|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟ | |||
يك تورنمنت | 2 | 4.76% | |
دو تورنمنت | 10 | 23.81% | |
سه تورنمنت | 7 | 16.67% | |
چهار تورنمنت | 9 | 21.43% | |
پنج تورنمنت | 9 | 21.43% | |
هیچ تورنمنتی | 5 | 11.90% | |
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
04-22-2010, 05:51 PM | #221 | |
Tech Support
|
نقل قول:
پشت دستم رو داغ گذاشته بودم با تو بحث نکنم، باز از دستم در رفت، مطمئن باش دیگه تکرار نمیشه. همون یه بار که باهات بحث کردم، و ثابت کردم که تشکرات هیچ معیاری نداره و همش رو هواست، خودتم اخرش زدی به بیماری روانی و مسخره بازی و اون کسایی که باید میفهمیدن فهمیدن، نشون دادی جنبه بحث نداری دیگه هم قصد ندارم با شخص شما در هیچ زمینه ای بحث کنم. این بار هم معذرت میخوام که بحث رو شروع کردم. |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-22-2010, 07:14 PM | #222 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
نقل قول:
اینکه هر کی پاشه بیاد ببینه فدرر نامبر وانه بشه هوادارش که هنر نیست!! هنر اینه که تنیس بفهمی وگرنه به دیدن تنیس باشه که هر کسی میتونه بشینه شونصد تا تنیس نگاه کنه |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-22-2010, 07:23 PM | #223 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
روی تو زیاده که نمیخوای حقیقت رو قبول کنی . اصلا اینجوری که شما میگی نیست کوروش گفت که اولین بار میشنوم اینو میگید ، منم گفتم که ما قبلا هم با هم بحث کرده بودیم در این مورد بعدش تو گفتی فرید یادتون داد ، منم گفتم اینجوریا نیست ، خیلی ها قبلا گفتن علت باخت راجر سرویسش بود ، همون طور که خود راجر هم گفت . حالا شما دوست داری برداشت کنی که مثلا من گفتم تو ست ست به این نتیجه رسیدیم که بخاطر ریترنهای رافا بود ، پس من هر چی هم بگم تو میگی این جوری برداشت کردم . یخورده با خودت فکر کن ، مثلا چه دلیلی داره که من بخوام این موضوع رو به فرید یا میلاد یا هر کس دیگه ای ربط بدم ، اصلا که چی بشه ؟!! این که ریترن خوب باعث خراب شدن سرویس میشه رو قبلا هم گفتیم ، بازی راجر و موری توی لندن رو یادت نمیاد ؟! مثلا دانش خاصی میخواد فهمیدن این ؟! نه عزیزم ، اشتباه کردی. چطور سعید فهمید منظور منو ، ولی تو نفهمیدی؟چون خودت میخواستی که نفهمی |
|
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-22-2010, 07:49 PM | #224 |
Tech Support
|
افشین جان بهتره قضاوت رو به دیگران بسپاریم، هم پستهای شما موجوده، هم پستهای بنده. من همه حرفام رو واضح زدم، شما هم همه حرفات رو واضح زدی، اعتراض کوروش هم دقیقا به همون قسمت ریترن رافا بود که اونم هست. بنابراین بحثی باقی نمیمونه.
|
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-22-2010, 07:54 PM | #225 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
در ضمن پخ |
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-23-2010, 08:43 AM | #226 | |
Moderator
|
نقل قول:
|
|
کاربر زیر از شما BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-28-2010, 12:16 AM | #227 | ||
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
ممد جان درسته، یکی از علتهای بد سرویس زدن راجر این بود که می خواست ریسکی بزنه و بخاطر همین درصد سرویسهای اولش افت کرد ولی تمام اینها برای بد سرویس زدن راجر توجیه مناسبی نیست راجر فدرر باید در هر شرایطی خوب سرویس بزنه همون طور که خیلی مواقع در حساس ترین شرایط بهترین سرویسها رو می زنه در اون بازی راجر نمی تونست سرویس مناسب بزنه مثل همین بازی امروز مقابل ارنست گولبیس البته من هنوز هم قبول ندارم که بد سرویس زدن راجر در اون بازی خاص، تمام و کمال به ریترن مناسب رافا بستگی داشت امروز هم دیدیم که مقابل گولبیس خوب سرویس نزد کلا بد سرویس زدن پیش میاد راجر فدرر در سایت اختصاصی خودش، گفته که این مساله کاملا عادیه برای راجر پیش اومده که مقابل نادال هم عالی سرویس بزنه مثلا مادرید 2009 خلاصه اینکه در استرالیای 2009 ، راجر به سرویس بد باخت همون طور که خودش عنوان کرد این بهانه هم که رافا خوب پاسخ می ده، توجیه مناسبی نیست راجر فدرر، باید خوب سرویس بزنه یعنی جز این ازش انتظار نمی ره نقل قول:
|
||
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-28-2010, 12:43 AM | #228 |
Tech Support
|
میلاد جان البته محل بحث ما این نبود، من اصلا به اینکه این نظریه چقدر درسته کار نداشتم، فقط یه چیزایی در مورد اینکه این تئوری رو اولین بار چه کسی و کجا و چه زمانی مطرح کرد، مبهم بود که حل شد.
|
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-04-2010, 12:44 PM | #229 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
باز من همینقدر عرضش رو دارم که کپی پیست کنم شما که همون کارم بلد نیستی!! شعور شما موقعی بر همگان روشن میشه که میگی رافا هیچ مقامی نمیبره و رافا با 2 قهرمانی تاکنون تودهنی بزرگی بهت زده
|
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-06-2010, 08:38 PM | #230 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
به قول خارجکی ها **Bump**
آخرم اون چند تا کارشناس خودشون رو معرفی نکردن؟؟ حداقل نگفتن هدفشون و دلیلشون از رای هاشون چی بوده؟؟ ویرایش توسط koury : 06-06-2010 در ساعت 08:43 PM |
برچسب ها |
فصل خاك , نادال , نظر سنجی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|