نفس، چیزای جدیدیه تو رافا که فقط میتونه با بردن تورنمنت بهش برگرده، فصل خاک در راهه و رافا اونجا حرفای زیادی برای گفتن داره ...

ممد جان من کل یوم با پستت موافقم اگر چه باخت دیشب رافا رو فراموش نمی کنم ولی قبول دارم که خیلی بازیش بهتر شده و ضرباتش فوق العاده نسبت به اواخر سال قبل بهتر شده ولی خوب نتیجه گیری هم جزئی از مسابقاته و فقط بازی خوب نمیتونه برای رافا جام بیاره...

من هم معتقدم مثل سال 2008 که تو 3 ماه اول سال و در مجموع اواسط 2007 تا سه ماه اول 2008 در 9-10 ماه هیچ جامی نیاورد میتونه امثال هم ورق رو برگردونه و از این پس بخصوص از فصل خاک نتایج بهتری بگیره و اون اعتماد بنفس و Mentality ش رو مثل سابق داشته باشه ولی ممکنه زمان بر باشه، همونطور هم که تو پست بالا گفتم ما کم طاقتیم و من خودم رو عرض می کنم سریع از باختش نا امید شدم وگرنه شاید در دراز مدت و در ادامه ی فصل، فصل بهتری رو در پیش داشته باشه که امیدوارم همینطور باشه
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 07:05 PM   #249
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها

7-بخصوص اين آقاي كورش كه من ازش بيشتر انتظار داشتم،معلومه از قديم الزمان طرفدار رافا بوده الان اينجور در موردش گپ ميزنه ديگه واسم عجيبه،اونم فهش و ناسزار به كسي كه طرفدارشه. ايوان خدايش خوب بازي كرد.
8-بابا رافا هميش تو فكر بوسيدن شكيراست واسه همين نميتونه خوب بازي كنه منم جاش بودم نميتونسم!
9-ديگه هيچي
دوست عزیز چه اشکالی داره آدم از کسی که دوستش داره و طرفدارشه انتقاد کنه؟؟ من همیشه تو خونه وقتی رافا در حال باخته هر چی فحش تو دهنم بیاد بهش میدم همونطور که وقتی از کسی خوشم نیاد میدم مثل سودرلینگ و داویدنکو و... تو فوتبال هم همینطوره از کسی خوشم بیاد یا نیاد و ضد حال بخورم بهش فحش میدم چون تو حریم شخصیم هستم ولی هیچوقت تو انجمنی به کسی فحشی ندادم

اون پست من رو هم به حساب عصبانیت شدید و انتقادی من بزارید وگرنه من قصد اهانت به کسی رو ندارم منکر بازی خوب ایوان هم نمیشم هر چند رافا میتونست راحت تر ببره
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-21-2010, 09:10 PM   #250
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
ضمنا در مورد رنک رافا من همچنان معتقدم تا رولند گروس با تمام امتیازاتی که برای دفاع داره باز هم شانس دومیش بیشتر از جوکو و موری هست و این رو فاصله های کم این سه نفر تائید می کنه

آخه طبق چه قاعده ای شانسش بیشتره؟
روتو برم

تنها جایی که می تونه امتیاز بگیره، میامی و مادریده

یعنی نه تنها خودش باید به خوبی پارسال نتیجه بگیره، باید دعا کنه تا نوواک بد کار کنه در ادامه ی فصل
من که فوق فوقش می گم رافا سوم می شه
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)