|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#171 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
متاسفانه ضربات چرخشی نادال روی چمن هرگز کارساز نیستن و باید سبک بازی و قدرت سرویسهاشو روی چمن تغییر بده
چیزی از ارزشهای نادال کم نمیشه ولی خب نباید این جامهارو الکی از دست داد |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#172 |
Senior Member
پستها: 186
سپاس: 388
در 162 پست 1,248 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجرفدرر.گریگوری دیمیتروف.خوان مارتین دلپوترو
|
![]()
نادال باز هم درویمبلدون به زانودرآمد.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی zhako به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#173 |
Rafa's Fan
پستها: 50
سپاس: 310
در 48 پست 306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa,dimitrov, bouchard,sharapova
|
![]()
مشکل نادال روی چمن یک مشکل اساسی عموش هیچ کاری انجام نمیده تا روحیه اش برگرده، همون جوری که روی خاک بازی میکنه روی چمن ام بازی کنه ولی خود نادال هم نمیخواد قبول کنه که یه مربی دیگه لازم هست خداکنه روی زمین سخت مثل پارسال باشه
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی narges 95 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#174 |
Senior Member
پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
درود به شرف نادال
واقعا نشون دادی اسطوره زنده دنیای تنیس تو هستی فقط یه نصیحت برادرانه بهت دارم برو خودتو تحویل داعش بده بازیت آدم رو یاد مالیات بر ارزش افزوده می اندازه ویرایش توسط Pouya : 07-01-2014 در ساعت 10:23 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]()
این کریوس قبل بازی گفته بود که مطمئن که نادال رو شکست میده
جدا ازینکه نادالیم اما هم بازیش هم اعتماد به نفسشو تحسین میکنم پ.ن:حالا خوب شد آرژانیتن برد یکم باخت رافا یادم رفت ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#176 |
Member
پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
|
![]()
راجر فدرر در دور چهارم ویمبلدون روزهای اوجش را که او را به 7 قهرمانی در این مسابقات رساند برای هوادارانش تدایی کرد. او در یکچهارم نهایی باید با هموطنش واورینکا بازی کند
پرافتخارترین تنیسباز تاریخ در دور چهارم ویمبلدون موفق شد با نتیجه 6 – 1، 6 – 4 و 6 – 4 تومی روبردو را شکست دهد و برای دوازدهمین بار در طول دوران حرفهایش در تنیس به یکچهارم نهایی این مسابقات برسد. او 94 دقیقه وقت لازم داشت تا یازدهمین پیروزیاش مقابل روبردو که مثل خودش 32 ساله است را به دست بیاورد. با این پیروزی فدرر در یکچهارم نهایی باید به مصاف هموطنش استانیسلاس واورینکا برود تا یک مصاف تمامسوییسی بین مردان شماره 3 و 4 جهان برگزار شود. واورینکا که مرد شماره 3 تنیس جهان است هرچند بازی راحتی در دور چهارم نداشت اما فلسیانو لوپز اسپانیایی را 7 – 6، 7 – 6 و 6 – 3 برد. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#177 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 55
در 3 پست 20 بار سپاسگزاری شده
|
![]() آفا سرویسهای این کریوس ویران کنندست...این فکر کنم کلا سرویس تمرین کرده...نادال هر 3-4تا یکی رو میتونست جواب بده...من که واقعا با سرویساش به وجد اومدم...من که طرفدار راجرم و غیر از اون سرویسای بازیکن دیگه ای رو قبول ندارم ولی باید اعتراف کنم کار این پسر عالی بود...نادالم فکر کنم از نظر ذهنی هنوز واسه چمن آماده نیست.امسال انشاالله فدرر جام رو میگیره.
امشب واقعا از حذف ماریا ناراحت شدم (البته اینقدر توپ به اوت فرستاد که اگه دم دستم بود چندتاش میزدم) ولی باز بازی نادال و کریوس باعث شد یکمی اون باخت رو فراموش کنم. ویرایش توسط amirreza gh : 07-01-2014 در ساعت 10:21 PM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی amirreza gh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#178 |
Rafa's Fan
پستها: 50
سپاس: 310
در 48 پست 306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa,dimitrov, bouchard,sharapova
|
![]()
فقط دعا میکنم کریوس با فدرر بازی کنه اگه فدرر کریوس روبرد شک نکنید اوله شک نکنید
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی narges 95 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#179 |
Former Staff
|
![]()
کریوس و کارلوویچ مایه ننگ تنیس هستن
![]() امطمئنم مثل کارلووچ قابلمه هم گیرش نمیاد رانوویچ هم یه بیگ سرو هستش هم بازیش خیلی بهتره و فقط منحصر یه سرویس نیست زنده زنده پوستشو میکنه |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#180 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]()
سلطان خاك برروي چمن حرفي براي گفتن نداشت .شايد درآينده بايد بيشتر ازاين تنيسور خوش سرويس بشنويم .ولي زيبايي تنيس به همين نتايج شگفت انگيز هست و درگرند اسلم تمام بازيكنان مثل المپيك با تمام وجود بازي ميكنن و نبايد هيچ بازيكني رو دست كم گرفت. به نظر من هم رافا بايد غرورش رو كم كنه و مربيش رو عوض كنه كاري كه اسطوره كرد و نتيجه هم گرفت .
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|