|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#191 |
Junior Member
پستها: 2
سپاس: 1
1 بار در1 پست سپاسگزاری شده
|
![]()
یه سوال دوستان چرا بازیکن ها تو ویمبلدون انقدر لیز می خرن؟
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Bardia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#192 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
همونطور که گفتم سرنا بدجور به ماریا حسودی میکنه اخه یکی نیست بگه اگه ماریا رو به پارتی ها دعوت نمیکنن پس حتما تو رو دعوت میکنن ![]() ![]() ماریا نباید عذر خواهیشو قبول کنه سرنا از دست ماریا عصبانی باش :350: ویرایش : به قوانین انجمن احترام بگذارید. ![]() ویرایش توسط BABAK : 06-25-2013 در ساعت 08:17 PM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#193 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
بعضی وقت ها آدم یه سری تحلیل ها می شنوه که به قول عادل فردوسی پور مجبوره سرش و بکوبونه به میز!!!!
برای برد بازی نکردن رافا از اون تحلیل هایی بود که حقیقتا توهین مستقیم به شعور خوده رافا است و لا غیر... بیایید و با این توجیه های سوپر حماسی و تاریخی یکی از بهترین بازیکن های تاریخ رو این گونه زیر سوال نبرید...طرفداری از یک تنیسور به این معنا نیست که از توجیه هایی در باخت ها استفاده کنیم که هوش رو از سر خوده تنیسور هم بپرونه!!!...برای برد بازی نکردن در ویمبلدون دیگه از اون حرف ها بود...شوخی نکنید با میلیون ها طرفداره تنیس لطفا... |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#194 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوست عزیزم قبل از اینکه اون اظهار نظر شما توهین به شعور من و میلیون ها بیننده ی مسابقه ی دیروز رافا با دارسیس باشه ؛ توهین مستقیم به خوده رافاست...مطمئن باشید اگر تنیسور مورد علاقه ی شما اون تحلیل شما رو مورد مطالعه قرار می داد قبل از همه جمله ی اقای فردوسی پور رو سرلوحه ی کارهای خودش قرار می داد!!! شک نکنید در این حرف...
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#196 | |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#197 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
من هم خیلی از خوندن این بخش کامنت شما تعجب کردم. اگر نادال نمی خواست بازی کنه و مثلاً با دیدن قرعه کشی می گفت من با این قرعه کشی شانسی برای برد ندارم که 1001 راه دیگه برای بازی نکردن داشت و می تونست قبل از بازی یا مثلاً وسط بازی به هر دلیلی انصراف بده. اون هم آدمی با جنگندگی نادال که خود شما بهش اعتراف کردین. درسته که توی چمن به خوبی خاک نیست، اما هنوز هد تو هدش با فدرر و موری و نواک به نفع ناداله و بردن رولند گروس هم اعتماد به نفسش رو بالاتر برده بود. درسته که باخت نادال کاملاً غیرمنتظره بود اما شما هم لطف کنین نادال رو یه آدم ترسو یا تنبل که جسارت یا عرضه ی بردن بازیکن های هم رده ی خودش توی این گرند اسلم رو نداشته نشون ندین. (درسته که شما از این اصطلاحات استفاده نکردین اما اون جمله ای که نوشتین همین معنی رو می ده). ویرایش توسط mspayam : 06-25-2013 در ساعت 02:14 PM |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#198 |
Member
پستها: 65
سپاس: 270
در 53 پست 266 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجــر فــدرر
|
![]() 1- در مورد نظرسنجی بی شک گزینه ی اولم راجرر بزرگ ِ ... اما اگر خدایی نکرده خدایی نکرده گوش شیطون کر این اتفاق نیفتاده من رای دومم جکوویچ خواهد بود ... 2- با اینکه نادالی نیستم ( هوادارش :دی ) اما جدا ناراحت شدم از باخت و حذفش ! تا اونجایی که یادم ِ این چند سال گذشته توی مرحله اول حذف نمی شد !!! 3- خواهران ویلیامز هم بیش از اندازه اعتماد به نفس دارن و میشه گفت همین اعتماد به نفسشون ِ که اونها رو توی مسابقات موفق می کنه اما بیش از اندازه هم خودخواه هستن !!! منم با اون دوستمون موافقم که شاراپوآ نباید عذرخواهی اونا رو قبول کنه .... 4- چـوبله ![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sogandabi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#199 |
Junior Member
پستها: 2
سپاس: 3,567
در 2 پست 6 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: KING Roger - S.Wawrinka - J.Isner - A.Rezaea
|
![]()
سلام به دوستان گل تنیس تاکرز
![]() خواستم ببینم کسی مصاحبه دارسیس بعد از بازی رو نداره ؟ کل گوگل رو زیر و رو کردم نبود. |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی adam johnson به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#200 |
Roger's Fan
پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
اينجا مي خواستم به چند نكته در مورد رافا اشاره كنم . ترجيح ميدم در مورد رافا نظر ندم چون باعث ناراحتي طرفداراي رافا ميشه . رافا پتانسيل شكستن ركورد گرند راجر داره ولي اگه بخواد اينجوري برنامه ريزي كنه نميتونه رافا 27 سالشه ديگه رافا 23 ساله نيست كه بخواد تو همه ي تورنمنت با تمام قوا بازي كنه مخصوصا با توجه ب فشردگيه فصل خاك .يك بار ديگه بم ثابت شد اگه از رافا قدرت بدنيشو بگيري به هر كسي ميبازه .رافا با توجه به سبك بازيش خيلي تو اوج باشه 2 سال و اگه بخواد در ادامه هم تو همه ي تورنمنت هاي خاك قهرمان شه مثل اين فصل و فصل قبل قدرتش واسه ادامه ي فصل تحليل ميره يا مصدوم ميشه اون بارم بعد فشاري كه تو استراليا 2009 تو سمي و فينال روش اورد مصدوم شد...
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federer4ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|