01-21-2010, 09:52 PM | #11 |
Author
|
nadalnews
|
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
02-01-2010, 06:41 PM | #12 |
Former Staff
|
واقعا افسوس |
04-19-2010, 01:01 AM | #13 |
Author
|
تشکر از حامیان
این مصاحبه رافا و پیام تشکر از حامیان خودش رافا نادال - مونته کارلو ************ این پیام رو هم داده : I am very very happy | Muy, muy contento |
04-20-2010, 11:34 AM | #14 |
Author
|
MC: This is history Today’s Monte-Carlo final was an all Spanish affair as Rafa took on #12 Fernando Verdasco. Both players were trying to do something for the first time: Rafa would become the first player in the open era to ever win a tournament 6 times in a row; Verdasco was trying to beat Rafa for the first time ever and win his first Master Serious title. After Verdasco’s trouncing of Djokovic yesterday, we were all expecting a tough match today, but it wasn’t to be. Be it Verdasco’s nerves (including his troublesome sciatic one) or just the awesomeness that is Rafa on clay, the match had a blow-out score line: 6-0, 6-1. Verdasco wasn’t playing horribly, but Rafa was just that much better. He’s made history. nadalnews.18 apr |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-27-2010, 08:21 PM | #15 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
اینطور که من فهمیدم لباس رافا برای ویمبلدون این خواهد بود:
این هم لباسش برای مسابقات بعد ویمبلدون یعنی مسترز های یو اس اوپن هست: |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-03-2010, 10:58 PM | #16 |
Author
|
تولد 24 سالگی رافا !
3 ژوئن 1986 بیست و چهار سال قبل پسری در شهری کوچک که بیشتر با نام دهکده ی ماناکور هست در مایورکای اسپانیا بدنیا امد عموی او تونی ، رافائل را هنگامی که فقط سه سال داشت به زمینهای تنیس میبرد و رافا بارها اعلام کرده که زندگی ورزشیش را مدیون تونی است .هنگامی که نادال ۱۲ سال داشت والدینش به وی پیشنهاد کردند از بین ورزشهای فوتبال(ورزش مورد علاقه اش) و تنیس یکی را انتخاب کرده و آنرا تا مراحل بالا و حرفه ای ادامه دهد و همان زمان تونی وی را بیشتر به تنیس راغب کرد. سلطان خاک تولدت مبارک ! |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-07-2010, 10:29 PM | #17 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 12
در 3 پست 20 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFAEL NADAL
|
Latest World Rankings
ATP Tour
7th jun 2010 VAMOS RAFA |
08-03-2010, 11:19 PM | #18 |
Former Staff
|
Rafael Nadal FACEBOOK UPDATE: Hello everyone! Just to say I'll be traveling to Toronto on Thursday. Marc Lopez is here in Manacor practicing with me for a couple of days. Last week was hard on practice and work. I'll tell you more soon.
|
11-08-2010, 05:47 PM | #20 |
Former Staff
|
اشتیاق نادال برای لندن: رافائل نادال مرد شماره یک تنیس دنیا چند روز پیش از مسابقات مسترز پاریس انصراف داد.دکتر وی به او توصیه کرده که شش یا هفت روز قبل از سرگیری تمرین ها باید استراحت کنه. وی در این باره گفت:مطمئنن،برای من تورنمنت پاریس یک تورنمنت ناامیدکننده نمی باشد،این آخرین مسترز سال هست و یکی از تورنمنت های مورد علاقه من در جهان پس این تصمیم ساده ای نیست. این آسیب دیدگی مشکل بزرگی نیست،اما من باید مراقب باشم.،چرا که اگر من اکنون آسیبی ببینم،برای من بسیار مشکل می شود که بتوانم بازی خوبی در لندن و سال آینده انجام دهم.من در مورد لندن نگران نیستم. او در مورد مسابقات لندن گفت: من قصد دارم تمام توانم را در دستانم جمع کنم تا بتوانم یک بازی خوب را ارائه بدهم.این هدف من است و من سعی می کنم که عملکرد سال گذشته خودم را بهبود ببخشم.من فکر می کنم متمرکز شده ام برای انجام این امر مهم. ما خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد،من متمرکز هستم تا بتوانم با تلاش خودم یک بازی خوب را ارائه بدهم.این سخت ترین سطح مقابل سخت ترین حریفان هست.پس احتمالا مشکل تر از تورنمنت هایی باشد که من در طول سال آنها را برده ام،اما من اینجا هستم تا تلاش کنم. |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|