|
آزاد امریکا (US Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
09-03-2010, 12:03 AM | #241 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
ارغوان هم با وجود اینکه از نظر Total Point از از حربفش 94 - 91 بهتر بود. متاسفانه باخت.
داداش داویدنکو هم که بدجور ضایع شد. جالب اینه که تو مسابقه ستاره که نگاه می کردم هیچکس باخت داویدنکو رو پیش بینی نکرده بود اونم با این نتیجه. فدرر هم بازی راحتی داشت و بدون دردسر رفت مرحله بعد و یک گام دیگه به قهرمانی نزدیکتر شد. |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 12:25 AM | #242 |
Former Staff
|
اینم از آمار Serve Speedها تا روز سوم. 236 رو کف کنید. بچه ها کسی میدونه بالاترین سرعت سرویس ثبت شده تو یه تورنمنت تا حالا چقدر بوده. من تا 240 تای سودرلینگ رو اطلاع دارم
. |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 12:40 AM | #243 |
Former Staff
|
سریعترین سرویس ثبت شده در مسابقات رسمی تنیس مربوط به اندی رادیک میشه که در سال 2004 و در مرحله نمیه نهایی مسابقات دیویس کاپ در بازی مقابل Vladimir Voltchkov سرویسی با سرعت 155 مایل در ساعت معادل 249.4 کیلومتر در ساعت رو ثبت کرد و رکورد قبلی خودش در همون سال که با سرعت 152 مایل بر ساعت معادل 244 کیلومتر در ساعت رو ثبت کرده بود شکست.
البته سریعترین سرویس مربوط به Bill Tilden میشه که در سال 1931 با سرعت 163.3 مایل بر ساعت معادل 262.8 کیلومتر بر ساعت در یک رکوردگیری غیر رسمی ثبت کرده. البته جای سوال داره چرا که تکنولوژی سرعت سنجی محدود بوده و از راکت های چوبی کوچک استفاده می کردند. سریعترین سرویس زنان هم مربوط به Schultz-McCarthy است به سرعت 130 مایل بر ساعت. تصور کنید توپی با این سرعت بخوره تو صورتتون منبع: http://wiki.answers.com/Q/What_is_th...erve_on_record http://wiki.answers.com/Q/Speed_of_f...nis_by_a_women |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 12:44 AM | #244 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
Order Of Play فردا شب هم اعلام شده و رافا آخرین بازی رو با ایستومین برگزار می کنه. بازی اول زمین آرتور آش بین هانتوکووا و دمنتیه وا هست که بازی قشنگی میتونه باشه، با امید برد دانیلا.
بازی دوم هم بازی کلایسترزه که فک نکنم در مقابل حریف چکش مشکلی داشته باشه، بازی سوم بازی اندی موری با حریف جامائیکائیش داستین براونه که اینم میتونه یه طرفه باشه گمون نکنم براون در حدی باشه که برای اندی مشکلی بوجود بیاره! بازیهای Night Session اولیش بین ونوس ویلیامز و مندی مینلائه، مینلا هر چند تنیس جذابی نداره ولی چهره ی جذابی داره ولی گمون نکنم برای بردن ویلیامز ها بدردش بخوره بدی بازیای یو اس اپن همین تایمشه، درست اول هفته که همه کار و بار دارن باید ساعت 5/30-6 صبح بازی رافا رو ببینیم هر چند ارزشش رو داره ولی تایم خیلی بدیه ----------------------- اما در مورد بازیهای امشب هم خوشبختانه گاسکه تونست با اقتدار کامل داوی رو حذف کنه، گاسکه نگیم عالی بود دست کمی هم نداشت! فقط یه کم موقع Match Point ها دچار استرس شد و 4-5 تا مچ پوینت رو راحت هدر داد... بدین ترتیب تاحالا سه تا سید از تاپ تن حذف شدن و در تاپ 20 هم 5 سید برتر!!! فدرر هم که ساده ترین روزهای فصلش رو داره میگذرونه و در مقابل بک که از ضربات Deep و محکمی برخوردار بود تونست براحتی تو سه ست به برتری برسه! بازی نیشیکوری و سیلیچ خیلی قشنگ بود حیف نصفه نیمه پخش میکردن، فک کنم 5 ساعتی طول کشید تا نیشیکوری با وجود مصدومیت سیلیچ یه سید دیگه رو حذف کنه... |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 12:59 AM | #245 |
Forum Expert
|
با سلام
هواشناسی هوائی بارانی را برای تمامی ساعات فردا پیش بینی کرده است. |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 01:10 AM | #246 |
Former Staff
|
یه سوال!!!
تو بازی راجر توپ بک به جایگاه داور خورد!دستور داور این بود که به جا سرویس بزنه بک فکر کنم!!!آیا قانون خاصیه!آخه راجر براش سوال بود خود بک هم خندش دراومده بود!فکر کنم قانونی چیزی باشه |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 01:23 AM | #247 | |
Forum Expert
|
نقل قول:
Federer از طرف Deuce Court یک سرویس Slice به طرف بکهند Beck زد و وی رو از زمین بازی خارج کرد , هنگامی که Beck ان سرویس رو Return کرد داور همانطور که نشسته بود پاشو دراز کرد و عمدا به توپ ظربه زد. بعد هم اعلام Replay the point کرد فقط داشته باشید چه داوری رو گذاشته بودند برای بازی Federer در US Open بعد هم هنگامی که Federer ازش پرسید در جواب گفت: " من فکر کردم اون توپ بیرونه " یعنی به فرض هم که توپ بیرون از زمین فرود میومد مگه اومدی فوتبال |
|
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-03-2010, 01:38 AM | #248 | |
Former Staff
|
نقل قول:
|
|
09-03-2010, 01:53 AM | #249 |
Roger's Fan
تاریخ عضویت: Jul 2009 محل سکونت: Somewhere Between Heaven And Hell
پستها: 298
سپاس: 2,824
در 298 پست 2,751 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.Federer
|
[QUOTE=dane;35809]با سلام
هواشناسی هوائی بارانی را برای تمامی ساعات فردا پیش بینی کرده است.[/QUOTE و برای روز های شنبه و 1شنبه هم هوای ابری پیش بینی شده. |
09-03-2010, 01:58 AM | #250 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
کاش بازی راجر رو شب بزارن دفعه دیگه یه حال دیگه میده.
دوستان بالاترین تعداد وینر که تو یه مسابقه ثبت شده متعلق به کیه؟با تشکر |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|